מילת המחץ+The winner is....

מילת המחץ+The winner is....

טוב, לא ממש יכולתי לעמוד בפיתוי - הזוכה במילת המחץ של יום חמישי - Eowyn על Redundant היפיפיה
למרבה הצער Strawberry Gashes לא ענתה על בקשתי להגיש היום את מילת המחץ ואי לכך ובהתאם לזאת: מילת המחץ ליום א', ה30 בנובמבר 2003 דורשת את האות האיומה והנוראית K Kelvin - המעלות, לא הקליין Klapacious (לא זוכר מה הפירוש) Kin - המשפוּחֵה

AndreaCorr ©

New member
פעם ראשונה שאני משתתפת בזה..

נו, למה לא
kettle-קומקום kaleidoscope-קליידוסקופ katydids-חגב keg-חבית קטנה knapsack-תרמיל גב kumquat-קומקוט(שם של פרי) knuckles-פרקי האצבעות knob-ידית..בליטה..משו כזה karate-קרטה kangaroo-קנגרו koala-קואלה kidney-כליה kelp-אצת ים kidnapping-חטיפה knight-אביר

קומקווט - תפוזון סיני

אותו תפוז קטנטן ואליפטי שאוכלים אותו עם הקליפה |אייקון ממצמץ בשפתיים| וברוכה המצטרפת

AndreaCorr ©

New member
אני יודעת מזה תפוז סיני../images/Emo12.gif

אבל לא ידעתי שזה הפירוש של קומקווט
תודה

here i come...

krakan- יצור מיתולוגי שהוא משהו כמו דיונון מגודל מאוד מאוד. kobold- עוד יצור מיתולוגי...נראה כמו לטאה מהלכת. kohl- פוך. kudos- כבוד ותהילה. kraal- גזרת בקר(
). kiwi- יצור חמוד, נפוץ באוסטרליה. kit- ערכה. kite- עפיפון או עוף דורס בשם דיה(???). kimono- לבוש יפני מסורתי. kingfisher- שלדג(סוג של עוף). kid- צעיר, גדי או אדם. kapok- חומר למילוי כריות.

Kraken גרגרגר עליך ../images/Emo3.gif

וKobold זה לא הRed caps שנקראים כך בגלל שכיפותיהם אדומות מהדם של קורבנותיהם (הם משתמשים בCAPS ולפעמים גם בCAPSLOCK(
) ככוסות)? Kiwi זה לא הפרי העסיסי עם ויטמין סיסי?

../images/Emo12.gif איזה עלבון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כאילו, מה הפרי המסכן עשה רע שככה מקללים אותו?

Athaclena

New member
לא ידעתי מה זה KOBOLD

אפילו שנתקלתי במילה (הספר PROTECTOR) KIWI זה כמובן גם פרי טעים... עם ויטמין C וKOHL זה גם מסקרה, או לפחות איזשהו צבע שחור שנשים היו שמות על העפעפיים... מצריות וכאלה.

הלא ממוחשב בהחלט היה Red Cap

אני אשתדל לסרוק את התמונה מFaeries ולהעלות אותה כדי שתוכל להשוות...

למעלה