מילת המחץ - Inacceptible Icons

אני!

intimidation- הפחדה באיומים. igneous- משהו שנוצר עקב אש חמה מאוד, התפרצות הר געש למשל. insufficient- לא מספק. ink- דיו. incoming- נכנס...אני זוכר את זה טוב מאוד מ-UT... illusion- אשליה. illumination- הארה. insurance- ביטוח. interaction- פעות גומלין...או אינטראקציה
. ivory- שנהב. inn- פונדק. infantry- חי"ר. infamous- ידוע לשימצה. ומילת המחץ: Internet
. ועוד אחת: IDF- Israeli Defence Force, המקום שאליו אני עוד מעט הולך, הדבר שקצין מיון שלו שלח אותי לעזאזל היום... הודעה עם מילים נדירות מהמילון תגיע בהמשך.

אפרופו צבא...

איך אפשר בלי intelligence - מודיעין (החיל הכי ירוק בצה"ל) illustration איור, המחשה impeach, indict להאשים (ותודה לג'ון גרישם) impose לכפות indigo כחול כהה כמה קללות לסיום- ignoble נחות (וגם- הפרס שמחלקים כל שנה להמצאות המוזרות ביותר) imbecile מטומטם impotent חסר אונים
illiterate בור infantile תינוקי

איך שכחתי!!!

infatuation שזה אהבה עיוורת משמו של האלבום השני של אלאניס מוריסט- supposed former infatuation junkie. (מומלץ בחום
)

הבטחתי ואקיים!

להלן מילים נדירות...בשבילי לפחות: ibex- יעל. ibis- איביס(סוג של עוף, בלי טופיק). identikit- קלסתרון. ides- אמצע החודש. imam- אימאם...מישהו שקשור לאיסלאם איכשהו(
). imbibe- לספוג. imbroglio- תסבוכת. immure- לכלוא, להסתגר. impetigo- מחלת הסעפת. impiety- חילול קודש. impignment- הפרעה. impoverishment- התרוששות. impresario- אמרגן. incarceration- כליאה. incarnation- התגלמות. incision- חיתוך, חריתה. inculcate- להחדיר. inculpate- להפליל. incursion- פשיטה, פלישה. indolence- עצלות ובטלה. indulgence- פינוק. inebriated- שיכור. infidel- כופר, בוגד. infra-dig- לא מכובד. ingot- מטיל יצוק. inhibition- מעצור נפשי(
). inimical- עוין. insalubrious- לא בריא. insipid- תפל. insouciance- שאננות. insubordination- חוסר ציות. insurgence- התקוממות. insurrection- כנ"ל. intaglio- אבן חן עם פיתוחים. interment- קבורה(לקבור- INTER). interloper- דוחף אפו שלא בענייניו. intestate- ללא צוואה. intestine- מעי. intransigence- עקשנות, נוקשות. inveigle- פיתוי במרמה. invertebrate- חסר חוליות. iota- שמץ. irrigation- השקייה. isthmus- לשון יבשה במיצר. itinerary- מסלול למסע. ויסלחו לי אם חזרתי על מילים כלשהם...

הסבר על האימאם

האמאם הוא הסמכות הדתית העליונה בעדה השיעית (פלג באסלאם), וצריך להיות צאצא של הנביא מוחמד. היו רק 12 אמאמים בהסטוריה, בגלל שהאימאם ה-12 פשוט נעלם ואסור להחליפו בעודו בחיים... כן כן העדה הזאת מלאה במטורפים (יש להם חג בו הם מכים את עצמם, עד זוב דם, אני רצינית!) *אל תשאלו אותי למה אני לא הולכת לישון*

edlessme

New member
הא! יש לי גם אחד...

intrepid- הרפתאקני אחח.. טוב שיש סטאר טרק...

Intrepid זה לא הרפתקני... הו לא

'סתכל על חילופי הדברים ביני ובין אלעד כדי להבין מה זה

high time for i...

itrospection- חשבון-נפש, הסתכלות על עצמך. intraspection- הסתכלות על אנשים אחרים. incorrigible- irredeemable, unable to be reformed. ill-spent- מבוזבז. indentured- מחוייב לחוזה. (לדוגמא, רבים מאלה שהיגרו לאירופה לארה"ב בסביבות המאה ה-18 באו כ- indentured servants- המעסיקים שלהם שילמו על ההפלגה שלהם למושבה החדשה והם היו מחוייבים לעבוד מרגע ההגעה.) ingle- אש בוערת באח או האח עצמו. (שם-עצם) ingle- לשדל, לשכנע. (פועל)

Athaclena

New member
שניה לפני שאני הולכת לישון

igloo - איגלו. כאילו, duh... incest - גילוי עריות בין קרובי משפחה, אולי ספציפית אחים ואחיות ire - בדיחות הדעת? משהו כזה... או אולי מעוצבן ilk - סוג. כמובן שדוקא eye לא...

Nietz§che

New member
what makes you be so sure?

http://dictionary.reference.com/search?q=Inacceptible%20 http://dictionary.reference.com/search?r=2&q=Unacceptable

Athaclena

New member
כי אני לא יודעת אם הם מגניבים.

לא יודעת כמעט שום דבר עליהם - איך הם נראים, איך הם חושבים... הם לא מופיעים בשום ספר או סרט או סדרת טלוויזיה שאני מכירה, כל השאר ברשימה כן. אתה מוזמן לתקן את המצב ולכתוב סיפור, ואז אני אקרא אותו ונראה. innocent - תמים. לא נראה לי שאוזכר עדיין, להפתעתי

למעלה