מילת המחץ - I, him and U

מילת המחץ - I, him and U

שקט היום בפורום, שמתי לב
מילת המחץ להיום היא באות שסימלה את הצוללות הגרמניות השקטות - U
וקצת מפרי ראשי: Unified - מאוחד Unification - איחוד UUkrul - The dark heart of... UN - האומות המאוחדות Uncaring - הגדרה אפשרית לאזרחי ארצות הברית של אמריקה Unmindful - מה שקורה לכם כשאתם צופים בטלוויזיה

Athaclena

New member
יש לי יש לי יש לי

ululation - בכי, יללה ursine - כמו דוב. כמו feline/canine/lupine/bovine ודומיהם, אבל לדובים.

ME 2

urine- שתן. underground- תת-קרקעי, וגם מחתרתי. undead- אנשים שמתו והוקמו לתחיה...בערך... usurper- שוב, תודה לשאוש"ק על שלימד אותי מילה חדשה...אחד שעלה לשלטון בכוח הזרוע. undertaker- קברן. utopia- הייתם רוצים...
. urge- דחף, רצון עז. ועוד כמה מהמילון: uterus- רחם. ukelele- גיטרה הוואית... ulcer- כיב...אולקוס בא מכאן? ullage- נפח של בקבוק, כשהוא ריק. ulna- עצם פנימית באמה...

AndreaCorr ©

New member
עוד כמה

urinal-משתנה ulcer-אולקוס umbilical-חבל הטבור unicorn-חד קרן uranus-אורנוס urn-כד utensil-מכשיר

U

undergrowth - שיח upheaval - מהפך underarm - בית שחי undertaker - קברן unabridged - לא מקוצר (ספרים וכד') UFO - עב"ם urban עירוני U-turn סיבוב פרסה

edlessme

New member
ישבתי וחשבתי...

והצלחתי למצוא רק שתיים: u.s. u.s.s.r חשבתי גם על כל מיני מילים בun... אבל אין לי כוח... אז.. unwind...

snooPPiT

New member
ובכן

utility -תועלת undividable - לא ניתן לחלוקה וזהו בינתיים רצה ללמוד למבחן בע חולעעע

לי יש אחת שאני אוהבת במיוחד

uncanny - מסתורי, מופלא, על טבעי (לפרויד יש מאמר שלם על זה)

מילה שקראתי היום בספר

ולא היה לי מושג מה היא: urn- מין כד, גם המילון לא יכל להסביר בדיוק מה זה...

edlessme

New member
אה.. כן... שחכתי את זה שזה גם לאפר.

אבל בעיקרון זה כד לנוזלים...

Athaclena

New member
זה לא רק...

להורים שלי יש מיכל מים של כמה ליטרים עם ברז (כמו בצבא אבל ממתכת), הרעיון הוא שאפשר להרתיח מלא מים על הגז וזה מספיק להרבה אנשים. הם קוראים לזה urn, ואני מניחה שזה גם שימוש תקני.

למעלה