מילים

נטוורק

New member
מילים

מילים -------- זיין אותי עם מילות שיר, גלגל אותן בעדינות על עורי נשוך אותן עמוק לתוך בשרי והשאר עקבות מעוצבות כעיצורים חפון את שדיי עם משפטים ברורים, ראה את עובייך גדל ומתמצק בין נשימותיי משתמשת במילים שלך מולך מוחקת את דרך הגייתך, מילים ארוכות, חזקות יותר משהתכוונת, רטיבות בין שפתיי התאם מילים שיתכרבלו סביב ירכיי והפל אותי לתוך משמעותן, נענע אותי למקצבך, אני נעה מעל וסביב הברותיך רכב עלי חזק לאורך חרוזיך עטוף אותי בשפתי מאהב לאורך קוויך הלוחשים נשיקות למוחי השתמש בי היטב והנח לי חסרת נשימה בתוך משקל מילותיך משתוקקת לעוד משפט

ריקי די

New member
לשון

בעונג לשון מתחברת אליך , יוצקת ערגות מחשבה במגע, בטעם החיבור, עם הפיסוק- נאלמת דום נדהמת. הלב שגווע, מרטט,מקשיב נזעק אליך שוב בדממה.

Worried Dream

New member
איש של מילים

אישה נאלמת נשימות שטוחות מהירות בלי אויר הרקות פועמות נוכח צירופי אותיות מושכות בחוטים איתן אותי לקחת בהן אותי הדלקת כשרצית כיבית כשרצית ליבית מול המילים שלך נפעמת אישה נאלמת לגופה מילים משלו שפה אחרת בתוכה יש תעוזה הנאמרת ללא קול שם מבקשת משתוקקת למילים רכות למילים..קשות למילים..פרוצות לפעמים.. למילים שגורמות לבכות אתה, איש של מילים פורט לי על המיתרים פורט אותי לפרטים מפרק אותי לחלקיקים קטנטנים ומחבר..

persi

New member
מלים

מלים "בקול יש את הכול" ובמלה את הבריאה, ובכול זאת מלים שלחו בי מהתלה עולם ומלואו צפיתי בו, לנגד עיני נבנה, נהרס, לתחייה קם הרבה דמיינתי אותו תם מלים הרבו הן רגעי שתיקה האש כבתה הוא נצמד לעמעום הלהבה הרחק חצי עולם, אחד מול השני יושבים הם בספה מבט כובש מוחלף בעול שתקווה מאז חלפה היא שוב שבורה.. ולה אזלה עיסוקה ליקוט שברי מלים רסיסי האמונה.. מלים כמחשבות רבות מרבות הן רגעי עצב לפני זמן מה הלהיטו הרנינו מלות אהבה ברצף עוד מלים בעיתויים ממיתות, מפריחות הן חיים.. מתפתלות, עולות, יורדות, בדרכן מטייחות ומפתות, מציפות, מהיצע כיסופים. מלים מלים ואותיות הגו חכמים הן בוראות עולמות הקסם, התוכן, התנועה והקול יפריחו 'גן הון' בשימוש הנכון והם גם הגו, היו מודעים שם לבפנים, בו עוד קול מכיל בתוכו את כול תוכך מהינקות לבגרות במכלול כול תנודה, כוונה, בתדר בטון "החיים והמוות בידי הלשון".

למעלה