השיטה שלי לבינתיים ../images/Emo210.gif
בהתחלה עברתי על כל המילון מילה מילה וסימנתי מילים שאני כבר יודעת, שזה בערך שליש וכבר נותן הרגשה טובה לגבי ההמשך.. שזה לא כאזזה נורא. ומאז עברתי עוד כמה וכמה פעמים על המילון, נגיד בנסיעות באוטובוסים, וכשאבא נוסע לעבודה ואני רוצה לקחת את האוטו אז אני נוסעת איתו, נותנת לו לנהוג ואני עם המילון. ולא שוב מתחילה מההתחלה, זתומרת מא' ועד ת', אלא פותחת בעמוד/ אות מסויימת שלא יהיה משעמם, עם הזמן המילים נקלטות.. ואז גם אותם מסמנים :] וככה כמה פעמים בשבוע שאני נוסעת באוטובוס או סתם יש זמן לא מנוצל אז אני תופסת את המילון.. בנוסף יחד עם התירגולים במילולי- בעיקר פטל ואנלוגיות יש לפעמים מילים שלא מבינים אז ניגשים לבדוק ומאז כבר די זוכרים אותן. גם פעם ביקשתי מחברה שתעזור לי ללמוד מילים והיא ישבה עם המילון וקראה לי מילים ואני הייתי צריכה לפרש, ואפילו מילים שלא ידעתי בסוף היא גרמה לי אייכשהו להבין אותן וזוכרים כי זו לא הסיטואציה הרגילה והמשעממת של פשוט לשבת ולקרוא אלא יש צחוקים והסברים וכו' וככה זוכרים. וגם פעם נהגתי לתל אביב וידיד שלי ישב לייד והחוברת מילים הייתה באוטו, אז הוא גם עזר לי.. עוד לא הגעתי לממש לשבת ולשנן וגם לא לכרטיסיות שאומרים שזה טוב.. כל 1 והשיטות שלו/ה בתכלס. תראי מה השיטה הכי טובה בשבילך, איך הכי נוח ומועיל לך ללמוד