מילים

שמים1

New member
מילים

קח את הכל. מעט מן החיוך צרור עמוס מזכרונות יום האתמול. דמעה מלוחה כאב חד מרירות האכזבה. רק אל תיגע לי במילה השאר לי את רכותה את החמימות הלוחשת בין העורקים את הסערה הרוחשת מכל החושים. גם אם תתרחק אל אופק דועך נוטל עימך אוצרות פועמים מנפשי, השאר לי את המילים. מבלי לגעת בחזיונות , בחלומות בגחלים הרוחשות באח הפנימי שלי שבניתי לעצמי .

טאKילה

New member
נשק לי מילים

סוערת ממקסם אמירותיך נשק לי מילים זרות בהטיה גירית. רגשות ותחושות נפתחים אט אט בנשמתי הפורחת. וגופי נעור בלהט נמהל באישונים מאופקים עם חיוך בשולי העצב.

שמים1

New member
מילים נישאות

מילותיך נישאות אלי על כנפי הרוח לא הצבתי גבולות ליכולתן לגעת בליבי. כמעיין מים חיים מפכים אלי הצלילים. פתח ידך לגעת בתחושות, ברטט הנפלא היוקד ממני אליך בחדווה.

ריקי די

New member
הבל פה

הפכת בהבל פה את רוך גופי לרפרוף רפה. ניתצת חומותיי שלהבת דמיונותיי במגע שפתיים של סתם. נגעת בלב מיותם לרגע מושלם אביתי בך לנצח. הותרת זכרון מעורר במוחי המשורר שהפך ריחך למילים של אש.

שמים1

New member
אשליות

ניפצו המילים אשליות ישנות נסתרות מאחרי מנעול ובריח רק הד הנגיעות הצורבות מתגלגל בצינוק התחושות. במקומות בהן קטפתי חדוות רעות לא תדרוכנה רגליי בשנית, לעת ערב אמחה זכרונות עטופים במעטה רקבובית. צחוק שצחקתי דהה צילצולו כקול פעמון שחרק עם הזמן ירח זועם יאיר באורו טעות חוזרת , לעולם.

יערית 1

New member
צרור חרישי

מותירה מאחור סערות שהרטיטו רבדים בחיי, צבעו אישוניי בקשת של צבעים. ארזתי תרמילי תשוקתי צררתי בצרור חרישי, שלחתי על פני הזמן, ביבבה עצובה. בודה מילים מליבי לקצור ברינה נבטי אהבה חדשה.

שמים1

New member
שביל אור בודד

אתה יודע שכאשר אתה נוגע בי מבעד לקורי חלומי לוט שביל של תקווה מבעד לערגה רוטטת בצליל חבוי בקולך. גם אם עננה תחבוק רקיע עבורך בליבי אביב יריע לגמוע את יופייך ללחוש אהבה. ולעת ערב ירח יהלך על בהונות, אדלג בין הטיפות שביב אור בודד יהבהב לך את שמי.

odo13z

New member
מילים....../images/Emo66.gif

מילים מילים מילים ....... מי כמונו יודעים.....מרגישים. המילים הן זורמות בדמנו. אצבעותי המלטפות אותך מפזרות אותיות א. ה .ב .י. הצמא של נפשי אלייך מצמיח מילים.... כניצני פרחי תשוקה בכל יום שאת איתי. בכל יום שאינך. מחול האהבה שלנו מחבר בדימיוני סימפוניות שמיימיות שיר השירים. אבני חן , חרוזים מבריקים , עדיי פז נוצצים אחרוז לך ......רק לך..... מילים מילים מילים אהבות. נחמות. קבלה. הבנה. געגוע . אהובתי האחת בת האלמוות.

שמים1

New member
שובל של זהב

מילים , מילים שובל של זהב רוקם סערות טירוף. מכורה למילה לשיכרון החושים שבא לי לבכות לעיתים. עד כמה נוגעת בחלום ביפי אהבתך ששוטפת אותי בזוהר של חושניות.

deerman

New member
..............

בא לו הלילה, ושקט עכשיו. בא געגוע, לראות לחבק אותך מה שעובר בי, זה יותר ממילים יש כאן הכל אבל אין אותך

למעלה