מילים של אהבה.

אומרים שהאהבה מביאה אהבה../images/Emo24.gif

יכולה רק לומר, שברגע שבאמת תרצי מאוד ותדעי מה בדיוק את מחפשת זה יגיע
אישה יפה שכמוך (געגעתי)
מקווה עבורך שה
יהיה מלא עד קצהו באהבה

לבדיתי

New member
כמה נכון בטוחה שכמוני עוד הזדהו

אנחנו ברדיפה אחר הרגש הנאצל "אהבה", כשהאהבה (זו בין גבר לאישה, ולא אהבה לילדים ולאחים וכד') איננה נמצאת בחיינו יש תחושת שממה נוראית, ולא חשוב כמה במישורים האחרים את מלאה, בבית בעבודה, עם הילדים עם החברה עם האחות,,,, כשאין מי שאוהבך כשאינך נאהבת את חסרה. חסרון גדול ונורא. תעסוקות היום משכיחות את החוסר הגדול הזה ורק מעת לעת הוא צץ...,"למה אני עדיין בודדה, למה אין איש, עדיין, שאוהבני בטירוף?"... כי להיות נאהבת זה להיות מספר 1 אצל מישהו אחר...להיות הכי חשובה לו בעולם, להיות במחשבתו, לקבל טלפון באמצע היום: "איפה את ממי?" ... "מתגעגע... מתי ניפגש?. כן אי אפשר לשכוח את הרגש הזה, אי אפשר לשכוח את התחושה, גם כשהיא חסרה זמן רב. אומרים לך "תניחי, היא תגיע ממקום לא צפוי, היא תגיע כשתהיי מוכנה..." ואני? כבר מזמן מוכנה, והיא לא מגיעה... בסרט "תחת שמי טוסקנה" (רוצי לראות) מסופר על אישה שמתגרשת גירושים כואבים, עולה על טיול מאורגן לטוסקנה, מפה לשם היא קונה טירה עזובה ומשפצת אותה והופכת אותה לפנינה, כל זמן העשייה היא מייחלת לאהבה שתכנס אל חייה, היא מספרת זאת לחברה שהיא מכירה שם וזו אומרת לה דבר שנכנס לי עמוק ללב: פעם כשהייתי קטנה הייתי שוכבת על הדשא מחפשת חיפושיות קטנות אדומות...מחפשת ומחפשת ולא מוצאת, עד שהייתי נרדמת לי עד הדשא מרוב עייפות כשהייתי מתעוררת הן תמיד היו עלי בעשרות..." כך גם האהבה. אם נמשיך לחפשה לא נמצאה, אם נניח לה, אם נגיד "אוקיי אין לי אהבה, אלו הם חיי, אמצא לי עניינים אחרים לתת בהם את ענייני" רק אז היא תפציע משום מקום, מהמקום הכי לא צפוי. אז נקיטה יקרה, הניחי לחיפוש החיפושיות... קחי לך תנומה על הדשא הרך... ומי יודע אולי כשתפתחי את עינייך....

לבדיתי

New member
ומשהו שכתבתי פעם ...שמאד מתחבר

......../ 17/11/03 הנה אני שוקעת הנה זה בא אני יכולה בקלות להיות שם בקלות מידי לתת לעצמי ליפול להזניח, להפסיק לכבד את הגוף את עצמי- לשנוא. ואני יכולה אחרת, להחליט שלא שקמה שמתרוממת שנאחזת באור. כי הנה כל כך קל לי לשקוע לוותר לעצמי, לברוח אל מה שקל אל הכעס אל הדמעות אל הזלילות. ואני יכולה אחרת לקום לאהוב את עצמי ללטף את עצמי להתבונן במראה להגיד: "את בסדר את יוצאת מזה תני לעצמך אהבה. את לא צריכה מי שיחבק אותך כדי להיות אהובה. את לא צריכה אף אחד כדי להרגיש שלמה זה את עם עצמך, שם מתחילה האהבה. מצאי את הטוב את היפה בכל דבר. התלבשי, התייפי, הזמיני את עצמך לפגישה. צאי אל העולם, חייכי אליו, עטי קליפה וכך כשתהיי יפה עם עצמך, טובה אל עצמך מפויסת, מביטה אל האור יהיה לך קל לקום להרים את הראש להוציא מעצמך חיוכים. חפשי מה עושה לך טוב. חפשי את האושר בדברים הקטנים צאי אל הים, צאי אל השמש התבונני סביבך בפיוס, תני לעצמך מחילה. מצאי את האושר בלהכין סלט ארוחה לילדים שאת אוהבת מצאי את האושר בביתך המסודר במפגש עם חברה שאליה את מחוברת. קטפי לך פרח מהגינה, ורד ריחני או ציפור גן עדן. שימי באגרטל יפה והתבונני. בבשרניות ובחיות העלים במבנה המושלם ביופי העדין. קני לעצמך צעיף או גרביים סתם כך כדי להרגיש את העוצמה בעצם היכולת לקנות, לאסוף לעצמך. הסתובבי בין אנשים בחנות, שבי לנוח בבית קפה. אל תחפשי את האושר האבוד. אל תחשבי עליו אפילו. התמקדי בנקודות של אושר קטנות" נקודה לנקודה הם שיביאו את האושר הגדול.

תלתליפז

New member
אושר במנות קטנות

כל כך נכון. מתחברת לכל מילה שלך, לבדיתי. האושר מתחיל מאיתנו, מתוכנו, מאהבת עצמנו על כל פגמינו. האושר ממשיך בראיה אופטימית כתפיסת חיים. להיות מסוגלים לראות את היפה שבחיים, ויש הרבה מזה, מורכב ממנות קטנות שצריך ללמוד לראותם. החיים כל כך יפים, מלאים באושר בשמחה . גם אהבה יש,ועל פי חוקי ההסתברות, יום אחד היא תטפטף גם עלי , כי אני מאמינה שכך יקרה.

תימניה

New member
מילים של אהבה

אם רק נדע לדבר אהבה הכל יסתדר אם רק נדע לדבר אהבה
(יגאל בשן) (כמה נעים היה לקרוא...
)

סמדר34

New member
כמה נעים היה לי לקרוא ../images/Emo23.gif

מילים של אהבה מאשה מקסימה
מקסים, פשוט מקסים

מיKה

New member
תמיד שאני קוראת אותך

אני מרגישה כאילו וישבתי תחת אור של
מלטפת. זה מה שאת מעבירה בי עם מילותייך. ותרשי לי קצת להתלונן...הכתיבה שלך חסרה לי כאן.

למעלה