מילים...מילים..

מילים...מילים..

מה יש בה במילה .... מילה יכולה להיות כל כך חזקה.... מילה יכולה לקחת אותך למעלה עד לשמיים מילה יכולה לקחת אותך למטה כמעט עד האדמה.... יש מילים יפות..יש מכוערות ... יש חודרות ונוגעות בנשמה...יש סתמיות ובכלל לא משמעותיות יש מילה של אהבה , ויש מילה של חיבה .. יש מילה של ידידות ..ויש מילה של חברות..... יש מילה שעושה אותך גדול , ויש מילה שלא... יש מילה עם צבעים...ויש בשחור ולבן ... יש מילה לבנה וטהורה..ויש שחורה ורעה... יש מילה שהורסת עולמות ...יש מילה שבונה .... יש מילה שמנגנת ..ויש שצורמת ...... יש מילה קטנה ....ויש גדולה מהחיים... מילה יכולה לעשות כמעט כל דבר ... מילה היא הכח לבנות ..אך היא גם הכח להרוס... מילים...מילים.....

...Blue

New member
ועוד על מילים..

מילים כפריט לאספנים פזורות על אם הדרך חלקן יקרות מפז וחלקן חסרות ערך אאסוף את כולן מהמרגשת עד המתרגשת מהדומעת עד הגומעת מהמאושרת עד המקושרת מהנוסקת עד השוקעת.. כל מילה היא נגיעה בזמן ואבן דרך מהווה לא ארצה להשאיר מאחור פיסת היסטוריה מתהווה..

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום שיחות אל תוך הלילה במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

מילים בעלות משמעות

הלוואי והמילים הבאים
יהו רק מיוחדים ואוהבים
עם הרבה שימחת חיים
נדע לכבד ולהעריך את הרגעים
הלוואי והמילים יהיו רק בונות
מילים חמות ומבינות
מילים של חברות ונתינה
מילים של שלום ואחווה
קלמנטינה - מאחלת לך זאת ולכל החברים והחברות
ושיהיה שבת שלום לכולם
עם המון אהבה

...Blue

New member
מהן מילים לקורא אותן?

לפעמים הן לקורא כהמראה כי הן ניזונות מהשראה.. הן כמו קרש קפיצה ובלב, יכולים לגרום להצפה.. אך מילים הן גם אפשרות היצירה והדלת תמשיך לנוע על צירה.. דלת המובילה לעולם הדמיון אך בדרך כלל כאן זה נגמר השאר פשוט חלום..

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום שיחות אל תוך הלילה במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

חן (*_*)

New member
מילים.................

יש לפעמים שאין האדם יודע מה רב כוחה של המילה אם זו מילות אהבה או חלילה-ריב ופגיעה.... כי מילה=אמירה,מלל, הבעה.... אך גם- מילה=(ברית), חיתוך בסכין חדה !

טאKילה

New member
מילים ותחושות..../images/Emo48.gif../images/Emo20.gif

כאשר המילים היפות,,, מגיעות עד הנשמה,, הן יוצאות כלות,, מילים מילים,, תו אחר תו,,, כמו הים כמו הגלים,, תחושת האהבה,, הערגה,התשוקה,,, הלחישה,הנגיעה,הרכות,, פורט הלב על מיתר כינור,,, כאשר הצלילים נשמעים,,, כאשר הידים נוגעות,,, כאשר העיניים שותקות,, הלב ממשיך לפעום,,, בבטן מרחפים פרפרים,, הדממה עוטפת במילים...

למעלה