"מילים,מילים,מילים"

goblinit12

New member
המ...

אז ככה... בעברית המילה באהובה עליי היא "טוב", כי היא קצרה ופשוטה להגייה ובאה בקלילות... אפילו לא יודעת להסביר למה... באנגלית Innocence כי זה פשוט נשמעת לי טוב באוזן=)) ברוסית Сумасшедствие כי יש לה הרבה משמעות, כוח.. בפורטוגזית Papagay שזה בעצם תוכי וזה מצחיק אותי כי זה נשמע לי כמו איזה עיוות מרוסית=)

goblinit12

New member
ושכחתי אוקראינית../images/Emo6.gif

קודם אני אגיד שלדעתי כל השפה הזאת נשמעת כמו קללה!!!
Стрэпыздык - חרגול
ומשפט - Биля нас стрэпыздык - לידנו יש חרגול

E K O

New member
שש שפות

תמיד יהיו עוד מילים, אני גם לא יודע מה לבחור בכלל מרוב המילים [ברוסית אמנם, יש לי בחירה מצומצמת יותר =]] אז אנסה עברית - שמיים, כי למדתי לאהוב את המילה הזו עם הזמן [ומי שמבין למה בבקשה לא לפצות פה ;)] אנגלית - Antidisestablishmentarianism וכל מילה נוספת מיותרת רוסית - טאק [Tak] ופסיו, שכחתי את המשמעויות של כל אחת מהן אבל אני שומע אותן כמעט בכל שיחה שמתנהלת ברוסית וזהו =] ספרדית - אמור - סתם יפה =] רומנית - צ'ה - הדרך הכי יפה להגיד "מה?" =] גרמנית - Kein, Los - שתי מילים יפות לדעתי =]

טוב, גמני אנסה)

עברית - "לכשעצמו", מילה יפה עם משמעות מאסיבית כזאת (קשה להסביר). רוסית - smuschaet, מילה עדינה ויפה. אנגלית - bestseller, מילה עוצמתית.. אוקראינית - chahlik nemeruschiy, שפרושו koschey besmertniy ואל תגידו שזה לא נשמע מצחיק..

SpyKid

New member
../images/Emo45.gif, גם אני אוהבת את "לכשעצמו".

מה שכן, קשה לומר אילו מילים אני אוהבת, אך קל לומר באילו אני מרבה להשתמש

SpyKid

New member
אני אנסה,

אנגלית - reflections, בגלל כפל המשמעות (הרהורים-השתקפויות), וגם כי יש לה צליל יפה. וגם .consequently עברית - "לכשעצמו", כפי שאמרתי... וגם "הרהורים", למרות שקשה להגות את זה
רוסית - листва אולי (אני אוהבת מילים [וגם שמות] עם הצליל ל'). ספרדית - exactamente (אני בכלל אוהבת את הסיומת הזאת, mente. זאת קצת סטייה מהנושא, אבל ריצ'רד פיינמן מספר באחד הפרקים בספר שלו על לימודי הספרדית שלו, ומזכיר את העובדה שקל מאוד לבנות בה מילים - לוקחים מילה באנגלית ומוסיפים את הסיומת הזאת. כך הוא בנה את המלה consequentemente מ- consequently). אספרנטו - אני לא מכירה הרבה מילים בינתיים, אבל נזכרתי במילת הקישור kaj (מבוטאת - קאי) שהזכירה לי את שם הגיבור מהסיפור снежная королева, וישר מצאה חן בעיני

B o o o o M

New member
שמש|בוקר מצויין

שלי: עברית- כנראה המילה "שסק"
וסתם כי זה מילה חזקה
בקשר לביטויים שאני תמיד אומרת בשפה זה- "יענו רצח" או "אש"
אנגלית- המילה FUCK בכל נטיותיה. ולמה? כי פשוט אפשר להגיד FUCK בכל משמעות
מלבד לזה שזה מילה שנשמעת עוצמתית בכללי (פאקקקק@!!) חח רוסית- המ. זה קשה... לא ניראה לי שיש לי אחת כזאת

s h u r i k

New member
../images/Emo12.gif

אני גם אוהב את המילה "שסק" רק יותר בכיוון של "שסיק"... מילה אש

s h u r i k

New member
../images/Emo13.gif

"היסטוריה" - בעברית, אנגלית, רוסית - אוהב את הצליל, אוהב היסטוריה, אוהב ספרי היסטוריה, אוהב שיעורי היסטוריה, אוהב ערוץ היסטוריה.... יש את שפת הקווניה שפותחה על ידי ג'.ר.ר טולקין, מחבר שר הטבעות. אוהב שם כל מילה בניפרד, למילים יש צליל מיוחד... אשכרה שפה מהאגדות

helen12004

New member
מילים

ברוסית - длиношеее dlinoheyeye כי זה נשמע מצחיק עם שלוש יה בערית- דובדבן-יש לזה צליל סקסי, אמתחתי בספרדית-sonreir לחייך

DeAth ScrEaM

New member
פם פם

בעברית- שערוריה. בזמנו כשעוד לא כלכך ידעתי עברית ושברתי את הלשון מדי פעם זה נראה לי מתוחכם מאוד. באנגלית- שכחתי אותה :( זאת המילה הזאת.. נו.. מתוחכם :( רוסית.. לא יודעת.. אפילו אם יש אין לי מושג איזה..

DeAth ScrEaM

New member
טוב =]

אז אחרי דיונים מאוד ארוכים עם שוריק היגענו למסקנה שהמילה "צ'ור" זאת מילה מוזרה ומאגניבה ואנחנו אוהבים אותה, ויכול להיות שנאמץ אותה מתישהו.

למעלה