"מילים,מילים,מילים"

g I L 20

New member
דווקא לא

הכרתי, אך שמח להכיר. בסך הכל נתתי את דעתי :) אבל אני לא מסכים שאין יצירות דגולות שאינן קשורות בנשים.

לא

אמרתי שאין יצירות דגולות שלא קשורות לנשים, רק ציינתי שזה שכיח הרבה פחות עקב השראה מכלים נאים או בית נאה.

g I L 20

New member
עדיין.

נכון ,יש המוןןןןןןןןןןןןןן בעקבות דמות האישה, אבל יש גם הרבה מאוד בגלל כלים נאים :) תתפלא לקרוא על תיאורים של שתי שורות עוצמתיים של תחנת רכבת למשל,שיר מאוד מאוד מפורסם. אני בצד שלך מבחינת "מה מעורר יותר",באמת אבל באמת שכן. אהבתי את המשפט שלך, אף על פי שלא הכרתי את המקור,וכעת שאני מכיר את המקור,מעדיף את שלך... לילה טוב :)

Nike07

New member
המילה אמור

גם מהמילה לומר גם שם של דג וגם אהבה בצרפתית.

L e s h i y

New member
אז ככה:

בעברית - מממן (מהמילה מימון) - בגלל הטריפל מ' בתחילת המילה - מילה מוזרה מאוד - אני זוכר איך עוד בבית ספר כשהמורה היתה מכתיבה משהו עם המילה הזאת זה היה מעלה בי כל מיני תהיות פילוסופיות על מוזרותה של השפה העברית... ברוסית - מאז שהתגייסתי לצבא, дембель י
הדבר לו אני מצפה ומייחל, הדבר שיסיים את הסיוט וישחרר אותי לחופשי.

B o o o o M

New member
כל דבר עם טריפל אות ניראה

כמו שגיאת כתיב זה ממש מוזר אני מאותתת (מלשון לאותת) חחחח

../images/Emo207.gif הידעתם: סבתא של דודו זר

(ההוא מפרפר נחמד) נולדה ברוסיה. ו... מה משותף ל-5 רוסיות (+- אל תתפסו אותי במספר) 2 מרוקאיות, תימניה, ואתיופית?

קודם ספר מה נסגר עם פורום אתאיזם...

לא היית אמור להגיע למשרדי תפוז לפגישה? וביום חמישי זה היה חג.. ככה שאני לא מאמין שהם עבדו..

SupermanZW

Well-known member
הפורום נפתח ואני מנהל אותו

אתה מוזמן להשתתף בדיונים.

../images/Emo50.gif../images/Emo24.gif

שיהיה בהצלחה! ושתצליח לנהל את הפורום הרבה שנים.. (או לפחות עד מתי שתרצה). ואני אקפוץ מידי פעם..

למעלה