"מילים,מילים,מילים"

g I L 20

New member
"מילים,מילים,מילים"

מהי המילה האהובה עליכן/ם ? ברוסית,עברית,אנגלית ? ומי שמכיר/ה עוד כמה מילים בעוד כמה שפות--מוזמן/ת להוסיף! מדוע המילה הזו היא האהובה עליכן/ם ? האם יש לכך קשר למשמעות שלה ? או אולי לצלילה ? אולי היא מזכירה לכן/ם משהו מסויים ? בוקר טוב!

g I L 20

New member
אז ככה,

עברית- להתמהמה - בגלל הצליל, ומפני שהצורה מתאחדת עם התוכן ,אף על פי שזו איננה מילה אונומטופאית, די נדיר. מה גם שלפעמים אני נוטה להתמהמה :) אנגלית-Linger ,בגלל הצליל, האקרובטיקה בחלל הפה, וגם השיר של The Cranberries תרם לא מעט. רוסית-קשה קשה לבחור, אפילו מן המעט שאני יודע. אלך על помогать אבל אני חייב לציין את המתחרות האחרות -- девушка ו любовь . ה"בחורה" מפניי שהסמיכות של V SH KA פשוט ממיתה ,וגם בגלל Zemfira :) ו"אהבה" ? נו באמת :) אבל גם בגלל הל' הרוסית, אחחחח ,הצליל האהוב עליי בשפה! כמעט שכחתי מדוע "לעזור" , השיר הראשון ששמעתי ברוסית היה Убей мою подругу של VIA Gra וזאת היתה אחת המילים היחידות שהבנתי ... אבל גם להקשר בשיר יש חלק :)

g I L 20

New member
תודה../images/Emo13.gif

גם אני תומך בתיאוריית האישה הנאה!
(מעניין אם זה עובד גם עבור הצד השני, משום מה לא נראה לי.....)

דווקא יש לי נושא דיי דומה לזה...

וכבר העלתי אותו פעם פה... אבל (איך לא) לא הייתה ממש הענות...

טלינקה5

New member
לא נכון!!!

אתה אדום?! ז"א שמעכשיו אתה מומחה לענייני ישראלים ברוסית?!

בוקר טוב טליהו...

רק עכשיו שמת לב? וכן, משהו כזה.. (ליוצאי רוסיה/אוקראינה)...

טלינקה5

New member
אתה צודק

אני ממש לא חושבת שהדבר היחיד שיכול להרחיב את דעתה של אישה זה גבר נאה.

g I L 20

New member
אההה

המשפט לא אומר שהדבר היחיד שיכול להרחיב את דעת הגבר הוא אישה... ומלבד זאת, אני לא בוחן את המשפט על פי הקשרו המילולי. ולדעתי,יופי נשי אינו יכול להשתוות ליופי גברי(יהיה אשר יהיה,מה שזה לא יהיה). על כן "אישה נאה" מרחיבה את הדעת ... יש אזכור של שלוש נשים יפות, מי קבעה שכולן או אף אחת מהן היא צורתה הגשמית של אישה ,כלשהי? המשפט הזה מעורר לא מעט תחושות ומחשבות, אין לי זמן למסמר אותן כרגע.

למעלה