מילים מילים מילים....

ophra

New member
מילים מילים מילים....

(נסיון להעיר את הפורום מתרדמת החורף שנכנס אליו...
) כמה דיברנו כאן על צירוף המילים האלמותי על ה"שילוש הקדוש"...
אני אוהב/ת אותך אבל אלו לא המילים היחידות שנאמרות בין גבר לאישה ברגעים פרטיים שלהם... אולי זה אני
חובבת מילים שכמוני...
ש"נתפסת" לביטויים מסוימים ומייחסת להם חשיבות בלי שהצד השני התכוון בכלל להעניק להם כזו אבל איכשהו אני מאמינה שלא סתם אנשים מתבטאים באופן שהם מתבטאים בו... אז הנה דוגמאות: "כמה את יפה ככה" (נעים וכייפי, אם כי לעתים מביך...
) "אני מתגעגע אלייך" (נעים וכייפי, לפעמים לא, אם אני לא מרגישה אותו דבר....) "היה לי נורא כיף איתך אתמול" (בדרך כלל זו אני שאומרת, למה לעזאזל אפחד לא חושב שזה נעים לשמוע?) "מה שתרצי, עד חצי המלכות" (מוגזם, מוגזם, מוגזם... או במילים אחרות: לא אמין) "מתוקה שלי" (אוחחחחחחחחחחחחחח.... הכי בעייתי..... גם וגם וגם וגם) דעתכם..? דוגמאות משלכם...? מה "עושה לכם את זה"? ומה ממש-לא...? עפ
(מתאוששת... רואים?
)

רות 2

New member
עד כמה ...

שזכור לי.... אלה משפטים שאני אמרתי.. ("חצי מלכות"... -לא לא יצא לי)... נהנית משינויי מזג האויר אצלך ... ת´אוששת..

אוהב אותך...היום.

יותר מאתמול, ופחות ממחר................אומנם יומרני מאוד, כשמדובר במערכת יחסים....אבל, כשמדובר בילדה...אמיתי עד כאב.

ophra

New member
למה כאב....? למה?

משפט כל כך יפה כל נכון ואמיתי כמשדובר בילדים לא חייבים לכל דבר יפה להכניס גם כאב, אתה יודע... עפ
(מאמצת. חלקית.)

טוב...

נפתרנו מהכאב,,,{עכשיו יש אימוץ מלא?} הוא נכנס לגמרי לבד, אשתדל להבחין יותר, מי זה, ומה זה, שככה בלי לשאול, ובלי להתיעץ,קופץ ומצטרף...כצורך משפטי, יותר מצורך תפקודי.........חוץ מזה, אם אתה מעל גיל 30 ולא כואב משהו, אתה בטח מת...

דיסלקטיה לסוגיה...

השאירה בי את אותותיה...יצרה לי שפה משלי, רוב האנשים איתם אני בא במגע, מתקנים אותי בהתחלה, מהר מאוד, הם מוצאים עצמם, מדברים כמוני...בעברית זה עוד סביל, באנגלית, שזה השפה הקרובה ביותר לשפת אם, זה כבר מגוחך לגמרי...לא אלעה אותך במחבר הרפטואר שלי, רק אומר, שבמשך השנים זה תפס נפח לא קטן מאוצר המילים שלי...כשזה מגיע לעניני הלב, הדמיון מצטרף לדיסלקטיה ויוצר עולם שלם משל עצמו. לא תתפסי אותי בביטוים הרגילים, ואין בזה דעה על עצמם קיומם, אלא העובדה שלא הצלחתי להזכר בהם, ברגע הצורך, שגרם לי ליצור משלי...אז נכון, המוח כרגע, תקוע על ריק, ושום דבר לא עולה לי לראש,אבל יש לי בטחון, שהרגע יבוא, תבוא לה גם המילה...

ophra

New member
דיסלקציה פרטית

לא כזו שהגדירו ואיבחנו המומחים אלא כזו פרטית, מומצאת....
ואני בכלל מתייחסת אליה כ"שפה" אישית לי ולקרובים אלי ביותר.... מוצאת את עצמי לעתים עושה מאמץ שלא לעשות בה שימוש כאן ב"שפה" שלי אולי בגלל האנונימיות...
מצד אחד - יש אינטימיות במקום הזה ואני אוהבת אותה מאד.... מצד שני - יש לה חוקים לאינטימיות הזו ואני לא רוצה להיות זו שאפר אותם ובעצם... זה יותר בגלל האינטונאציה והקונוטציה (ניקים פוטנציאליים לעתיד...? חחחחחחחח.....
) שמתלוות אליה, ל"שפה" שלי שהמרחב האינטרנטי חסר אותן כל כך הכי אני אוהבת להכניס אדם חדש לחיי לאט לאט לחשוף בפניו את ה"שפה" הזו... שמדבקת...
ולדעת, שגם כשאלך, משהו ממני יישאר....
עפ
(פיש-פיש-פיש)

תקראי לי...

אדיוט,,,זלזלי לי בכבוד, דרכי לי על הראש, אם זה עושה לך טוב,,,,אך אנא, במטותא ממך, הסבירי לי, רק כאדי שאבין, מה זה, פיש פיש פיש? והאם מומלץ, להביא איתי חכה? או אולי רשת גדולה?

*יערית

New member
עפרה את חייבת

לנצל את ההזדמנות ולקרוא לו כפי שביקש
זו הצעה חד פעמית עבור איש האלף שלנו
לעניות דעתי....אני שם החיבה שלי שאני אוהבת הוא פש....{קיצור של פשוש} אל תביא חכה..הדג יבוא אליך
{אויש אתה צריך ללמוד הרבה}

ophra

New member
לפני בערך שנה-שנתיים

אני כבר לא זוכרת מי זה היה שביקר אצלנו בבית ושאל את הגור הגדול: "תגיד לי, אתה מבין למה אמא שלך מתכוונת כשהיא אומרת ´פיש-פיש-פיש´?" (ד"א - פיש עם פ´ רפויה) הגור הרים אליו מבט תמהה ואמר בפשטות: "כן". המבוגר התעקש והמשיך: "אז אולי תסביר לי מה זה אומר...?" אווו..... כאן כבר נדרשה חשיבה מצידו של הגור. הוא הסיר את המבט מהטמבלוויזיה... הרהר מעט... ואז אמר: "כשאומרים ´פיש´ אחד זה כמו להגיד "מעולה!" או "אחלה" או "מצוין" וכשאומרים ´פיש-פיש-פיש´ זה כשאין מה להגיד"
תשאל כל אחד מהקרובים אלי מה זה "פיש פיש פיש" ותקבל תשובה מעט שונה, אבל לא כדאי לך לבקש תשובה ממני אני עלולה להתחיל ולא לסיים לעולם...
עפ
(מפגרת לא קטנה בעצמה לפעמים)

מה? שנהיה רומנטים עכשיו?

I Just Called to Say I love You By Stevie Wonder No New Year´s Day to celebrate No chocolate covered candy hearts to give away No first of spring No song to sing In fact here´s just another ordinary day No April rain No flowers bloom No wedding Saturdays within the month of June But what it is, is something true Made up of these three words that I must say to you I just called to say I love you I just called to say how much I care I just called to say I love you And I mean it from the bottom of my heart No summer´s high No warm´s July No harvest moon to light one tender August night No autumn breeze No falling leaves Not even time for birds to fly to southern skies No libra sun No Halloween No giving thanks to all Christmas joy you bring But what it is, though old so new To fill your heart like no three words could ever do I just called to say I love you I just called to say how much I care I just called to say I love you And I mean it from the bottom of my heart I just called to say I love you I just called to say how much I care I just called to say I love you And I mean it from the bottom of my heart

ophra

New member
זו לאו דווקא היתה הכוונה... ../images/Emo13.gif

יותר ההפך אם לומר את האמת... אבל את יודעת מה ניצתוש...??? הנה דוגמא לדרך להגיד את ה"שילוש הקדוש" שרק מורחת חיוך דבילי שלא נמחק מהפרצוף...
עפ
(באנגלית הכל נשמע טוב יותר...)

המילים הללו

כל כך חשוב מפי מי הן נשמעות... "מתגעגע" יכול להיות מרגש כמו גם מאוס אם ישמע מפי אחר. "מת לקום איתך בבוקר" "תשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום" ויש עוד המון (רגע,צריך לחפור - מזמן לא שמעתי כאלה שהמיסו אותי
)

ophra

New member
ומה עם כאלה שהביכו אותך...?

כי לא יכולת לענות בחזרה או סתם.... ומה עם כאלה שנשמעות לא אמינות....? עפ

אויש אם יש משהו שאני לא יכולה

לסבול אלו מילים שיוצאות מהפה אל החוץ... מתרתחת מכל אידיוט שמרשה לעצמו לקרוא לי מתוקה או חמודה. וכאלו שלא יכולתי לענות חזרה??? חושבת שתמיד עונה גם אם זה לא מה שהצד השני רוצה לשמוע ... ופתאום הזכרת לי סיטואציה מביכה ,בין הסדינים... "אז מה את אומרת? " ואני בתמיהה "מה?" (נו באמת ,מה ציפית שאומר?...)

amigor

New member
מילים, מילים, מיותר

יש להמעיט במילים ככל האפשר ולהשתמש בלשון נקייה, להרגע,,,לא בין הסדינים, כן.. בסדר,בסדר, מי שרוצה אפשר זו גם דרך ביטוי, (סליחה, הכוונה לנשיקה עליונה) אבל אם ישנה התנגשות רגשית כזאת ללא מילים, זה השכרון המתוק לאחר
ויום מפרך מצאתם נושא, לדודי שינה עמי

עוף כנף

New member
מאחורי גבי הם אומרים: זו האדיוטית..

(לא זוכרת את המלים): שיר על עוזרת עם בעלת בית מתנשאת. כולם קוראים לה מותק והיא "משחקת" את המטומטמת הממוצעת. ובינתיים, לאט לאט, ברומן עם הבעל, ובהגדלת הונה..

למעלה