מילים מילים מילים....

ophra

New member
ואני חשבתי לרגע שהתכוונת ל

"אל תקרא לי מותק זה עושה לי בחילה זה הופך אותי לדג משוקולד" (ק. אלאל)
עפ

עוף כנף

New member
מלים מלים

אמירות כאלה יוצרות לי מצב בדרך כלל מביך. בדרך כלל מנסה להיחלץ עם איזו שהיא אמרת שפר משלי... או עם שתיקה או עם הטיית השיחה לערוץ אחר... *** "התגעגעתי" (שתיקה) "אז מה את אומרת על זה? (מה אני אומרת? אני רק חושבת אם זה נכון, ואיך מגיבים ו..שותקת..) *** "התגעגעתי" (ואני:) "נעים לשמוע" ו.. את לא רוצה גם להגיד משהו? כן, אמרתי... נחמד לשמוע..
*** "חבל שלא הכרתי אותך לפני ...! הייתי לוקח אותך איתי לכל העולם.." (ואני חושבת: על מה אתה מדבר... למה אתה חותר) *** "אני חושב שאת מקסימה" ואני אומרת: עוד מעט אני עלולה להסמיק (ושוב חושבת: לא רציני...)
*** "למה את לא מודה שאת אוהבת?" (ואני חושבת רק: למה לשקר?.. יכולה רק לומר תודה..
) אז בקיצור, ככה: לא אוהבת שדוחפים אותי לדבר על רגשותי. כשאני באמת נהנית ממשהו, או באמת חושבת ומרגישה, ומעוניינת לשתף,- רק אז משתפת... וזה קצת קשה לאחרים, במיוחד לאותם אלה שמחפשים חיזוקים מילוליים תכופים...

ophra

New member
אוחחחחח אחותי!!!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo6.gif

כל מילה!!!!! כל מילה!!!!! סופסוף מישהי שמבינה אותי....
לא. לא התגעגעתי. מה תעשה לי? רוצה שאשקר? לא רוצה. לא. אני גם לא אוהבת אותך. שאלת? קיבלת תשובה. כל כך מדויק עופי כל כך נכון כל כך נעים לדעת שאני לא לבד בעניין הזה... עפ
(מתלהבת עוד קצת מהכתוב... מותר?
)

משפט אחרון ששמעתי....חץ ללב....

אני מרגיש בטוח אני מרגיש בבית... לי....זה עשה יותר מ...אותו שילוש..

ophra

New member
זה משפט.....

שאני אמרתי. פעם. מזמן. ("כשאתה מגיע, אני מרגישה בבית") (לא... לא על ועם האב´של הגורים)
צודקת חופשיה זה עושה הרבה יותר יותר מהכל. זה הכי..... עפ

מילים מילים....

ערב טוב מה לא נאמר ונכתב על המילים, על יכולת ההנעה שלהן ויותר מכך שיש בכוחן של המילים להרוג, מילים המשמשים רק כסות ועטיפה הופכות למעמד של : בלה, בלה, בלה,בלה,בלה, ונכון עוד פעם בללללללללללללה, מילים אשר יש בהן כוונה אמיתית וזאת עפי תחושת השומע. אלו מילים עם עוצמה וכח ,אלו מילים שיודעות לגעת.התוכן הוא משני, ומשתנה בהתאם לשומע/ת. האחת תעדיף לשמוע מחמאה ביחס למראה שלה, והשניה תעדיף לשמוע מחמאה ביחס לכישורים שלה. יש נשים שרוצות לשמוע 50 פעם ביום אני אוהב אותך, ויש נשים שאם תאמר 50 פעם אני אוהב אותך יגידו ששימוש יתר גורם לזילות המשפט, בקיצור, הכוונה (במידה והיא קיימת)שמאחרי המילים היא העוצמה והיא החשובה. אבי

רות 2

New member
אתה יודע מה אני רוצה לשמוע עכשיו...

בלה בלה בלה בלה.....בלה בלה אבל האמת... מי לא רוצה לשמוע את המילים המלטפות, המפרגנות, המחממות?? ובנתים אסתפק בלילה טוב ולילהרגוע ולילה שכולו חלומות פז..

*יערית

New member
לא מזלזלת בערך המילים....

ולא מבקשת לשמוע אותם אלא אם כן זה רצונו של האחר להשמיע...אני די יודעת מה אני שווה, ומה ערכי,אבל לפעמים זה חשוב לאוזן ולנפש לקבל קצת עידוד מהצד... החיבוק ערכו עולה על מילים..לפי החיבוק אני כבר יודעת האם הוא אוהב מחבב רוצה להפרד לא מוכן לעזוב רוצה להשאר לצידי רוצה להתרפק עלי ערך החיבוק עולה הרבה מעל מילים! יום טוב לכולכם אנשים..וזו רק דעתי!

היי יערית

בוקר טוב מילים שבשתיקה הם בעלי העוצמה הגדולה והאמיתית ביותר. (אני לא בטוח שזה הציטוט הנכון אבל זה הרעיון,ונדמה לי שהרעיון הזה מיוחס לבעש"ט) באשר לחיבוק אני מסכים איתך באופן הנחרץ ביותר, חיבוק הוא מעבר למילים, והוא הרבה מעבר לסקס. החיבוק הוא הביטוי הפיזי המובהק ביותר לחיבור, לסימפטאיה, לתחושות ולרגשות שבלב ובנשמה שאנו חשים כלפי האחר. החיבוק הוא "הברומטר" לדברים שקיימים/או שלא בתוך הנפש. ויש לכך המון דוגמאות. בוקר נפלא ויום טוב אבי

למעלה