מילים = םילימ

אהובה.א

New member
מילים = םילימ

אפשר להגיד שאיש זה שיא ולכן אישה זה השיא אפשר שבוקר ישר ולא הפוך אחרת יש לך יום רקוב ואפשר שערב יהיה ישר ולא הפוך אחרת תרגיש ברע אפשר בחיים ללכת מדחי אל דחי ואפשר ללכת יחד ואפשר להבין את המאמינים שחמש חמש זה בעצם שמח שמח אפשר לראות שכל מה שבוטל זה לטוב ואפשר שישאר לך טעם טוב אם תסתפק ולו רק במעט אפשר שתרדוף בצע ואז יידבק בך עצב ואם יש בך דחף לא מובן , סימן שיש בך פחד אפשר שתהיה שפן ירא ואפשר שתהיה לך נפש ארי ואפשר להבין שאחד לאלף הוא פלא אפשר שאתה כלום ואפשר שאתה מולך או שאתה מר וחמוץ או שאתה רם וצומח אם אתה אוהב ברגש, שגר זאת אל תהיה שונא תהיה אנוש תחשבו על זה שבת שלום לכולם

חתולון*

New member
אהובה, שבת שלום |ייו|

אוהב את משחקי המילים מי שמכיר אותי יודע אהבתי, תביאי עוד

Mוניk

New member
אהובה מילימ מילימ על הלשונ מתגלגלימ

יאאלה הולכת לחשוב אהבתי אהובה שבת שלום מאמי}{

אהובה.א

New member
מילימ מילימ

לעיתימ מילימ יכולות לבנות חיימ לעיתימ מילימ נופלות משמיימ אולמ מילימ אחדות יש בעולמ והנ הכי חשובות מכולמ מילימ שמרגישות מילימ שחשות מילימ שתומכות מילימ שחותכות חותכות בלב ובנשמה וגורמות לי להיות המומה זאת לא בושה לאמר אותנ לעיתימ אפילו רצוי להגיד אותנ אהבה , פרגון ואהדה סליחה, בבקשה ותודה והכי חשוב וממשי לטעות זה בטח אנושי שבת שלום לכם

Mוניk

New member
כוחנ של מילימ

קבוצה של צפרדעים שיחקה להנאתה בין עצי היער. לפתע נפלו שני צפרדעים לתוך בור עמוק. התגודדו כל הצפרדעים על פתח הבור כדי לראות כיצד ניתן לעזור לחבריהם שנפלו פנימה. כשראו כמה עמוק הבור וכמה תלולים קירותיו, אמרו לשני הצפרדעים שנפלו: "חבר'ה, אין סיכוי שתצאו מכאן בחיים. אתם נחשבים כבר למתים.. חבל לכם בכלל להתאמץ!" לצפרדעים שנפלו לא היה שום חשק לוותר על חייהם בכזאת קלות, והם החלו לנתר באוויר גבוה ככל שיכלו כדי לנסות ולהיחלץ משם. מפתח הבור המשיכו להגיע אליהם קריאות המרפות את ידיהם (ורגליהם): "תפסיקו לנסות בכלל. זה כל כך עמוק, בחיים לא תצאו מכאן!!" לאחר מספר ניסיונות נפל - כשל כוחו של אחד הצפרדעים, הוא צנח על הקרקעית ומת. הצפרדע השני לא התייאש והמשיך שוב ושוב, בכל כוחו, לנסות ולקפוץ החוצה. בסופו של דבר, ניתור גבוה אחד הנחית אותו על הקרקע, מחוץ לבור. חבריו הצפרדעים שפשפו עיניהם בתדהמה: "איך עשית את זה? מה, לא שמעת את הקריאות שלנו? אמרנו לך שאין סיכוי כי זה נורא עמוק!". בשפת הסימנים הסביר להם הצפרדע הזה כי הוא חירש... הוא לא שמע מה אומרים לו, ובטעות פירש את קריאותיהם הנרגשות כמילות עידוד. (זולו חוכמת חיים) שבת שלום אהובה

kevant

New member
מילים

מילתי עת בפי חבויה" היא השפחה ואני הגבירה משחרגה אני השפחה והיא הגבירה" אלמוני שבת שלום לכולם.

טאKילה

New member
kevant..ברוך בואך ..../images/Emo140.gif

לפורום שיחות אל תוך הלילה..
שבת שלום

חתולון*

New member
kevant מס' אישי 1729

וואי וואי איזה וותק בתפוז ועוד אומר שהוא אלמוני טאקי, טפחי אותו וקבלי אותו אלינו

Mוניk

New member
בואנע מיצי,,אתה קולמבו???

או... חוקר הבולשת הפדראלית סתאם סקרנית טאדם

למעלה