מילים חמות

PinkyRaSta

New member
מילים חדשות שנתקלתי בהן היום../images/Emo210.gif

מילים חדשות ומילים שאני לא יודעת כל כך טוב שיצא לי להתקל בהן היום אפוס בונה פידה הורתו ולידתו הלך לקנוסה הציץ ונפגע השאה יצול כרונוגרף סילואוט חניטה לבוד מפרעי מליץ יושר משגב סר חנו פילנטרופ צידוק הדין ברדלס שיפול שרוי במשמעות של מותר להביא תבן לעפרים מודוס ויוונדי חשרה טוטף דטאנט בריטון, קונגס אלסר מויקן חפאים שילהב

PinkyRaSta

New member
אין מצב שאני רושם ../images/Emo210.gif

יש מצב שאני רושמת אפוס -יצירה ספרותית רחבת יריעה בונה פידה- באמונה שלמה הורתו ולידתו- תחילתו הלך לקנוסה- נכנע, ביקשת מחילה הציץ ונפגע- ניסה פעם 1 והמשיך משם השאה- הדחה יצול- מוט בעגלה כרונוגרף- מכשיר המראה את השעה סילואוט- צללית חניטה- עשיית מומיה לבוד- עשוי שכבות מפרעי- לאחר מעשה מליץ יושר- אומר דברים טובים, מסנגר משגב- מקום מחסה סר חנו- איבד את התמיכה בו פילנטרופ- אדם המביע את אהבתו לאחרים, לדוגמא ע"י תרומת כסף צידוק הדין- השלמה עם פסיקת הדין, עם המצב ברדלס- חיית טרף דומה לנמר שיפול- תחתית שרוי- מותר להביא תבן לעפרים- לתת דבר למישהו שיש לו דבר זה בשפע מודוס- דרך, צורה ויוונדי- חיים חשרה- התעבות טוטף- נרתיק, סמל דטאנט- הפשרה/ ירידת מתח ביחסים בין מדינות בריטון, קונגס- לקוחים מעולם המוזיקה אלסר- שיח המצמיח אגוזים מויקן- העידן הגיאולוגי הנוכחי חפאים- כיסויים שילהב- גרם למישהו להתלהב

PinkyRaSta

New member
קידום, אבל לא מהמילון ../images/Emo210.gif

אלא מתרגולים ברמה גבוהה. רוב המילים שם לא מופיעות בכלל במילון.. לכן כשנגשתי לתרגולים די נפלתי במילים שם למעלה.

Kayben

New member
זה הכי מעפן אצלם

שהם שמים מילים שלא מופיעות במילון - סוג של טימטום לדעתי. בכל מקרה, אני שמח לראות שבכל המילים נתקלתי (מן הסתם כי תרגלתי עם קידום) וחצי מהן ידעתי בצורה טובה, חלק בערך, ובודדים כלל לא.

BonBonAsa

New member
כמה פירושים

חלק בדקתי, אבל כתבתי במילים שלי... וחלק ניראה לי שאני יודעת(או שלא) הלך לקנוסה- התפשר, הגיע להסכמה השאה- הסית יצול- מוט המשמש למשוו עם הבהמה :) לבוד- צמוד מליץ יושר- מסנגר, מדבר לטובת ולהגנת מישהו משגב- מקום מסתור (נראה לי) סר חינו- פסק מלמצוא חן שיפול- קיפול בתחתית הבגד (אולי..) מודוס וויונדי- דרך חיים חשרה- ערימה

idanmn1

New member
תשובה

חשרת עננים = הצטברות של ענני גשם. חשרה (לבד) = ערמה, הצטברות

למעלה