מילים חמות

shirinm

New member
מילים חמות

מה הסיכוי שאחת מהמילים החמות תופיע במבחן? יש דבר כזה מילים חמות באנגלית? ולמה בקידום יש פי 5מילים חמות יותר מבלחמן? כל השאלות ועוד, ונותרו רק עוד יומיים ללמוד

אממ..

אכן עוד יומיים ללמוד.. לחלקנו שלושה !! :) מה אתם הולכים לעשות באמת בזמן שנשאר? אני מתכננת מרתון של פרקי כמותי, חזרה על המילים במילולי ועל המילון האישי שלי באנגלית וכמובן.. 2 סימולציות 15H ו 16H מקווה להספיק את הכל.. בקשר למה ששאלת, לדעתי מילים חמות זה סתם בולשיט שנועד לאלו שלא למדו מילים בכלל , וכדי שהם ידעו בכל זאת משהו אז נותנים את המילים האלו, כי זה באמת על קצה המזלג. תראי, אני חושבת שלא משנה כמה מילונים נלמד, תמיד יש אפשרות שהמרכז הארצי ימציא מילה חדשה שלא הכרנו, או שאנחנו לא זוכרים ת'פירוש שלה. לא מזיק לעבור על רשימת המילים, אבל לא חושבת שזה נכון שבאמת אלו המילים שיהיו במבחן..

shirinm

New member
חזרה אחרונה

על כל החומר והשיטות פיתרון, 16H בשילוב 2 פרקים מ14H ולחזור על המילון בתקווה לזכור יותר. בהצלחה לכולם

Pearle River

New member
אם כך, זה כן הגיוני :D

אני אישית לא ... לא מתיימר לזכור אפילו מילון אחד. ואפילו נשארו לי האותיות ר,ש,ת מהמילון של אנקורי.

sapirk

New member
עוד שלושה ימים.... ):

אממ אני מתכוונת היום להמשיך לתרגל דברים שאני פחות טובה בהם - אנלוגיות, היגיון, כל המועדון 700 שבספר קידום... מילים כמובן... לנסות לזכור כמה שיותר... מחר אני רוצה לעשות סימולציה של תיכון תל אביב. יום ראשון אני עושה את 16 H ושני חופש. אולי רק חזרות על מילים. אני חושבת שיותר מזה אין לי מה לעשות. עשיתי כבר דיי הרבה סימולציות [5 של קידום, 6 של מהרכז הארצי, 1 של יואל גבע...].. בעיקר נשאר עכשיו להתפלל :) בהצלחה לכ מי שניגש...

למעלה