מילים אחרונות.

Break Dance BoY

New member
מילים אחרונות.

במהלך משחק של מבוכים ודרקונים חוץ מהעלילה קוראים עוד דברים מצחיקים כמו: השחצן אומר: "רק 20 יכול לבגוע בי" בום ויוצא 20 ה- DM אומר במקרה שלי זה LORE: "עכשיו אני מוציא 20 בקוביה" השחקן אומר: "חה חה.. נו" ה- DM אומר: " HO DEAR " אני בטוח שיש עוד כאלה ושונים מזה.. שתפו אותי

DDN

New member
LORE מלך בדברים הללו ../images/Emo13.gif

"הוא מניף את חרבו לפגוע בך באכזריות" (מגלגל קוביות) "ומחטיא"

ננסק

New member
יש רשימה עם מיליונים כאלו

אי שם באינטרנט. פעם הורדתי אותה ומחקתי את הזבלה כדי להשאר רק עם הטובים ביותר - וכמובן שאין לי מושג איפה היא נמצאת על המחשב. אני אחפש. בכל מקרה, הנה כמה משפטים שאני זוכר: "ארממ, חבר'ה, לא היינו פעם שישה?" "I thought you said four-TEEN kobolds!"

ogmios

New member
לינק

אחת מהיותר מוצלחות, IMHO, היא זו של GameWyrd. מצ"ב לינק.

Break Dance BoY

New member
כן אני ידוע..

יש איזה משהו מאנטרנת אבל אני מתקבן למשפטים שאתם אמצתם או שמתם בינכם! :p

לא חסרים

בזמנו, אני וידידה שלי המצאנו על הבסיס הזה גם "מילים אחרונות בטיולים שנתיים" - דברים כמו: * זהו בעל חיים צמחוני וידידותי. * איפה השגת חבל צבעוני כזה? * כנסו, כנסו, המים נהדרים. * הנהג נראה קצת עייף. * אני מכיר קיצור דרך. * איזה חייל חמוד! אבל מה המדים המוזרים האלה?

The Evil Rabbit

New member
אחד שאני זוכר

"רגע אחד, אמרת עדר של טאראסקים?" (ריבוי של טאראסק, מפלצת יום הדין האולטימטיבית במו"ד ויש רק אחד כזה)

l o r e

New member
מה מזכיר לך הקטע הבא?

דמות 1: אני פצוע קשות כדאי שאני אסוג אחורה. דמות 2: לא תישאר, אנחנו גומרים אותו. או "זה רק גובלינים" "אני רק הולך לשירותים" (בבית החשוד כמאורת הצפעונים)

Break Dance BoY

New member
פחחחחחחחחחח... XD

אבל אני לא אהבתי את ה"אני רק הולך לשירותים".... לא מצחיק!

JuffoWup

New member
ציטוט מ- magic, עידן הקרח

לותיקים: "Stand your ground men, this shall be our finest hour!" General Jerkald, The Arctic Fox, Last Words

ogmios

New member
מזכיר לי עוד אחד ישן-נושן

Their weaponary is out-dated and their aim is poor. They can't even hit an elephant from this dis... מתנצל מראש על שגיאות הכתיב, כבר מאוחר.

JuffoWup

New member
Orc must Die!

Orc must die! Not an orc? March on by! Old Dwarven marching songs נ.ב זה שיר הרבה יותר טוב מהשירים שהיו בצבא! מה אכפת לי מסעדיה התימני ומעלילותיו עם עליזה?!

Break Dance BoY

New member
LORE אוהב לצחוק על דמויות שמתו..

לדוגמא, מתחילים את המשחק הוא מקראי את המצב של הקבוצה.. סאריי HP 15\35 סלדור HP -1\19 כרגיל. בוב.... אוו הוא מת [כיוך עם פניו] צריך למחוק אותו [ולא מוחק בשביל לצחוק קצת יותר מאוחר P: ] אלכסנדר HP .........

Break Dance BoY

New member
עוד סוג של משפטים נחמדים...

זה משפטים של חכמים או כאלה שרוצים לעשמע ככה! "גרגיר עורז אחד יכול לאבדים בין הרעב לסובע" "גם כשהרוח נושבת חזר ההר לא מתקופף לפניה" "חוזר ידע זה לא טוב, חוזר רצון לדעת גרוע אף יותר"

Sesshoumaru

New member
עוד מישפט

מישפט שחבר שלי אמר לא מזמן "זה פיגיון בכיס שלך או שאתה סתם שמח ליראות אותי?... אוו זה באמת היה פיגיון"

"יזכרו אתכם לדורות"...

באחד המשחקים שלנו, הקבוצה הגיעה לקרב שנראה מאוד חסר סיכוי נגד לא מעט אל מתים והשלדים המזומנים שלהם. בשביל להפוך את הקרב למעט יותר... שקול... הוחלט לבקש מחבורה של כ-30 עצירים ששחררנו באותו מקום להצטרף אלינו בקרב להגנה על חיי כולנו. כמובן שמי שנבחר לדבר (היות שהדמות שלי לא הספיקה לסתום לבנזוגה המשחקי את הפה), היה הסורט-אוף-פאלאדין שלנו, שהוא לא ממש פאלאדין אבל גם לא ממש לא. הוא, עם כל הכוונות הטובות שלו, ניסה להסביר בקול רגוע שאנחנו צריכים את העזרה של העצירים וסיים במשפט "יזכרו אתכם לדורות". ברגע שהוא אמר את זה, חמש ידיים (באוף פליי) נשלחו לחמישה מצחים השייכים להן, וכל אחד מהשחקנים האחרים (כולל המנחה) חבט בראשו-הוא, תוך שבאין-פליי, בערך 20 מהעצירים שהיו מוכנים לעזור לנו במקור פרצו בריצה מבוהלת אל מחוץ למקדש האפל שבו שהינו. אז כן, "יזכרו אתכם לדורות". בהחלט.

למעלה