מילים אחרונות?

volvavin

New member
ועוד אחד (זהירות - ספוילר)

אני כורת לעצמי את הראש ושם במקומו את הראש של Vecnaa

La Gamba

New member
ניסיון מעניין...

- שיט! שכחתי את העוגה בתנור - אתה?! אתה הורג אותי בסוף? - זה בסדר, כלב נובח אינו נוש.. - אין לי בעייה, פיתחתי חסינות נגד הרעל הַזֵקחקחגחקג.. - אתה לא אמור להיות חי... - אוף! דווקא כשהלך לי כל כך טוב. - נראה לי שאני הולך להצטנן. טוב, זה כבר גרוע, אני הולך, ביי.

דרגורן

New member
איך שכחתי את המשפט הבא????

Ha, ha, you fool! You fell victim to one of the classic blunders. The most famous is 'never get involved in a land war in Asia', but only slightly less well known is this: 'never go in against a Sicilian when death is on the line'. Ha ha ha!!​

awiz

New member
הנה כמה שחשבתי עליהם...

(enthusiasticly) A dragon? That means lots of treasure!!! Attack!!! the DC is WHAT?!?!?!!! cover shmover...

Hammerfall

New member
אמממ...

-"לא, אני חושבת שאנחנו צריכים לתקוף את הענק מקדימה, זו הדרך ההוגנת להילחם!" -"אני חושב שאם נגיע לX במפה הכל יהיה בסדר" -"אם הם רוצים להילחם בחבורה של אנשים בלי נשק ובלי כישורי לחימה זה בדיוק מה שהם יקבלו" -"לא צריך שמירה, זה מקום בטוח, הייתי כאן פעם" -"בואו נראה יש 4 מאיתנו ו15 מהם, בטוח שננצח זו אפילו לא שאלה" -"אם אני רק אספיק להיכנס למערת הזאב הזאת לפני שהם יגיעו יהיה בסדר!" -"אתה יכול להיכנס למערה של הדרקון הכישוף עיטושים כבר בטח עבר מזמן!" -"בוא נתפצל ואז הם ירדפו רק אחרי אחד מאיתנו"\"בוא נתפצל ואז הם יהיו בדילמה אחרי מי לרדוף ויוותרו על שנינו"

שב אחרי הפסקה ארוכה

"אני טופח למלצרית קלות על העכוז" "תוכיח!" "missed me !" "I WISH FOR {insert just about anything here}" "אני עדיין בוגד אז אני יכול ל..." (מוקדש לקטרזיס) "I stick my head in it" "כשהוא אמר מאורת דרקונים.. הוא באמת התכוון לזה, הא חבר'ה ?... חבר'ה ?" זהו לעכשיו.

למעלה