מיליון דולר $

SpyKid

New member
או, זה משהו קצת יותר קרוב אליי ../images/Emo13.gif

קודם כל, הייתי תורמת להמון ארגונים (אני לא אתחיל לפרט...) ובמה שהיה נותר לי - *צניחה חופשית *קורס טיס *לטוס לירח (זה לא יספיק, נכון? חחחח) *טיול מסביב לעולם *פורמולה 1 *נוסעת לכל מיני תחרויות שהייתי רוצה לצפות בהן (כמו אולימפיאדה) *בית נחמד ליד יער ואגם *הייתי קונה סוס...
(זה כזה כיף לרכב עליו..!) *כל מיני ענפי ספורט כמו סקי, גלישת רוח וכו' וכמובן שהייתי נותנת כסף לחברים אם הם היו צריכים לאחת המטרות הנ"ל או למטרה אחרת...

סוססססססססססס../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

גם אני רוצההההההההההההההההה
סוס חום כזה יפהההההההההה

DeAth ScrEaM

New member
מביאה להורים

כדי שיחסלו את החובות.... ואחרי זה לעוד כמה אנשים שממש צריכים את זה... משאירה קצת לעצמי ואם ישאר משו זה ילך לתרומות..

GallaxY

New member
אויי שאלה טובה!!

דבר ראשון הייתי נוסעת לשנה לטיול לראות עולם; אחרי זה הייתי מתמקמת לי באיזשהו מקום שאני אוהב (זה יכול להיות ניו זילנד, או אולי ארה"ב), בונה שם בית ... קונה ציוד, בונה אולפן... קונה להורים שלי כל מה שהם רוצים.... וכמובן כמובן איך אפשר בלי פורש כסופה ויפה משלי....

Janem

New member
שם אותם בבנק...

נותן להם לצבור ריבית... קונה צמיד ערסי 24 קראט, קונה טרנינג הכי מאפן מהתחנה המרכזית, קונה משקפי שמש סוג ד', 20 טבעות ושקית בינונית של גרעינים שחורים. שלב ב': קונה כמה בניינים, משקיע בנדל"ן-חי משכר דירה. שלג ג': קונה דוכן שווארמה + מכולת. שלב ד': מטייל בבניינים שלי ומטריד את הדיירים, מנהל את הדוכן ואת המכולת/ פיצוציה (לא שוכח בכל הטיולים האלה להגיד מליון פעם-באמא שך, ולפצח גרעינים)... החלום הישראלי...

Janem

New member
בין לבין

אני אקנה מרצדס ואקים להקת קבצנים מחתרתית שתנגן ליד הכותל המערבי.

Dynamo1929

New member
אווו.. שאלה טובה..

גרמתי לעצמי לפנטז היום במשך חצי שעה שלמה... אז ככה, מליון $ זה אמנם הרבה, אבל לא יותר מדי.. (אם היו 100 מיליון $, זה כבר סיפור אחר).. ובכן, מה הייתי עושה עם מליון $(בייבי..)- ראשית כל, קונה וילה (עדיפות לשכונת דניה) ומכונית ספורט בשביל הדאווין (כמובן לומד נהיגה בצורה נורמלית). כל העסק הזה300 עד 350 אלף $. שנית, נוסע לאוקראינה לבקר קודם כל את סבתא שלי ואז את האהבה הראשונה שלי, לודה, <: . אחרי זה אולי קופץ לביקור לאבא שלי (פולין), ואז לקרובי המשפחה בגרמניה. לפני זה כמובן הייתי עושה טיול מקיף במולדת בכלל ובקייב הבירה בפרט. הייתי מארגן פגישה עם אנדריי שבצ'נקו ואיזה סיור במהלך מחנה אימונים של דינמו. אחרי כל זה הייתי דופק טיול למזרח הרחוק, עם עדיפות לסין, יפן וטיבט. לאחר כל המסע הזה, חוזר לארץ, קונה לעצמי מחשב עם מסך שטוח ומתקין מערכת קולנוע ביתית בחדר, ואחרי שהייתי מסיים עם כל הדברים הקטנים, הייתי משקיע סכום מכובד בעסק כלשהו, או שמקים עסק בעצמי. אחח... חלומות באספמיה...

Angel lips

New member
וואו החלום שלי../images/Emo6.gif

אוטו בית חליפה יקרה לריקודי בטן בגדים מראה גדולה לחדר על כל הקיר שומרת כסף לבילויים, חשבונות פאלפון ובניה לציפורניים :) או שבמקום זה הייתי פותחת מכון כושר ענקי :) מה שבחיים לא הייתי עושה זה מבזבזת את זה על אוכל :)

Angel lips

New member
למעלה זה היה מה הייתי עושה איתו

לא יודעת מה הייתי עושה אבל בטוח לא הייתי נוגעת בחרקים מגעילים ולא הייתי רוצחת מישהו :)

כן :)

עכשיו אני גר בדייטסו שרדה שלי, ויש שם מקום רק לאמבטיה רגילה. אם יהיה לי 1000000$ אוכל לקנות אוטו מספיק גדול ע"מ שאוכל להתקין בפנים ג'קוזי

Janem

New member
הייתי שודד בנק...

ומה לא הייתי עושה בחיים בשביל מליון דולר? -- לא שודד בנק.

למעלה