מיליון דולר $

AeroSlash

New member
מה ההבדל בין פדופיל לפדגוג?

שפדופיל אוהב את הילדים

אני לא יודעת מה הייתי עושה בשביל

דברים אבל בשביל אנשים האוהבים עליי הייתי עושה הכל!

למרות שיש לי פנטזיה כזאת שאני

מליונרית אבל מה אני הייתי עושה בשביל מליון דולר אין לי מושגלא ניראה לי שהרבה... זה לא בדיוק חשוב הכסף הזה... עדייף היית שואלת מה הייתי עושה במליון דולר ..

קונה כרטיס למוסקבה

קונה שם וילה והייתי לוקחת איתי מישהו חמוד ביותר לגור איתו ועוד הרבה דברים..

AeroSlash

New member
שאלה,

למה דווקא וילה או דירה ענקית? לא תסכימי שההרגשה של נוחות ו-уютность יש הרבה יותר בדירה קטנטונת ליד ים או משהו? במקום באיזה ארמון?

יש אבדל בין ארמון לוילה או לדירה

גדולה.. חוץ מזה אני רוצה אולפן הקלטות ובדירה קטנטנה לא תהיה לי אפשרות לזה..

אגב הייתי נותנת גם כסף לחברה

שלי שההורים שלה לשם שינוי לא יחייו בקשיים כלכליים מטורפים... אני רוצה גם מכונית ספורט רצוי נפתחת (למרות שאני לא רוצה לנהוג
) והוילה אני רוצה שתהיה ליד הים
ואני רוצה אולפן הקלטות פרטי בשביל בן אדם אהוב במיוחד שיכול להקליט עם החברים שלו את השירי רוק המדהימים שלהם
בלי בעיה!!=) ועוד חדר כושר פרטי שדניאל,אדריאן,ולן ונטשות וכל מי שירצה מהפורום יבוא להתעמל אצלי
ואם ישאר כסף למרות שלא ניראה לי שישאר משהו אבל אם ישאר אני יעשה עם הבן האהוב עליי טיול בחוץ לארץ=)

AeroSlash

New member
אוהווווווווווו.......

[אין שום חשיבות לסדר הופעת הדברים] ראשית, כל הדיסקים המקוריים של אירוסמית' שעדיין חסרים לי כמובן... שנית, לחסל את החובות של המשפחה.. שלישית, עזרה כספית לאלה שזקוקים לה הרבה מהמקורבים שלי.... רביעית ,כרטיס טיסה לארה"ב להופעה של אירוסמית'.. חמישית, חזרה לפולין.. שישית, טיסה לאוסטריה כי זו ארת מהממת.. שביעית, בטח הייתי עושה משהו כדי איכשהו להסתיר את החור שיש לי בבטן אחרי שחסמתי עגיל בטבור
.. בעצם לא, לא רוצה.. או שכן... שמינית, הייתי משקיעה ה-ר-ב-ה מהכסף במוזיקה.. ולא סתם, דברים שנכחדו מהעולם כמעט.. כל מיני מכשירים ותקליטים שעוד מעט יכחדו סופית.. תשיעית, בטח הייתי מארגנת לעצמי איזה סיור כלל ארצי עם הרבה מסלולים, הליכה, אוהלים, נהרות ומים בכללי.. עשירית, הייתי מארגנת לאבאמא חופשה בלי הגבלת זמן שינוחו סוף סוף.. אחד-עשרית - הייתי קונה לקיריל תחתונים נוצצים סוף סוף כחלק מהמסורת מתנות שלנו!!! וזהו, הלכתי לאיבוד בין כל מה שאני יכולה והייתי עושה עוד...

למעלה