מיליון דולר $

GallaxY

New member
מיליון דולר $ ../images/Emo13.gif

עלתה בראשי השאלה, מה הייתם עושים בשביל מיליון דולר? ומה בחיים לא הייתם עושים בשביל מיליון דולר?

AeroSlash

New member
וווווווווווווווואוווווווווווו...

כמעט כלום
הכסף לא משהו חשוב לי.. אם הדבר נראה לי הגיוני הייתי עושה אותו.. אם הוא לא קורץ לי אפילו טיפה כבר לא.. לעומת זאת, כמות הדברים שהייתי עושה כדי להיות נוכחת בהופעה של אירוסמית' זה באמת אוהוווו
... אבל בשביל כסף? טחחחח... הצחקת אותי.. לא מזיז לי יותר מדי...

SpyKid

New member
שאלה מעניינת... ../images/Emo13.gif

האמת, כסף זה לא משהו שכ"כ אכפת לי ממנו... (כמו שכבר אמרה אלה) אם חושבים על זה, כסף הוא רק אמצעי. חבל שאנשים הופכים אותו מאמצעי למטרה... אבל יש דברים אחרים שהייתי רוצה להשיג.......

AeroSlash

New member
מה שכן, בשביל משהו שאני

ממש ממש רוצה הייתי מסכימה אפילו לנשק את הקרחת של סגן המנהל בבית ספר!! הוא אפילו לא יצטרך להתכופף :]

DeAth ScrEaM

New member
הממ..

לא יודעת
בגדול כסף לא הכי מעניין אותי.. אבל כמובן שבא יהיה קצת יותר קל לחיות והמיליון דולר האלה לא היו מזיקים לי.... אז לא יודעת... הייתי... נמ נמ... הגבול שלי היה.... אוי צריך לחשוב =[ *חשבתי* בעיקרון לא ניראה לי שהייתי עושה משו רציני... אולי משו כזה מפדח קצת ומצחיק.. אבל לא משו מסובך מדי...

ממ..

אפשר לעשות הרבה דברים תמורת מיליון דולר..אפשר לשתות כוס מים תמורת מיליון דולר.. אפשר גם להתפשר ולעשות עוד עבודה במתמטיקה.. אפשר גם לצנוח..את הייתי עושה גם בחינם..
אפשר גם ללכת כל היום בורוד.. [זאת הקרבה גדולה.. חחח...]כסף הוא הדבר הכי חשוב למרות שרע כשאין אותו... וטוב כשיש מספיק.. לא יותר מידי.. לא פחות מידי.. מספיק. מה שבטוח זה שלעולם לא הייתי מתחילה לצרוח בהופעות של להקות כמו כלא 6 זולה ממברס,שי גבסו בריטני ובכלל אין הרבה הופעות שאם הייתי בהם היתי צורחת כמו מטומטמת.. וחוצמזה.. אני הייתי בשוק כשחברה סיפרה לי שהיא דיברה עם זולה ממברס ואיזה פקצה באה אליה והתחילה להתלהב וביקשה ממנה [החברה שלי] לגעת בה..
גם לעולם לא הייתי עושה משהו שיפגע באנשים אחרים או משהו אחר חוץ ממני. וול.. זהו ניראה לי.. איזה מגילה.. =)

GallaxY

New member
נו באמת איזה קלישאה...

רוצים או לא רוצים כסף זה מה שמניע את העולם. נכון שמשפחה וחברים ואנשים שאתה אוהב באים לפני זה. אבל בלי כסף אי אפשר להסתדר בחיים האלה ולדאוג לאותם אנשים שאתה אוהב!

GallaxY

New member
ואו אוקייי

אז הבנתי שלרובכם לא איכפת מה מיליון חחחחחחחחחחחח אז מה הייתם עושים בשביל משהו שאתם הכי רוצים בעולם (חוץ מלירוק על הקרחת של המנהל?
)

Dynamo1929

New member
לי דוקא כן אכפת

אבל בשביל הדבר שאני הכי אוהב או הכי רוצה, הייתי מוכן לעשות הרבההה יותר (:)

AeroSlash

New member
אמרתי לנשק....

אם יתנו לי לירוק אני אעשה את זה בחינם ועוד אשלם לו..

AeroSlash

New member
ם הוא מנסה לחרמן אותך כל

פעם שאת ברדיוס חצי ק"מ ממנו גם את לא היית מחבבת אותו :)) אבל הוא חמוד בסופו של דבר.. נמוך, פוזאטיק.. קירח.. אומרים שהוא מורה טוב לפחות....

AeroSlash

New member
סוניה!!!

הוא מחרמן כל בת שזזה!!!!!!! נוגע, מלטף, מחבק, מתחכך !!!!!1 הוא האשם!!!!! גאד

למעלה