גם לי יש טקטיקות!
ככה: קשתים: קשתים יכולים להועיל מאוד אם הם במקום הנכון. אם עומד לפניכם צבא ענקי וסמיך, ניתן אף לשים את הקשתים בתוך החומות ובכל זאת יש סיכויי פגיעה לא רעים. במידה והאויב לא סמיך מידי ניתן, כמו תמיד, להעמיד אותם על החומות. במידה והאויב שועט לכיוון המבצר, ניתן להתקין בחומות חריכי ירי, המאפשרים ירייה ישירה על האויב. רעל, אש, וכל דבר שניתן להוסיף לחיצים רק יתרום בגביית קורבנות נוספים (מצד האויב). קוסמים: לי יש טקטיקה מיוחדת מאוד עם קוסמים. מעמידים את המתקדמים מספיק על החומות, ומצווים עליהם שברגע שהאויב בטווח, לתת מטחים של סופות טילים קסומים. במידה ואפשר, אחרי שלא ניתן מצד הקוסמים לבצע יותר טילים קסומים, כדאי לירות כדורי אש. כל קוסם שמיצה את יכולתו, יורד מהחומה, ומפנה מקום לקוסם אחר (כי ישנו מצב שאין מספיק מקום על החומה) וחוזר חלילה. לוחמי פנים-אל-פנים: אם האויב מתקיף פיזית את החומות, ניתן להעלות את הלוחמים המאומנים מספיק על החומות, ולצוות עליהם פשוט לקפוץ על האויב ולשחוט אותו ללא רחמים. יש לי גם רעיון בשבילך בקשר לתעלות בריחה. במידה ויש הר או גבעה מספיק גבוהים לא רחוק מהמבצר, ניתן לנתב לראשם את התעלות, ולהנחית על האוייב מכה מפתיעה וחזקה שלא היו מוכנים לה. טרובדורים: פשוט מאוד להעלות את רוחם של החיילים. ניתן גם לנגן מנגינות בעלות יכולות קסומה כנגד האויב או למען חייליך. פאלאדינים: ניתן להרכיב אותם כפרשים על סוסים ולשעוט לעבר האויב עם כידון\חרב מונפת. לפאלאדינים יש גם יכולות ריפוי מצויינות, אז מומלץ להשאיר מספר מסויים של פאלאדינים בתוך המבצר. כוהנים: שיתפללו לאלים בלי הפסקה בזמן הקרב ולפניו. הם גם יכולים להשתלב עם הפאלאדינים בריפוי. החזקים שביניהם יכולים לבצע את הקסם "שער", וזמן מיני חיות ויצורים לטבוח באוייב. עוד: חביות נפץ - פשוט למלא חביות בחומר נפץ, לשים פתיל, ולגלגל\לזרוק\לירות בקטפולטה על האוייב. יעיל מאוד גם במילוי חומצה או אבק שריפה. "חליקות" - לקחת הרבה (אבל הרבה) שמן, לקה, וכל דבר שומני ומחליק אחר, לערבב הכל ביחד ולשפוך במסלול האויב. לא רק שחלק מחיילי האויב יחליקו ויפלו, אלא במידה והמבצר גבוה מפני הקרקע, ניתן להחליק דברים גדולים, כבדים, חדים ושאר סכנות על השמן לכיוון האויב. שמח ומבדח, טוב לחתונות. רימונים ורימוני מריחואנה - בשביל ליצור רימון פשוט לוקחים כד קטן, חומר נפץ ופתיל, מחברים הכל ביחד, ויוצא רימון. אפשר גם לערבב מעט אק שריפה עם מריחואנה, וכך יווצר מצב שחיילי האויב מסוממים באמצע שדה הקרב. טיפשי מצידי לחשוב על דבר כזה הא? אבל זה עובד! זהו, מקווה שעזרתי!