מילואים

asaf939

New member
מילואים

יש שמועה כזו שמי שמשתחרר בדרגת טוראי (ולמרות שמסיים 3 שנים כמו כולם ואף בהתנהגות ראויה לציון) לא עושה מילואים, אלא רק רב"ט ומעלה. זה לא נשמע לי נכון אבל בכל מקרה אני שואל פה
זה נכון??
ומה הקריטרונים כדי לעשות מילואים, מי מקבל פטור ואיזה מקצועות?
תודה

אושי231

New member
זה לא נכון, משבצים למילואים לפי מקצוע ודרישה

אין פטור באופן גורף לאוכלוסיה כלשהי. כל המקצועות שיש בסדיר יש במילואים ולפיכך- את אותם אנשים צריך במילואים.
יש אנשים שמקבלים פטור, אבל זה נובע מסיבות של מחסור בתקנים.

נוהל "בת הים הקטנה" לשחרור ממילואים

הנוהל עובד מצויין גם על שחרור מסדיר וביטול קבע.

השלבים:

א) אתה קונה דיוידי של "בת הים הקטנה" של דיסני, ולומד בע"פ את השירים.
ב) אתה קונה פאה בצבע אדום. אם יש לך קשרים בליכוד אתה יכול לברר איפה שלדון אדלסון קנה את שלו.
ג) אתה ניגש למעדניה עם שלט באותיות קיריליות המשרתת את הקהילה דוברת-הרוסית בארץ. אתה מבקש משהו שנקרא "סילודקה" ומקבל את מה שמוכר לנו כ"לקרדה" שזה דג מעושן בצבע זהוב-שחור שנמכר באופן מסורתי עם הרבה זנב אבל בלי הראש. הדג טעים, אבל תשמור אותו להפעלת הנוהל.
ד) אתה מגיע לבסיס, וברגע שאתה רואה קצין בדרגת רס"ן ומעלה אתה פושט את בגדיך, חובש את הפאה, לוקח את הלקרדה ותופס אותה חזק בעזרת פלחי ישבנך ככה שיראה כאילו צמח לך זנב של דג מהתחת, ומתחיל לרוץ בבסיס תוך שאתה שר בקולי קולות את השירים מהסרט "בת הים הקטנה" שלמדת בע"פ.
ה) חזור על התהליך עד שתקבל את השחרור המיוחל. עזרה בשחרור אפשר לקבל אם נותנים לנגד בדרגת רס"ב ומעלה לאכול מהדג ואז מספרים לו איפה הדג היה.

אושי231

New member
אני ממש אבל ממש אוהבת את הדג הזה

ומה שעשית עכשיו זה פשוט מזעזע!!!!!

אני לעולם לא אוכל לאכול את זה יותר

למעלה