מיכל!

שני.ר

New member
מיכל!

אני החלטתי לא ללכת לאן שהפנית אותי, ולהתמודד עם עצמי בעצמי. היתה לי הצלחה די טובה ואפילו הריכוז שלי השתפר לטווחים ארוכים יותר נעשתי רגועה יותר ונחמדה יותר(-זה ההורים אומרים, מי אני שאתווכח?) הצלחתי גם להתמיד (משהו כמו שבועיים) ושוב פעם אני מוצאת את עצמי במצב כמו קודם. מבטיחה לך, באמת באמת שהשתדלתי, לחשוב חיובי וגם הצלחתי לא רע. ואז בום נפילה לתהומות חדשים. לכל בן אדם יש את הרגע הקשה שלו עם עצמו והרגע הקשה שלי עם עצמי כואב כל כך! ומקרה שקרה לי שפגשתי בן אדם שידע עלי הכל אבל הכל הכל הכל. בחיים לא ראינו אחד את השני והוא ידע עלי הכל וחדר לי לפרטיות שלי. והחלטתי אני לא אתן לאף אחד לאף אחד לדעת עלי פרטים שאני לא רוצה שידע עלי, שנוגעים לחיים הפרטיים שלי (ואגב הפגישה שלי איתו היא הסיבה העיקרית למצב הנוכחי שלי) הוא גם גילה לי את העתיד שלי (למרות שסרבתי ואמרתי שאני לא רוצה לדעת) הוא אמר לי שאני יהיה נשואה עד גיל 24 עם הבחור שיצרתי איתו קשר טלפוני (בינתיים כבר יצא לי להיפגש איתו) מה אם אני לא רוצה בקשר איתו? (חוץ מזה יש לי נטיה לעשות דווקא זאת אומרת אם אני יודעת את העתיד אני יעשה דווקא כדי שהוא לא יתגשם ואז נראה אותך חכם מגשים את עצמך! שזו בעצם הסיבה העיקרית שלא רציתי לדעת את העתיד, אבל לא, הבן אדם חייב להגיד ובכן במיוחד אם הבן אדם מסרב לדעת את עתידו אסור לו להגיד באיזו זכות יש לו? אז מה אם יש לו כוחות לראות, אז מה? הוא חייב להגיד? וזה לא שהוא אמר לי דברים רעים בכלל לא) ובכלל הסיבה שלו שהוא כן רצה להגיד זה כי הוא כועס עלי שניסיתי להיתאבד וכדי שאני לא אחזור על המעשה הוא רצה להגיד לי(הוא גם ידע להגיד לי בדיוק כמה כדורים לקחתי). מי אתה, מי שלא תהיה, שתכעס עלי? אין לך שום זכות עלי, לא מכיר אותי מי אתה שתכעס עלי מי? אפילו להורים שלי שיש להם הרבה יותר זכויות עלי ממך לא כעסו עלי אז אתה? למה מי אתה בכלל? (ואל תעיזי להגיד לי שאני כועסת על עצמי והשטויות האלה, בעצם את יודעת מה? אני כועסת שדיברתי איתו בכלל...) טוב, אז עכשיו שסטיתי מהנושא לצורך וידוי אני מרגישה קצת יותר טוב. אבל הנקודה היא שכמה רגעים של, אוף איך אני אגדיר? של שטות ושל מעשיות (כלומר הרגשה שצריך לבצע דברים ולא משנה איזה, שצריך להיות מעשית פעם אחת ולתמיד) אני יכולה לחזור על אותו מעשה שטות... ואני לא כאן כדי לחפש רחמים, השתתפות או תשומת לב והשטויות האלה אני רוצה לצאת מהמצב שאני נימצאת בו, באמת שאני רוצה! אז חשבתי עוד לפני שנכנסתי למצב הזה שללמוד רייקי בקבוצה יותר יתאים לי כי אני לא ה``קורבן`` היחיד ו``צרת רבים חצי נחמה`` (נכתב בהומור, כמובן) מה דעתך? ורק דבר אחרון - לפעמים (בעצם כל פעם) שאני כותבת על המחשב יש לי מחשבות ``עצמאיות`` כלומר אני כותבת מה שאני חושבת באותו הרגע זאת אומרת, יותר נכון, שהמחשבות שלי מתפתחות באותו הרגע שאני כותבת ומוצאות את דרכן למכתב שלי, החיסרון: הוא לא תמיד יוצא ברור ואחיד. היתרון: אין לי כישרון כתיבה וקשה לי להביע את עצמי כאן היתרון וגדולתו של המחשב. ואחרי אמירת ההלל למחשב אני רק מצטערת שהמכתב שלי בטח כזה, מבולבל, לא אחיד אבל לא הייתי יכולה לעשות את זה טוב יותר. - והנה שוב פעם אני כותבת שטויות מתוצרת עצמית. אז לפני שאני אשתגע בעצמי ואשגע אותך אני אסיים בברכת חג שמח (חירות? כן חירות בטח! חירות)

זכות הבחירה תמיד בידייך :cool:

שני המתוקה שלום!!! הכתוב לא כל כך מבולבל. אני חושבת שירדתי לסוף דעתך. זה בסדר מה שבחרת. החלטת לא לפנות לאן שהצעתי לך וזו זכותך. הצלחת יפה מאד בעצמך. שבועיים זה זמן מאד מכובד ואת מעידה על עצמך ששרדת פרק זמן זה. אם את חושבת שקבוצת לימודיי רייקי יעזרו לך להשאר באיזון אז למה לא. אני עדיין טוענת שההצעה שהצעתי לך טובה יותר ולו רק בשביל ללמד איך להגן על עצמך משאיבה של אנשים כמו אותו אדם שהצליח למוטט אותך שוב. המומחה שהצעתי לך יכול ללמד אותך הגנות מהם. הוא יכול תמיד להושיט לך יד בשעת צרה הרבה יותר מהר ממני והרבה יותר טוב. אני עדיין חושבת שתמיד תמיד תהיה לך זכות הבחירה. לאף אחד בעולם אין זכות לקבוע לך את הדרך. את תקבעי אותה בעצמך. אמנם ישנם אנשים שיודעים לקרוא את התת מודע שלנו ואז אנחנו חושבים שהם מי יודע מה... הכל שטויות. לקרוא תת מודע זו טכניקה פשוטה ונלמדת. את יכולה לעשות זאת בעצמך. שוב ללמד אצל המורה הטוב ביותר שאת תאמיני בו ואת תבחרי אותו. אין צורך לעשות דוקא לחיים. יש פשוט להיות קשובים לאנשים בידיהם התשובות עבורנו. מה שנותר לנו זה רק לסנן את התשובות ולבחור מה הטוב לנו ביותר. שתהיי לי בריאה תמיד. הרבה אור ואהבה אין סופית ללא תנאי וללא גבול. מיכל

שני.ר

New member
מיכל תודה לך!

עכשיו כבר הוקל לי בעצם כבר אתמול כשאמא שלי הרגישה שמשהוא מציק לי ואחרי ליל הסדר היא נשארה איתי כשעה וחצי או יותר עד שהיא הוציאה ממני את מה שמציק לי (הדרך הטובה ביותר היא משחק ניחושים של כן ולא זה עבד עלי וגם על הילד מהסרט ``החוש השישי``) ככה שהיה לי קל יותר לפנות אליך והיה לי ברור יותר למה אני כועסת וזה חדר לי למיכתב וכבר נוכחתי לדעת שכשאני כותבת, אני משחררת ואז כבר יותר טוב לי ויותר ברור לי ואם אני מקבלת תגובה, אז בכלל, עוד יותר טוב ונחמד. שאלה: האם אפשר לסתום את התת מודע שלי לאנשים שלא רצויים במקום לא להם? זאת אומרת שלא יוכלו לקרוא אותי כאילו הייתי ספר פתוח? טוב אז אור אני לא יכולה לאחל כי זה כבר לא תהיה ברכה מקורית ובטח לך יש הרבה יותר ממה שלי, אהבה- תמיד וברכה מקורית, מקורית, מקורית- טוב אני לא מצליחה לחשוב על משהו מקורי עכשיו אז, שלך בידידות שני

להגן על התת מודע ודאי !!!

שני שוב אני!!! בטח שאת יכולה להגן על תת המודע שלך. תחליטי שאת עושה את זה וזהוא. את יכולה לדמיין מגן דוד בין שתי עינייך. כך חסמת את יכולתו של האחר לחדור למחשמותייך. על מנת להגן על כל גופך, תדמייני מגן דוד תלת מימד שעוטף אותך ואת בתוכו. ידידתי הכל טכניקה פשוטה. אנא האמיני במעשים אם החלטת לבצע את הצעותיי. לפחות תנסי את העניין 40 יום. אני מבטיחה לך בלי נדר שאת תתחזקי. אז לילה טוב לך. אוהבת מיכל

שני.ר

New member
להגן בטח. רק שיש לי בעיה קטנה

לדמיין מגן דוד בין שתי עיניי עוד איכשהוא אפשרי אבל מגן דוד תלת מימד? טוב אפשר עם הרבה מאמצים וכוונה, מגן דוד תלת מימד שעוטף אותי... הצילו!, איך עושים את זה??? זה יותר מידי בשביל דימיון לא מיומן.

נסתפק במגן דוד קטן!

שני בסדר! נסתפק בלדמיין מגן דוד בין שתי עיניינו. מגן דוד שטוח מצוין על מנת להגן עלייך בשלב הזה. כשתהיי מוכנה תוכלי לבצע את השלב הבא. לילה טוב. חלומות נעימים. באהבה מיכל.

שני.ר

New member
לספר לך משהו מדהים?

ראיתי איפה שהוא שרשרת של מגן דוד מכסף וכל כך אהבתי שהחלטתי שאני רוצה. רק לאחר מכן התבררו לי ההשפעות הטובות שלו. הוא עלי תמיד, כל הזמן 24 שעות ביממה ואם אני מורידה אותו אני מחזירה אותו מייד כשאני יכולה וזה לעומת דברים אחרים שאני יכולה לשכוח או לשים במקום נשכח. המגן דוד שלי לא זז ממני. לילה טוב גם לך ותודה שהיית כאן איתי כשהייתי צריכה, בשעות כאלה מאוחרות

שני נזכרתי!!!

שני חזרתי אלייך!!! תקשיבי לעינייני מגן דוד תלת מימד: אם תרצי אוכל לשלוח לך שרשרת של מגן דוד תלת מימד שתענדי על צוארך. התכשיט נוצר מפרי דמיוננו ושרטוטנו והוא כרגע מועתה בכל הארץ תחת השם מרכבה. על המגן דוד להיות עשוי לא מכסף טהור אלא ערוב של נחושת כסף וסלעית. צרי איתי קשר לדואר האלקטרוני שלי ואפרט לך את התכונות של שלושת המרכיבים ואת מחירה המדויק של המרכבה. אוהבת בכל ליבי. מיכל.

שני.ר

New member
מיכל תסלחי לי עם אני יעלה את ההודעה

הזאת למעלה אבל עוד שאלה אחת ``החכשיט נוצר מפרי דמיוננו ושרטוטנו``? למה את מתכוונת? נ.ב. שלחתי לך מייל. קיבלת?

,תשובה טכנית :cool:

שני היי!!! ראשית אני מקווה שאת מרגישה הרבה יותר טוב. לגבי המייל קבלתי ועניתי חמודה. לגבי הטכשיט אני מתכוונת שמבחינה טכנית אני והמדריכה הרוחנית שלי ישבנו ושרטטנו אותו, פשוט ניסינו לצייר על הנייר מגן דוד תלת מימד ועד שהצלחנו הרבה מים עברו בים. בסוף הצלחנו להכין דגם מסיכות מהדקים. הראנו את העניין לטכשיטן מסוים והוא התחיל להפיץ את זה בכל הארץ. העניין הוא שרק אנחנו יודעות מאיזה חומר על המרכבה להיות עשויה ורק אנחנו יודעות את המחיר הנכון שלה שיהיה טוב מבחינה אנרגטית. השאר הכל ``נגנב`` מאתנו. אני מקווה שעניתי לך על תשובתך. הרבה אור אהבה אין סופית ללא תנאי וללא גבול מיכל.

שני.ר

New member
תיארתי לעצמי שזאת הכוונה אבל

לא הייתי בטוחה לגמרי כי לא הבנתי את צורת הרבים שבפועל אני מצטערת לשמוע ש``נגנב`` ממכם קניין רוחני. וכן אני מרגישה הרבה יותר טוב.

למעלה