מיכל... (בעלת זש"מ) נכון למבצע אלבום התמונות שלך? הנה הצילום שלי םשוט אין לי כח לאימייל..
D Dracos Love New member 12/6/02 #1 מיכל... (בעלת זש"מ) ../images/Emo108.gif נכון למבצע אלבום התמונות שלך? הנה הצילום שלי םשוט אין לי כח לאימייל..
מיכל... (בעלת זש"מ) ../images/Emo108.gif נכון למבצע אלבום התמונות שלך? הנה הצילום שלי םשוט אין לי כח לאימייל..
D Dracos Love New member 12/6/02 #2 וכדי שלא תכעסו.. ../images/Emo108.gif נצלו את השרשור כאוות נפשיכם והנה ניצול שרשורי: היא לא הכי יפה בעולם ולמעשה ממש מכוערת אבל בכל מקרה..
וכדי שלא תכעסו.. ../images/Emo108.gif נצלו את השרשור כאוות נפשיכם והנה ניצול שרשורי: היא לא הכי יפה בעולם ולמעשה ממש מכוערת אבל בכל מקרה..
D Dracos Love New member 12/6/02 #3 טעות בקובץ! ../images/Emo9.gif ../images/Emo108.gif זה היה הקובץ דרוש תיקון שלי! משו לא בסדר אם השיער.. ! הנה הקובץ הנכון.. זה מבוסס על חן במפגשפורום בפורים שהיא התחפשה להרמיוני, אפילו שלא הייתי שם. אתן לא תבינו, חלקכן אוליי (אלו מפורום הארי פוטר)
טעות בקובץ! ../images/Emo9.gif ../images/Emo108.gif זה היה הקובץ דרוש תיקון שלי! משו לא בסדר אם השיער.. ! הנה הקובץ הנכון.. זה מבוסס על חן במפגשפורום בפורים שהיא התחפשה להרמיוני, אפילו שלא הייתי שם. אתן לא תבינו, חלקכן אוליי (אלו מפורום הארי פוטר)