אין לה מסנג'ר
ה המפלוץ קריימר New member 9/1/06 #39 מזדהה>< את קוראת פה ולא מגיבה או בכלל לא פה? אני כבר לא נכנסת לצ'אט ולמסנג'ר ולא יוצא לנו לדבר.. היה נחמד לדבר איתך כשכן דיברנו קצת, מתגעגעת..
מזדהה>< את קוראת פה ולא מגיבה או בכלל לא פה? אני כבר לא נכנסת לצ'אט ולמסנג'ר ולא יוצא לנו לדבר.. היה נחמד לדבר איתך כשכן דיברנו קצת, מתגעגעת..
T The Young Amyrlin New member 11/1/06 #46 נמ אין לי ממש מה לחפש כאן, מאחר שאני לא מציירת יותר, וקשרים עם בנות יש לי בדרכים אחרות. מתגעגעת גם מסנג'ר זה טוב, Use it well.
נמ אין לי ממש מה לחפש כאן, מאחר שאני לא מציירת יותר, וקשרים עם בנות יש לי בדרכים אחרות. מתגעגעת גם מסנג'ר זה טוב, Use it well.
T tamaguchi girl New member 8/1/06 #20 מזל טוב../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif
מזל טוב../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif
T TEENAGER1 New member 8/1/06 #25 מיכלל ../images/Emo23.gif יש לי כזה דיליי שזה מפחיד, אבל את יודעת שאני נורא אוהבת אותך, נכון? אני מאחלת לך שתזכי להיות סגולה עם נצנצים כתומים וכוכבים ירוקים או משהו כזה D: והמון אושר
מיכלל ../images/Emo23.gif יש לי כזה דיליי שזה מפחיד, אבל את יודעת שאני נורא אוהבת אותך, נכון? אני מאחלת לך שתזכי להיות סגולה עם נצנצים כתומים וכוכבים ירוקים או משהו כזה D: והמון אושר
מ מדאם פוטיט New member 8/1/06 #27 שששושווווווווווווווו*-* מה אני אמורה לאחל לך,את מושי-מושלמת ואת המנהלת שלנו,ואאעאעאעאעא. פשוט...שכל האושר בעולם יתמן בך
שששושווווווווווווווו*-* מה אני אמורה לאחל לך,את מושי-מושלמת ואת המנהלת שלנו,ואאעאעאעאעא. פשוט...שכל האושר בעולם יתמן בך
S super cat New member 8/1/06 #28 ../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifמזל טובD:../images/Emo65.gif את נקבה כולכך נסגדת- באמת *סוגדת* שיהיה לך המון המון מזל טוב ואושר ועושר וכול מה שאת רוצה ומבקשת תישארי כמו שאת ותחיכי המון המון לאב יא שיהיה לך יום מושלם
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifמזל טובD:../images/Emo65.gif את נקבה כולכך נסגדת- באמת *סוגדת* שיהיה לך המון המון מזל טוב ואושר ועושר וכול מה שאת רוצה ומבקשת תישארי כמו שאת ותחיכי המון המון לאב יא שיהיה לך יום מושלם
ה המפלוץ קריימר New member 9/1/06 #30 המון המון מזל טוב../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif מזל טוב ויומולדת נפלא (בת כמה את?) שיהיה לך כיף היום ובכלל, המון הצלחה וכל מה את רוצה^^ האמת, אני לא ממש מכירה אותך, אבל את נראית לי מקסימה^^
המון המון מזל טוב../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif מזל טוב ויומולדת נפלא (בת כמה את?) שיהיה לך כיף היום ובכלל, המון הצלחה וכל מה את רוצה^^ האמת, אני לא ממש מכירה אותך, אבל את נראית לי מקסימה^^
מ מדוזה משועממת New member 9/1/06 #31 מיכל ../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif ../images/Emo29.gif יום הולדת שמח!
S shmeksit New member 9/1/06 #32 מזל טוב!!! ../images/Emo65.gif בת כמה את? מזל טובאושר, עושר, בריאות וכושר הצלחה בלימודים ובכלל בחיים! אוהבת יובל..
מזל טוב!!! ../images/Emo65.gif בת כמה את? מזל טובאושר, עושר, בריאות וכושר הצלחה בלימודים ובכלל בחיים! אוהבת יובל..
R Radio Joe New member 9/1/06 #33 מזל טוב :] בברכת שתזכי להרבה דבירם מגניבים ושתמשיכ יאיתנו עוד הרבה שנים טובות :]. לא אוהבת אייקונים . וזה.
מזל טוב :] בברכת שתזכי להרבה דבירם מגניבים ושתמשיכ יאיתנו עוד הרבה שנים טובות :]. לא אוהבת אייקונים . וזה.
S shronet New member 9/1/06 #35 מיכל^^ מנהלת יקרה המונמון... אממ... אני לא טובה בברכות-_-' אז פשוט מזל"ט וכאלה
S Shusho New member 9/1/06 #37 תודה לכולן../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif למי ששאלה על רשיון, אמ, אין כסף . ולמי שתהתה, אני בת 17 (ויום) .
תודה לכולן../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif למי ששאלה על רשיון, אמ, אין כסף . ולמי שתהתה, אני בת 17 (ויום) .