מיכלי...

שלומי

New member
מיכלי...

ראיתי את הדף; "אללה יסטור"........... מליון טעויות. חבל על הזמן, זה לא דף גדול, אין הרבה טקסט ותמונות.כתבי מחדש. אני מציע לך דווקא לרדת מהארכנופיליה.צורת הכתיבה שלה מיושנת, לא מודרנית, הקוד מקבל תוספות מיותרות והוא נראה מסורבל. ישנן תוכנות רבות, אל תנעלי על אחת! רק לשם המחשה - הדף הזה צריך להכתב ב -15 שורות +- ולא ב - 67!!! כדאי שתזדרזי ותחליטי איך את ממשיכה בהתחשב בקוצר הזמן שלך. לו היה לך זמן רב יותר היית אולי יכולה להתאמן הרבה יותר בתוכנה ולנצל טוב יותר את מה שהיא מציעה(או לא מציעה).

מיכלי ו

New member
תציע לי תוכנה

אני סומכת עליך איזו תוכנה לדעתך כדאי לי להוריד/ להשיג ואיפה אפשר למצוא אותה? דרך אגב: זה עד כדי כך גרוע? האמת שאחותי התערבה והוסיפה דברים בקטע של הקישורים נדמה לי. תודה מיכל

שלומי

New member
זה נראה גרוע.

הכנסי ל"מחסן" ותורידי תוכנות\עורכי הטמל.תתקיני מה שבא לך ותראי איך את "מתחברת" אליהן.מה שנעים ונוח לעבודה, הוא המתאים ביותר. קחי בחשבון שחלקן באנגלית ואם אין לך בעיית שפה - שיחקת אותה. אני לא ממליץ על תוכנה ספציפית כי כל מה שיש שם "שווה". תעדכני בהמשך.

מיכלי ו

New member
שיגעתי אותך?

נכנסתי למחסן שלך ואני מורידה כרגע hebmaster . אילו עוד תוכנות יש בעברית? מצטערת על הבלאגן- זה דף ראשון
תודה מיכל

שלומי

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא שיגעת אותי, זה בסדר גמור.הבמאסטר בלבד.אין סחורה ישראלית לצערי. התוכנות הזרות - מעולות.חבל לך על הזמן!

מיכלי ו

New member
אני מתנתקת ומנסה...

מקווה לשרוד. אני מאמינה שעוד אשגע אותך...
המון תודות
מיכל

מיכל , כמי שניסתה לשגע אותו .......

ולא הצלחתי אין סיכוי שתצליחי ........................ ריקי

Elishabb

New member
היי מיכל - רק עכשיו יצא לי

לראות את העבודה שלך ולי נראה שעשית פשוט עבודה מעולה. כמעט ולא מצאתי שגיאות בדף וגם אלה שישנן, לא מפריעות להצגתו. העלתי את הדף לשרת ותוכלי לראות אותו בקישור המצורף. בהצלחה בהמשך וממש לא משנה באיזה תוכנה תשתמשי אלישע

מיכלי ו

New member
תודה!!!!

סוף סוף משהו מפרגן. {בלי לפגוע- שלומי
} הראתי את הדף לילדים וגם הם אהבו. אבל משהו קרה לגביע- כשעומדים עליו אמורה להפתח חלונית של "הצלחתי!!!" שלומי בינתיים ניסיתי לבנות בתוכנה השניה שהורדתי- אבל הסתבכתי ובניתי דף חדש- דומה בארכנופיליה {ואם תסכים אשלח לך אותו- יש בו הפתעה בשבילך...} ושוב תודה לכולם מיכל

udiyulis

New member
מיכלי - הגביע הוא שלך...

אין שום בעיה בגביע - עומדים עליו ורואים "שהצלחת". להתנסות ראשונה עשית יופי של עבודה. המשיכי בראש זקוף ובבטחון. ושלומי יקר שלי - אני לא מנסה לערער על תובנותיך וכישוריך לבקר ולהאיר, אבל אל תשכח ש"אין חכם כבעל ניסיון" שאותו צריך לצבור... ומנסיוני אתך אתה יודע גם להיות רחום וחנון ומפרגן... (אוהבת אותך).

שלומי

New member
אודיל ´ה - הדברים נאמרים ברוח טובה

כמו שמורה מציין מבחן של תלמידו לרעה, המטרה היא גם לראייה קדימה לשיפור.אני אשמח לסייע לכל מי שצריך רבל ביקורת אני נותן ולא בקמצנות.הערכה אני נותן ביד נדיבה! אני מבקר אחרים בקלות, בשונה לביקורת ולמשמעת העצמית שלי שאך ורק בזכותן (ולא בגללן), הפכתי למקצוען. גם העבודה הראשונה שלי היתה "על הפנים".הצנזורה החמורה ביותר היתה מצידי ומשם רק השתפרתי ואני שואף תמיד לשלמות.אני משתדל גם להשיג אותה.אני מקווה שאני גם מצליח. אני מקווה שמיכל או כל אחד\ת יקבל באהבה את הביקורת ממני כי היא יוצאת מהלב.בטח שלא מרוע לב. ולמיכלי: ישנם פורומים של בוני אתרים בכל הפורטלים. נסי לשלוח אליהם עבודת בוסר ומהביקרות הלפעמים זדוניות ובדרך כלל מזלזלות, לא יצא המשך לעבודתך אלא תיסכול אחד גדול.אני מכיר כמה וכמה נפגעי פורומים שרק בעידוד ממני נמלכו בדעתם ולא נטשו את נושא בניית האתרים.זה מסמן לי שאני פועל נכון. אני גם לא בודק אם אחרים נותנים הערכה טובה יותר מתוך אמפטיה.זה ממש לא מעניין אותי.בהתמקצעות ובמקצועיות אין מקום לאמפטיה, סימפטיה וכל השאר.רק העבודה חשובה. אסור להתייאש לעולם, שלומי

udiyulis

New member
שלומי יקר, אף לרגע לא ייחסתי

את הביקורת שלך ל"רוע לב", ואתה מכיר אותי מספיק לדעת שלא כך אני חושבת עליך. ואכן במקביל לביקורת אתה גם מוכן ושמח לסייע ולעזור, וכך גם ניכר בתגובות השונות, שמקבלים את הביקורת שלך באהבה, כמו שהיא גם ניתנת, ואותי אתה לא צריך לשכנע בכך. יחד עם זאת, לעתים (ואולי זו רגישותי הגבוהה) ניתן להתרשם שאתה פוסל על הסף, ועל כך באה תגובתי (ואף היא רק מאהבה ומהערכה רבה לך ולדרך עבודתך) גם אני, כמורה מקצועית (בתחום שלי), מציינת בתחילה את החיובי והראוי לעידוד ורק אח"כ מוסיפה את הנדרש לשפר, מתוך רצון ומגמה להתקדם ולהשתפר. רשומים לפני כל הערותיך לגבי האתר שלי, ואני מתכוונת בבוא העת לעשות בהם שימוש, ואף להיעזר בך ולהציק לך בשאלות ככל שתאפשר לי. מעריכה ואוהבת,

שלומי

New member
אודי יקרה

אני יודע שאת מכירה אותי גם אישית בניגוד לרבים שמכירים אותי וירטואלית. אני בענייני עבודה אוהב להיות ענייני וממש לא בקטע של "פוציניו-מוציניו". אני כך גם אם אני זה שאצטרך לקבל את הביקורת. אני אקח לתשומת לבי את הערותייך ואבדוק כיצד אוכל למזג אותן בהשקפותיי לגבי עבודה. אני בהחלט מודע לעובדה שאני פדנט יותר מאחרים.אני גם מודע לכך שישנם אנשים שאינם מתמודדים עם ישירות, ביקורת וענייניות כמו שאני מתמודד.מקובל עליי. תודה על הערותייך. באהבה, שלומי נ.ב. לגבי האתר שלך...חכי חכי...אני "אכסח" אותך כבר....

מיכלי ו

New member
תודה לכולם

שלומי- אני מקבלת הכל בתודה ובאהבה- אני בטוחה שמה שאמרת היה רק לטובה- ומקווה שדבריי לא פגעו- התכוונתי בצחוק!!! החלטתי לנסות להתחיל את האתר של בית הספר- ואני אשמח מאוד ורוצה שתבקר ותעיר. וגם לאודי- וגילי ואם היה עוד משהו ששכחתי- המון תודה. באמת כייף לקבל פירגונים {שחסרים במקומות אחרים בהם הם נדרשים ע"ע "צוות בית הספר"...} תודה
מיכל

למעלה