מיכון ש

וונקי

New member
מיכון ש

שהפורום הזה קצת מת החלטתי טיפה לעזור לו לקום לתחיה. בכמה שאלות 1) מה תוכנית שלכם להמשך החופש? 2) מה כבר עשתם בחופש? ושאלה אחורנה אני צריכה את עזרה שלכם לי ולחבר שלי יש עוד מעט חודשיים ואני שוברת את ראש מה לעשות ואיך לחגוג כי את חודש לא ממש חגגנו אז אם יש לכם רעיונית אני ישמח לשמוע

sh53

New member
אווווו איזה כיף ../images/Emo39.gif

גם עוזרת להחיות את הפורום וגם סיבה למסיבה עוד מעט
אני מחר (אם לא יתבטל) נוסעת קצת לצפון, קצת לטייל וקצת לעשות על
, מקווה להתעייף, אבל לא יותר מדיי. מקווה לראות קצת
, ושוב כמובן לא יותר מדיי. מקווה לראות כמה שיותר פרחים
מתנה לחבר? יש תחום מסויים שזה תחביב אצלו? משהו שהוא אוהב? משהו שממיס לו את הלב? או אולי דווקא אוסף שיש לו בחדר ולא יזיק עוד משהו לאוסף שיש לו כבר?

וונקי

New member
תהני לך מחר

אני מחר כנראה היה עם חבר שלי מקווה שזה יצא לפועל בקשר למתנה לחבר שלי הוא אוהב שקולד הוא אוהב לשמוע את אותה מוזיקה שאני אוהבת וכול מיני כאלה אני כבר לחודשים שלנו אני חושבת שאם נצא לאוכל משהו ולבלות זה גם היה נחמד אבל חוץ מי זה אין לי עוד רעין

Aussie Girl

New member
תהני!!!

הצפון זה באמת מקום מקסים לבקר בו, במיוחד באביב!

נינושש

New member
../images/Emo9.gif

אנשים חמודים שיייייילייי הפורם באמת מת.. קומו קומו קומו כבר..!! אז ככה.. מה אני מתחננת לחופש.. ממ אין לי מושג.. בלעעע מה עשיתי עד עכשיו.. כ-ל-ו-ם... חוץ מלנקות לא עשיתי כלום..! מצבי קשה. חוץ משיעורים וניקיונות לא עשיתי כלום..! אולי היום אני יצא קצת.... תלוי בחברה שלי היא חולה.. מסכנה שלי..! בקשר לחבר שחל מצטערת חומד אין לי הרבה רעיונות אבל ידדיד שלי עשה לחברה שלו משהו ממש יפה.. הוא עשה לה כמו חפש את המטמון בבית והוא שם לה רמזים וחציםבכל מיני מקומות בבית ןליד כל רמז הוא שם לה שוקולד.. וככה היא גם אספה שוקולדים ובסוף בסוף היא הגיעה למתנה כלשהי..! ואח"כ אתם יכולים לצאת לאנשהו או סתם להתפנק לכם בבית..!

וונקי

New member
עונה בעצמי

התכונית שלי הם בין יתר ללמוד ולבלות ולהיות כמה שיותר עם חבר שלי למרות שכבר שבוע לא ראתי אותו אבל אני מקווה שמחר נהיה ביחד הייתי באילת והיה אחלה וכייף ושאר התוכניות שלי מחר אני נוסעת צפונה קצת לטיול משפחה מקווה שהיה נחמד

האחמית

New member
אני!

1) מה תוכנית שלכם להמשך החופש?אממ לישון, מחשב, לימודים 2) מה כבר עשתם בחופש?הייתי בצפון, בתל אביב..למדתי בשבוע הראשון, והייתי עם החניכים שלי בקייטנה ובקשר לחודשיים..אין לי שמץץ אני גרועה בדברים כאלה

loving angel

New member
גם אני עונה :)

והפורום לא מת!!! :) 1) מה תוכנית שלכם להמשך החופש?היום אני נוסעת למועדון ונראה כבר מה נעשה בשאר החופש שנותר לי לפני שאני חוזרת לבסיס
2) מה כבר עשתם בחופש?הייתי במסיבה של סיום הטירונות,הייתי עם המישפחה שלי, עשיתי קניות (
),צבעתי את השיער (הוא אדום עכשיו..לא אדום זועק ומחריד..אדום עדין כזה) וזהו לבנתיים

למעלה