מיכאלה - משחק המחשב

guysahaf

New member
מתקדם...

עבדנו על המשחק היום עוד קצת, והוא התקדם בשלב נוסף. זה נהיה הרבה יותר מתוחכם וכיפי ממה שחשבנו שזה יצא. זה גם מצחיק... הכל מלא במשפטי מיכאלה מבדרים :D אז אני יכול להבטיח לכם שזה יהיה ממש כיף ויהיה באמת משחק מעולה ומושקע, אבל בגירסה שמופצת לאינטרנט אני לא יכול להבטיח שיהיו סרטוני קישור, ואולי אפילו לא יהיו אנימציות בגרפיקה. מה שמעלה את הבקשה שלי - מי שמכיר תוכנה ליצירת GIFים פשוטים, חינמית, שלא משאירה 'חותמת' על התמונה הסופית, מוזמן לשתף אותי. זה מאוד יעזור למשחק. ד"א - המעבר מ-WAV ל-MP3 עבר בהצלחה, מה שגורם לנפח של המשחק לקטון בכ-800%. ולא, אין לי טעות שם. המשחק מלא באפשרויות, הרבה חפצים מתקשרים עם חפצים אחרים בצורה מיוחדת, ולא מונוטונית. באמת משחק שווה :)... היום הוא עבר לגירסה 0.2dev

guysahaf

New member
חחחח ידעתי

זה במונחים מוזרים שכאלה. האמת שזה לא כזה חשוב. בקרוב מאוד אתר.

KiShKooSh

New member
תגיד אולי גם תפיץ גירסה על דיסקים|?

כאילו אאני יביא דיסק ואתה תצרוב על זה ונצרוב מאחד לשני

guysahaf

New member
זה טוב

חשבתי לעשות את זה עם חברים שלי. אבל אני מניח שאפשר לשלוח בדואר את המשחק על דיסק, ואז לשלם לי 5 ש"ח (להוט - אני לא לוקח כסף על הרעיון שלכם, זה רק על הדיסק והמשלוח. נא לא לטבוע אותי!), דרך PayPal או אפילו בדואר גם...

KiShKooSh

New member
מגניב../images/Emo13.gif

זה יהיה ענק

SofyTofy

New member
וואי זה נשמע מגניב לאללה../images/Emo103.gif

ואנחנו מקווים לראות את התוצר הסופי - זה יהיה פשוט ענק!! בהצלחה

RaZiK4

New member
ואי נשמע א-ד-י-ר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif

פששששששששששששש........... יפה אהבתי חחחח אני שמח שעוד חושבים על מיכאלה ומשקיעים בסידרה

guysahaf

New member
חובה להכנס - אתר רשמי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מצטערים על מחסור המידע באתר, פשוט חבר שלי (יניר), שאיתו אני עושה את המשחק, רוצה לחשוף את כל הפרטים כשהמשחק יהיה מוכן. אבל גם שווה. אתר טיזר:

guysahaf

New member
90% שכן

כשהמשחק יהיה מוכן בעוד כחודש, אנחנו מאוד מקווים למצוא דומיין שיתן לנו לארח אותו להורדה חופשית :)

maia111

New member
אהה,אוקיי, תודה!../images/Emo6.gif ובהצלחה עם

המשך הפיתוח של המשחק!

guysahaf

New member
ברור

גם בביטטורנט, גם באימיול וגם בקאזה. אבל תמיד עדיף שיהיה איזה שרת FTP או HTTP לאחסן עליו. לפי איך שזה נראה עכשיו, כולם יזכו לשחק במשחק, אמנם בלי סרטוני וידאו שווים ביותר
אבל המשחק זה מה שחשוב. אם מישהו מכיר שרתים חינמים שיוכלו לאחסן בערך 40 מגה תגידו לנו! או אם במקרה אתם בעלים של שרת כזה, יותר טוב!

maia111

New member
וגם תפיצו את זה על דיסקים? ------->

ותשלחו בודואר למי שרוצה? והוא ישלם 5 שקל כדמי משלוח?

למעלה