מיכאלה - משחק המחשב

guysahaf

New member
מיכאלה - משחק המחשב

אז ככה, אני וחבר שלי עובדים על פרוייקט קטן, משחק הרפתקאות בסגנון Point and Click למחשב. כמובן שזה לא מאושר ע"י הוט או משהו כזה, אבל מצד שני זה בסדר כי זה לא למטרות רווח. קבלו את זה בינתיים: פרטים בהמשך...

גיגי123

New member
איזה מגנובבבבבבבבבבבבבבבבבבב../images/Emo98.gif

איך יש לך את זה?!?!?!?! ואיך משיגים?????????????????????????????

לא רוכשים את זה.נרא'לי ../images/Emo163.gif

כי הוא אמר שזה לא מאושר ע''י הוט אבל זה לא למטרות רווח
אז או שהם לא גובים מחיר וזה יאופשר להורדה חופשית או שהוא לא יפרסם את זה וישים רק כאן בפורום או שמה אני יגיד לך נקנה את זה וזה יתרם או משו.

guysahaf

New member
עוד פרטים..

המשחק עדיין בשלב מוקדם של פיתוח. אנחנו מקווים שעוד חודש-חודשיים הוא יהיה מוכן. בינתיים הוא שוקל ממש הרבה, בגלל הסרטונים והקבצי קול הם ב-WAV ולא MP3. כשנתכונן להפצה באינטרנט נעשה גירסה עם סאונד מכווץ ובלי סרטונים. עד עכשיו התכנון הוא לסיים לעשות את המשחק, ולהוציא אותו על דיסקים לחברים שלנו, אבל כן, אנחנו מאוד מקווים שכל אחד בפורום יוכל להוריד את זה. עוד תמונה נחמדה מהפיתוח...

guysahaf

New member
חחח מזעור

האמת שאני עושה את זה בדיוק, כדי שיהיה אפשר לשים באינטרנט צריך למזער, נגה בדיוק עזבה אותנו :( היא והקוקו-מוהאק שלה.

גלושש

New member
חחחחחחחחח ../images/Emo110.gif

אני באמת הייתי רצינית עם ה'קטע של המיזעור כי אמרתם משו שצריך להקטין את זה כדי שהז יעלה ליאנטר משו כזה חחחח

נכוןןן../images/Emo70.gif וכל מי שיש לו סורק ../images/Emo163.gif

כמעט עושה את זה. לדוגמא שאתם רוצים לשים תמונה בפורום אז אתם עושים אותה בצייר ואז מקטינים (ממזערים) ואז מעלים לפורום. נכון?!זה נקרא מזעור. (הקטנה)

sweet barbie

New member
איזה קול../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

משחק מחשב על הסדרה המושלמת הזאת
זה בטח יהיה שולט

למעלה