מיי ניים איז ראגורן

theAMP

New member
רחבי מימדים זה השיט

רחבי המימדים/גדולי עצמות/מאותגרים קומפקטית התאחדו!!!

Sham 69

New member
להקה נחמדה..

אני אוהב את הסולנית שלהם.. והסולן באמת נשמע לי מיותר..

zorke

New member
יחתיחת פליגמת

יחתיחת פליגמת אם כל הקבוד הם אחת מהלהקות הכי טובות בארץ וכאחד שמכיר חלק מהם אישית הם גם אנשים ממש ממש ממש טובים שיותר כיף להסתובב איתם ודרך אגב השמן הבלון צורח כי זה הרד קור ולא פאנק רוק והשילוב שלו אם הזמרת יוצר אחלה סאונד ג´יק תעשה לי ילדים מזורקה

OPERATi0N_iVY

New member
///////////////////

עכשיו אני בטח עוד פעם אצטרך לעבור כאן חקירה משטרתית מלאה, אבל אני חייב להגיד שזה שאתה מכיר אותם אישית לא עושה את המוזיקה שלהם יותר טובה... ואם תהיה חבר של גושפאנקה, הם יפסיקו להסריח? לפי דעתי הם לא משהו... (יאללה, תתחילו להגיד לי כמה אני אפס, בבקשה) ומי שיורד על ה"שמן הבלון", תראו את POISON IDEA... הם גברים, למרות שלסולן והגיטריסט שלהם לא בדיוק יש גזרה של ניצולי שואה...

zorke

New member
זה לא קשור שאני מקיר אותם

יא אללה זה רק בא להראות לך שהם אנשים טובים תפסיק ליהיות יצור ולהיסגר אל קטנות אהבתי אותם עוד הרבה לפני שהקרתי אותם ותאמין לי הם ממש טובים ולפי מה שאני רואה אתה בפורום של גריין דאי ושלא תבין אותי לא נכון אני ממש ממש אוהב את הדיסקים הישנים שלהם אבל יכול ליהיות שמוזיקה מלודית זה לא הקטע שלך כמו שאני לא מת אל סקא אבל כל אחד וההעדפות שלו אבל, תנשה שניה לחשוב ולהבין את השילוב של השירה של בת´אני והצרחות של עינו ותבין שזה יוצר שילוב מצוין ומלודי אבל כל אחד והטעם שלו ואף אחד לא בא לחקור אותך ותאמין לי שאם אנשים לחוצים כמוך אני מעדיף בכלל לא לדבר

OPERATi0N_iVY

New member
אממ...

אני בפורום גרין דיי בגלל שאין הרבה פורומים המוקדשים לפאנק, בגלל זה, כשמשעמם לי בפורום הזה אני מחפש פעילות בפורומים אחרים, שקשורים לפחות איכשהו לעניין, ולפעמים אני דווקא מוצא בפורום גרין דיי (שגם לפי דעתי היה להם חומר טוב). בקשר לקטע שלי, אני שומע הרבה הרבה מאוד דברים שונים. ובקשר לזה שאמרת שאתה מעדיף לא לדבר עם אנשים כמוני כי אני "לחוץ", לדעתי סתם זרקת כינויים, כי דווקא אתה הלחוץ במקרה הזה - אתה מנסה כ"כ להוכיח לי כמה שהשילוב של הסולן והסולנית טוב גם אחרי שאמרת את משפט הזהב "כל אחד והטעם שלו" ועוד כפי שאני רואה עושה לי טובה כי הרי "אתה מעדיף לא לדבר עם אנשים כמוני"...

גררררררר../images/Emo123.gif

אני מסכימה איתו אתה באמת אידיוט! למה אתה כל הזמן זורק שמות של להקות אחרות בזמן שמדברים על משו אחר? זה מציק מעיק ומעצבן. !!!

manic_subsidal

New member
מספיק לריב!

אוף מה לעזעזל קורה פה ? שוב פעם operation ivy אומר את טעמו אולי לא במילים הכי יפות על להקות שהוא לא אוהב ואתם ישר קופצים נלחמים ומגנים זכותו לדעתו וזכות כל מי שנגדו לדעתם כל הקטע הזה ממש מעצבן על טעם ועל ריח אין על מה להתווכח נקודה אז די עם הוויכוחים האלו... כמה אפשר?

jake the snake

New member
גייק הגיע

i´d write you in hebrew, but i don´t have a hebrew keyboard, so i guess i won´t. it´s good to hear that some people actually like the band, regardless of crap concerts and bad promotion. thanks guys... now i feel all warm and fuzzy inside. Make sure you come to the next show in January with Useless I.D. and Man Alive! happy new year!

למעלה