מיי ניים איז ראגורן

ארגורן

New member
מיי ניים איז ראגורן

רציתי רק להגיד תודה לכל החברה שבאו לראות אותנו{ מי ניים איז נובודי} ביום שישי באזימוט , מצטערים שהיה חרא סאונד ובעיות טכניות - גם לנו זה לא כיף . סבבא!

pikitup

New member
למה אתם מופיעים שם?

אתם כל כך טובים אתם צריכים להופיע במקומות יותר מכובדים מאשר נקש

InDyingDays

New member
וואי זה הדוד שמוכר דיסקים טובים

של סוליד סטייט?? תגיד יש מצב להופעה בחיפה? אני מת לראות אתכם ולקנות איזה underoath או משהו...

starflyer

New member
!!!

לא!!! אני קונה את הדיסק של underoath !!! נראה מי יתפוס אותו ראשון :)

ארגורן

New member
בקרוב ...

יגיעו עוד דיסקים מצוינים כמו ATRYU / BELOVED / FUTHER SEEMS FOR EVER / THURSDAY ועוד .

starflyer

New member
ישששש

אני מת ל THURSDAY ו BELOVED !! BELOVED ממש ממש טובים!! מתי הם יגיעו?

casualtie

New member
מיי ניים איז נובודי....

אחלה להקה נשמעת טוב ומופיעים סבבה.....רק בלי להעליב....תמצאו תפקיד חדש לשמן הבלון כי הוא רק צועק....וזה סתם הורס...שישיר או משהו תמצאו לו תפקיד...הוא קצת הורס כי לסולנית יש קול יפה...משהו dance hall crashers... banned the fat guy!

Weird Eyal

New member
חחחחחחח

במזור 3 היה אחד שחשב שאני זה הוא...... אני לא יודע אייך קוראים לו אבל נראה לי שהוא מין כזה סולן שני... דווקא אהבתי את הלהקה

ארגורן

New member
הודאה של ארגורן

טוב אז ככה ... קודם כל ... ארגורן זה מישהו מהלהקה . שנית כל אנחנו לא אוהבים שיורדים עלינו בפורום אז השמן הבלון נשאר ... והוא צועק הרבה כי זה הרד קור ולא משהו אחר . למה אנחנו מופיעים אצל נקש ... קודם כל אנחנו אוהבים אותו , הוא אחד מהאנשים היותר נחמדים אלינו בארץ הזאת , ואם אתם בענינים אז אתם יודעים שיש כבר איזה בעל מועדון אחד שלא כל כך אוהב אותנו . בקשר להופיע בחיפה ... סבבא אנחנו שם , תגידו מתי ! ו - UNDEROATH זה להקה ענקית !!! ואחלה חברה !

Dafnana

New member
אתם הכי טובים בעולם

הבעיה בארץ זה שאין מספיק מקומות, אבל אתם אחלה. אל תקחו ללב מה שקורה בפטיפון זה בטח סתם ג´וק שיעבור להם.

ב.ן.נ.ת.ן

New member
respect

דפנה הכי כלה פה ראיתי 2 הופעות שלכם ומאד אהבתי השילוב בין 2 הזמרים הוא גדול שילוב מנצח אפילו

casualtie

New member
ראסמי מצטער....

אני חולה עליהם אחלה להקה באמת...מצטער על הירידות על הבחור הרחב זה חברים שלי משועממים רשמו...אני אישית שמעתי שהוא אחלה בנאדם...ואני גם אוהב את איך שהם מופיעים אם הם ישנו משהו זה יכול להרוס להם הכול..אז קיצר אחלה להקה

themisfits

New member
עינב גבר!

אני לא מכיר אותו אבל אחריי מספר הופעות של "שמי הוא אף אחד" שראיתי קלטתי שהוא אחלה גבר..הבנאדם עלול לדפוק צווחת גורגריינד בזמן שבת´אני שרה איזה חלק מלודי..וזה כל הקטע של הלהקה..גאוני פשוט! אהבתי במיוחד את ההופעה שלהם במזור 3...היה מעולה אז ! וחוצמזה מה הקטע הזה של אפליה נגד אנשים רחבי מימדים?? זה הדבר הכי פאתטי ששמעתי בעולם!

themisfits

New member
עינב גבר!

אני לא מכיר אותו אבל אחריי מספר הופעות של "שמי הוא אף אחד" שראיתי קלטתי שהוא אחלה גבר..הבנאדם עלול לדפוק צווחת גורגריינד בזמן שבת´אני שרה איזה חלק מלודי..וזה כל הקטע של הלהקה..גאוני פשוט! אהבתי במיוחד את ההופעה שלהם במזור 3...היה מעולה אז ! וחוצמזה מה הקטע הזה של אפליה נגד אנשים רחבי מימדים?? זה הדבר הכי פאתטי ששמעתי בעולם!

למעלה