מייק התחתן?!?!?!?!?!?!

batel15

New member
מייק התחתן?!?!?!?!?!?!

נראה לי שאני ממש לא מעודכנת סתם חיפשתי באינטרנטעוד אתרים על לינקין ופתאום ראיתי באיזה אתר אחד שמייק התחתן עם אחת בשם אנה (והכתבה הזאת היתה מזמן - שנת 2002) קיבלתי שוק כשראיתי את זה (אני חולה על מייק!) אני לא יודעת מה איתכם אבל אני ראיתי את זה רק עכשיו!!!

fast food

New member
אאאאאאאאאאאאאאאאההההההההההההההההההה

גם אני בכלל לא מעודכנת...אבל מה!?!?!?!? הבנאדם הזה הוא חיי!!!!!! מייק אל תעשה לי את זה!!!!!!!!!!!!!!! אני עדיין מחכה לך!!! תתגרש מייד! מה אם כל החלומות שלי על בית עם גינה גדולה, כלב, חתול, ושלושה ילדים?????!!!!! הא?!הא?! ככה אתה נותן לי להשלות את עצמי!!!!!! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין טעם לחיי! תסלחו לי אני הולכת למטבח......להביא סכין ולהרוג את עצמי....
נ.ב.-אנה זה אפילו לא שם יפה!

lgmtk

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

באנים............סתם צוחק.........אנשות מפחידות יש פה........

fast food

New member
אה ודרך אגב

סליחה שלא הצגתי את עצמי קוראים לי ים ואני חולה מטורפת ומשוגעת....על לינקין פארק!!!!! תכננתי להצטרף לפורום אבל לא יצא לי וההודעה המטרידה על מייק(וווווואאאאאאא
) קודמת לכל דבר!!!!!(אני חוזרת ואומרת ווווווווווווואאאאאאאאאאאאא
)

LiNKiNPaRKiT

New member
אנה ממש חמודה

אא...וברוכה הבאה! המלצה:לקרוא את חוקיי הפורום!!!

KaUrO DoNo

New member
חמודה....

תרגעי קודם כל....לינשום! לינשום! יופייייייייי...... ואו איזה פחדדדדדד.....אז הוא נשוייי!!!!!! ביג דיל! מה את רוצה ממנו הוא מאושר וזה מה שחשוב..את לא רואה איזה חיוכים יש לו?! בכל אופן...ברוכה הבאה לפורום אני הילית מאילת תהני לך...וקחי הכל בקלות למה את תחטפי איזה התקף בסוף

LikeMe

New member
אני חייבת לשאול.. ../images/Emo4.gif../images/Emo60.gif

SO WHAT
גרע צאו מזה
אוהבות ת'להקה או ת'תחת שלהם
צאו מהפקאציות,
בבקשה.. רע לי
תנו לבנאדם להיות מאושר
עם אשתו, 8 ילדים וחתולה
ודי להיות מגוכחת..
איים באגינג יו

LikeMe

New member
ו... ../images/Emo60.gif

אם הוא לא
היה נשוי (בלאט אני
לא
מאמינה שאני דנה על זה איתך
..) את חושבת (הגיוני בבקשה, לא תשובה פקאצית מפגרת..
) שהוא היה בא לישראל
מבקש אותך מההורים
לוקח אותך
מעביר איתך ליל סקס סוער
מתחתן איתך
והייתם חיים באושר ועושר עד שפאקינג תמותו
בלאטטטטטטטט

fast food

New member
תודה! ואם הייתן יודעות כמה אני...

אובססיבית הייתן מבינות...חחחחח...יאלה שרק יהיה מאושר וימשיך לעשות את המוזיקה שהוא יודע לעשות כל כך טוב... (אני לא אומרת שזה פוטר את אנה מתאונה קטנה וטראגית בעתיד...)

olly v

New member
אווחחח!!!

די איזה טיניות! זה ממש גובל בהערצה של פופיסטים מטומטמים!!! את מעריצה את הבנאדם או את המוסיקה שהוא עושה?! זה דבילי להעריץ מישהו! מה את מכירה אותו?! את ראית אותו? דיברת איתו? לא! אז איך את יכולה לאהוב אותו ככה סתם! את נשמעת כמו ילדה קטנה שמעריצה את ווסטלייף ושאר שיט! זה כל כך מעצבן...סורי על ההתפרצות...יום רע

LikeMe

New member
מסכימה איתך..../images/Emo127.gif../images/Emo60.gif

בא לי להקיא
כאילו שיש מצב שהבנאדם אי פעם יהיה איתך
אם לא
עם אשתו.. טחח.. פור גאד סייק, תתבגרו..
אבל מ-ה-ר
אנלא יכולה לסבול ת'שיט הזה.. ואולג בובע
אל תצטערי

fast food

New member
ודרך אגב

דווקא כן ראיתי אותו ודיברתי או יותר נכון צרחתי אליו ולא משנה לי מה תגידו אני עדיין עומדת על זה שהוא נשמה טובה...

למעלה