מייק התחתן?!?!?!?!?!?!

fast food

New member
וואו וואו תרגיע

יום רע,יום רע אבל קצת הגזמת...למי שלא הבין- צוחקים איתכם אנשים, אל תקחו הכל כל כך ברצינות! שמע (או תשמעי)אני "אוהבת" את לינקין בגלל המוזיקה שלהם ולא בגלל שום דבר אחר (טוב אולי גם בגלל שמייק חמוד אבל זאת לא הנקודה שלי-תרגיע תרגיע בדיחה)גם בגלל העובדה הפשוטה שאני אוכלת מה שנותנים לי- אין לי שום דרך לדעת אם במציאות לינקין הם בעצם קבוצה של חראות רודפי בצע, אני מכירה את המוזיקה ואוהבת אותה וזהו. ותודה שגם אם יש להם חרא של אישיות הם ח'ברה מה זה מוכשרים ולפחות על זה מגיע להם קרדיט

LiNKiNPaRKiT

New member
אה?

מבקשים ממך לא לדבר פה על כמה שהם חתיכים ואני גם מוסיפה לא לדבר על האישיות שלהם! יש להם מוזיקה שולטת זה מה מעניין (לפחות אותי...) אז למה בכל זאת לדבר על זה??? והם באמת מוכשרים

fast food

New member
טוב תשמעו

באמת שלא רציתי להסתבך איתכם אני ניגשתי לפורום הזה כי באמת ובתמים אני אוהבת את המוזיקה שלהם וחשבתי שיש פה אנשים עם ראש טוב שלא יתקיפו אותי ויעשו מהערה קטנה ובאמת לא מזיקה כזה ביג דיל, אני פשוט לא מצליחה להבין מה עשיתי רע..אבל אם אתם מעדיפים לרדת עלי ולכעוס עלי באמת שאני לא יודעת מה לעשות,באתי לפורום הזה בשביל לשתף אנשים במה שאני חושבת ומרגישה לגבי הלהקה הזאת אם לא מתאים לכם אז לא צריך וסליחה,באמת שלא התכוונתי להרגיז אותכם

LiNKiNPaRKiT

New member
פאק....

אנחנו(עוד פעם...לפחות אני...) לא רוצה לגרש אותך פשוט אנחנו לא אוהבים לשמוע דברים כאלו בפורום....

fast food

New member
...

טוב, תמחקו כל מה שאמרתי-אפשר להתחיל מהתחלה בלי דיבורים מחורבנים על אופי, אישיות, מראה או וואט אוור?

olly v

New member
סבבה

אם את אוהבת את המוסיקה זה כבר טוב....רק מספיק עם זיבולי היופי אופי...זה ממש לא קשור

shiBBy girl

New member
מנצל"שת פעמיים...

1. מישו שמע את השיר Giving in?????? 2. מה בסוך הסינגל החדש?????????.

Shaib17

New member
תשובה לשאלה הראשונה

אין שיר של לינקין פארק בשם Giving In יש להקה בשם Adema שיש להם שיר כזה

shiBBy girl

New member
תודה [:

אבל לאיזה משהישירם יהיה קליפ? ובקשר לשיר אז למה יש את הקול של צ'סטר..?

shiBBy girl

New member
חחח התבלבלתי

צודקים כי עכשיו אני רואה תקליפ של השיר הזה והקול של הסולן מזכיר קצת את הקול של צ'סטר והורדתי תשיר הזה בקאזה והיה רשום שהוא של לינקין.. חחחח תודה בכל זאת...ADEMA להקה טובה...

coka

New member
כשהורדתי את השיר giving in

היה כתוב שזה של adema בשיתוף עם לינקין.... זה לא? כי הקול של הסולן זה פשוט הקול של צ'סטר.........

למעלה