מייק בראנד

חיה74

New member
מייק בראנד

שלום מוישה אם לא ידוע לך עד היום שמייק זכה מקום ראשון באירוויזיון בשנת 1970 אז מה אתה עושה בפורום הזה? תפנה לאחיו צביקה שנמצא בהנהלת הפורום ותשאל אותו ואל תפקפק בדברי אני לא חייבת התנצלות ותן כבוד לאנשים בגילו יש מייק ז"ל שמעודכנים קצת יותר המשך ערב מהנה ונסה לברר פרטים אצל המעריצים המעודכנים שלום חמוד חיה

שוב אני אגיד...

מייק לא זכה בשום תחרות אירוויזיון אלא בתחרות המידם הצרפתי - תחרות מוזיקלית בין מדינות אבל בשום אופן לא באירוויזיון. תקן אותי צביקה אם אני טועה...

daliat1

New member
חיה ערב טוב וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

נהנתי לקרוא ותודה שאת משתפת אותנו בסיפור הכרותך האישי עם מייק יקירנו

חיה74

New member
מייק בראנד

ערב טוב דלית תודה על תגובתך אני באמת זקוקה לעידוד להמשיך לכתוב ולא כמו אחרת שמפקפקת בסיפור אני חיה עם הזכרונות שלי ואם זה לא מתאים למישהו i am sorryyyyyyyyyyyy

orlym10

New member
שומרי זיכרון יקרים

מבלי להכיר את חיה וסיפור חייה , אני שמחה לשמוע כי מגיעה לכאן מישהי אשר הכירה את מייק בעבר ואף תפסה מקום בליבו. אותי זה מקסים , אני רוצה לשמוע את סיפור חייה של חיה. אני חושבת שמין הראוי לכבד את חיה , על הרצון שלה לשתף אנשים זרים לחלוטין , בסיפור חייה כאישה צעירה. ועל כך אני מודה לה באופן אישי , לא כל אחד מסוגל לעשות זאת . אני חושבת שמאוד קשה לכם לקבל אנשים חדשים לפורום , לא משנה עם איזה סיפור הם מגיעים , יש את החשדנות "הנוראית" אשר גורמת למי שמגיע להתכווץ.!! וחבל , מדוע להתנגח או לנסות "לאמת" בפרהסייה את הסיפור ?? . כבר בפניה הראשונה של חיה , היא ציינה בפרוש שהיא שוחחה עם צביקה וסיפרה לו את הכול וצבי מצידו לא הוציאה הודעה המכחישה את הנאמר , אז למה לפקפק ביושרה של חיה?? כחברה חדשה בפורום אני מורידה את הכובע בפני כל אותם מעריצים אשר עושים עבודת קודש בשמירת זיכרו של מייק. פנו קצת מקום בלב לאחרים , תקשיבו להם , בסופו של דבר תדעו , אם מדובר במתחזה או לא . עיזבו את הסיפורים שהיו , באמת תנו לאנשים להכנס ולהרגיש נוח , בכדי שהקהילה תגדל . צריך להביא דם חדש לכאן , אתם לא יודעים מי נכנס לכאן ומה הוא יכול לעשות למען "מייק" ושמירת זיכרו. אז בבקשה ,, תנסו להכיל בעדינות את החברים החדשים . יש לי אהבה בלב והיא תנצח !!

חיה74

New member
מייק בראנד

אורלי יקרה באמת חממת לי את הלב וננת לי את הכח להמשיך אל תשכחי שאני בת גילו של מייק אמא לבת בת 40 וסבתא לנכדה בת 17 עוד מעט ברור שהם גדלו על הסיפור הזה ומעודדים אותי היום לפתוח את ליבי ולהוציא את כל מה שהחנקתי שנים,זה אמם לא היה סוד אך כאישה נשואה צריך להתנהג בהתאם נכון זה קשה להפתח בפני אנשים זרים שאת לא מכירה ולשתף אותם בחלק מחייך כן הי ל מקום בליבו ועד לפני מותו היינו בקשר טלפןני המבורג-פריז והוא היה מספר לי כל מה שהיה על ליבו זה יהייה בהמשך הסיפור ביי אורלי ותמשיכי לקרוא

orlym10

New member
תמונה של חיה בצעירותה

התמונה צולמה ע"י מייק בבאולינג בחיפה , בזמן שחיה ומייק היו חברים . אין ספק למייק היה טעם משובח בנשים !!

orlym10

New member
את בבית יקירתי ,

רוב רובם של החברים בפרום נשמעים מקסימים ,אני אומרת זאת מכל הלב. אומנם עדיין לא הכרנו באופן פיזי , אבל אני קוראת אותם ויש לי כאן חבר טוב שהוא פירוש רש"י לכל דבר בנוגע למייק . תרגישי בנוח לחלוק עימנו את זכרונותייך, גם אנחנו נהנה מסיפוריך וגם לך זה יהווה קטליזטור. אנחנו לפני חג הפסח , חג החירות והניקיון , כנראה שהבשיל הרגע ואת מספיק חזקה ומספיק פנוייה רגשית לאוור את הזכרונות לסגור מעגלים רגשיים ואף לשתף את האנשים שמייק חיי בליבם
.. מודה לך על השיתוף . אגב יהיה מעניין לך להכיר את מרי ,אישה מקסימה אשר חברה בפורום גם היא הכירה את מייק אבל מפריז ....

חיה74

New member
הרגשה נפלאה

אורלי יקרה את בחורה מקסימה מבלי שהכרתי אותך אישית, מפרגנת ותומכת,אין לי מילים להודות לך,ואת צודקת בקשר לחג הפסח בקשתי מאנשים מסוימים שהתמונות שלי ושל מייק עלולים להיות אצלה בבוידם לעשות חיפוש מקיף בשבילי,אני מאד מקווה שתייה לי הצלחה טם ארצה או לט מייק הוא חלק מחיי, חיה

orlym10

New member
מחזיקה אצבעות

ומקווה בשבילך יותר מאשר בשבילינו , כי התמונות ימצאו. שהרי הן מהוות חלק מחיי הבגרות שלך . בהצלחה !!

mary222

New member
hello orlym10, mary here

hello, sorry that i am late in reply to you, but i had trouble with my translater, only now, yesterday, get it fixed!!! now i can read again what you all are saying!. will you be in paris orlym? it would be lovely to meet you. i have not been back to paris for 35 years, so i am very nervous!. yes, you have passover, and in my church, we have easter, i enjoy this very much. i send you my best-wishes, love mary.xx

orlym10

New member
Dere mary

Long time no talk' how r y ?? IUnfortunately I can not get to Paris this year Perhaps you can come to Israel to visit us??? Have a happy holiday|4U love orly |

mary222

New member
hello orlym10,mary here

hello, i am o.k, i have just been very busy. i can not read hebrew, so i have a translate progrham on my computer. it stop working, so i could not read you. now,l can!!! i hope to come to israel, sometime next year., and then go on to luxor, to stay with my son, in luxor. happy hollidays to you also, i send you a big hug, love mary.xx

Hedy48

New member
לחיה היקרה

חיה, ברוכה הבאה לפורום. אני גם מעריצה יחסית חדשה בפורום, וגם אני גרה בארה"ב אך כרגע מבקרת בארץ. מאוד נהניתי מסיפורי הכירותך עם מייק ומצטערת על נטל האשמה שאת נושאת בליבך, למרות שלא חטאת ולא ידעת מה העתיד יביא. אל תתיחסי לאשמה הקולקטיבית שאורלי הטילה עלינו, היא כאם הנוזפת בבניה. לא קשה לנו לקבל אנשים חדשים ואנו לא חשדנים. אני התקבלתי בידים פתוחות ורק לפני ימים אחדים פגשתי כמה מחברי הפורום בפעם הראשונה. הפגישות בתל אביב ובחיפה היו לבביות וחמות, כמה חברים הגיעו מרחוק כדי לפגשי והרגשתי שפגשתי משפחה. הבעיה היא שיש בינינו אחדים, ואני בתוכם, שלא מתיחסים בחובבנות ללחץ, לחץ מידי להוציא אינפורמציה או תמונות שאנו לא מרגישים נוח שיתפרסמו בעיתונות ויספקו את הקוראים או העתונאים בסקופ האחרון על מייק. אני מרגישה שזה גובל בעיתונות צהובה (כמו למשל כתבה על כל הנשים שאהבו את מייק), וזה לא מועיל לשימור זכרונו של מייק. הרי מה שהעיתונים רוצים זה סנסציות. אינני רוצה להדריך עתונאים מה הם יכולים או לא יכולים לכתוב אבל לפי דעתי כתבה על הפתיחה של המחזה החדש בפריז, או כתבה על הפגישה לזכרו שם יותר מתאימה. הנקודה היא שכשיש לחץ מתמיד אנו נסגרים ולא מגיבים ואז זה מתפרש כחשדנות.

orlym10

New member
הדי יקרה

כן יש לקהילה "קושי" לקבל אנשים חדשים , לא כל הודעה בפורום זוכה להתיחסות מלאה , על "ההסתיגות" שלך ממני , כבר קראתי בסאבב טקסטים שלך עוד מלפני לפנים , את יכולה להסכים איתי ואת יכולה שלא. כל מה שכתבתי לחיה , היה מתוך האמת שלי , מהראייה והחוויה האישית שלי . את יודעת שאת לא חייבת להסכים עם כולם , כל אחד והדרך שלו להציג את עצמו, את מחשבותיו ואת רגשותיו. לך קשה להיפתח ולחשוף בעוד שלי אין בעייה להגיד מי אני ואף לשלוח תמונה עם מס טלפון. שתינו נשים וכל אחת והדרך שלה בחיים. שיהיה לך המשך ביקור מהנה בישראל . חג שמח.

חנן515

New member
ברוכה הבאה לפורום מייק חיה 74

אני מאמין לך וטוב ומענין שאת משתפת אותנו בסיפורים וזכרונות שהיו לך אם מייק קורא בענין את מה שאת כותבת אבל אני חייב להגיד שלמיטב ידעתי מייק לא הופיע בארוויזיון אלה בתחרות דומה לארווויזיון כמו מידם אבל לא ממש ארוויזיון זה רק דומה מאוד ומייק הופיע בפסטיבל מידם ואני לא יודע בדיוק באיזה מקום מייק זכה אולי תגידו לי ושוב אני לא מומחה לא בטוח אבל זאת דעתי

מיכל שמ

New member
חיה שוב אומר ברוכה הבאה ותודה שאת משתפת אותנו

לכל המפקפקים באמינות דבריה של חיה , אני יכולה לאשר שהכל אמיתי ואני שמחה שאכן חיה קיבלת את הזמנתו של צבי ובאת לחלוק איתנו את הסיפורים ,ושוב תודה לך
אל תרגישי שוב צורך להתנצל או לענות על שאלות שנראות לך חטטניות מידי , תכתבי אך ורק מה שנוח לך . חבל שיש פה אנשים שלא יודעים להבדיל מתי זו אמת ומתי זה סיפור מצוץ מהאצבע . לגבי האירוויזיון , צר לי , אך מייק באמת לא השתתף בו אלא בתחרות אחרת שהייתה מקבילה בזמנו לאירווזיון ,תחרות רדיו לוקסמבורג ,ונערכה בלוקסמבורג , שם מייק הופיע עם השיר "אבל בתוך האור" וגרף את המקום הראשון באוקטובר 70. במידם , מייק הופיע עם לס מואה טמה ולא יצג אף מדינה , זו הייתה תחרות בין יוצרים מקצועיים בינואר 1970.

חיה74

New member
נייק בראנד

תודה מיכל על התמיכה אם התבלבלתי בין האירויזיון לבין תחרות אחרת,עמכם הסליחה אני לא אשכח את הערב שצפינו בתוכנית בעלי ואני בגרמניה ומייק הוכרז כמקום ראשון לא היה גבול לשמחתי (אבל הייתי חייבת להשאר מאופקת) מיד לאחר זה פגשנו שוב וזאת יהייה בהמשך סיפור שלי אגב היום בקשתי מכמה קרובי משפחה לאתר את התמונות שלי עם מייק וקבלתי קצת אור ירוק יש כאלה שנתקלו בהם במשך השנים ועכשיו כולם במשימה אחת למצוא אותם תתי להם הזדמות שלפני פסח בנקיונות לעבור על האלבומים נקווה שמשהו יימצא ביי מיכל חיה

brandoz

New member
חיה יקרה../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif

תודה לך ....כל מילה אמת והאמת תמיד מרגשת. התחרות שמייק זכה במקום הראשון היתה תחרות הפרס הגדול שנערכת פעם בעשר שנים במתכונת של אירויזיון ,ונראית כמו אירויזיון (לכן הבילבול) לא נורא. (אגב פסטיבל לוקסמבורג-הפרס הגדול לא קיים יותר) תמשיכי לרגש אותנו כל מילה על מייק נוגעת לליבנו, אני שמח שנתת לליבך ביטוי, פה בפורום מייק בראנט בהנהלת מיכל שם

למעלה