מייק בראנד

חיה74

New member
מייק בראנד

שלום לכל מעריצי מייק בראנד אני לא עוד אחת מהמעריצות האלמוניות שרוצות לגעת בתהילה של הזמר מנוח אני הכרתי אותו הכרות אישית שעברה על גבי שנים ועברה מאית ועד אירופה בצעירותינו היינו זוג אוהבים שחלמנו ביחד גם עתיד משותף אך כמו בכל האגדות גם שלנו גלשה כל אחד לכיוונים שוני,מייק עם הצלחתו המטאורית בצרפת ואני נישאתי לבחור ישראלי שחי בגרמניה לשם עברתי לאחר נישואי,אך הקשר עם מייק המשיך להיות טלפוני וגם ביקר אצלי בבית בגרמניה, ומאחר והתאלמנתי לפני 4 שנים היום כל יכול לפרוץ החוצה כי בעלי הי קנאי מאוד לכל מה שהיה קשור למייק (הגיוני) את הזיכרונות שלי עם מייק חלקתי לאחרונה עם אחיו צביקה שהאזין לי ונתן לי הזדמנות להוציא את אשר על ליבי לחפצים בקשר אשמח מאוד לחלוק איתם זכרונות (עד גבול מסוים) שלכם חיה

מיכל שמ

New member
ברוכה הבאה חיה ../images/Emo140.gif

אנחנו נשמח מאד לקרוא את שתסכימי לחלוק עמנו .

brandoz

New member
חיה74- ברוכה הבאה לפורום מייק בראנט ../images/Emo141.gif

orlym10

New member
היי חיה

שלום , שמי אורלי ואני משתוקקת לשמוע על מייק. אני בטוחה שכמוני כולם ישמחו לשמוע דברים חדשים, אם יש וגם אם לא , לשמוע עליו מאדם שהכיר אותו הכרות ראשונית , זה ניפלא. תודה מראש על השיתוף .

חיה74

New member
מייק בראנד

היי אורלי צביקה ומיכל ולכל משתתפי הפורום, ובכן נתחיל ממש מההתחלה ההכירות הראשונה שלי עם מייק היתה במועדון לילה באילת שם הוא הופיע והרפרטואר שלו היו השירים באיטלקית של סן-רמו ישבתי בשולחן הראשון עם חברה לעבודה הכרתי את כל מילות השירים והייתי שרה בקול יחד איתו הוא ירד מהבמה הגיש לי את המיקרופון ואני בלי בושה שרתי ביחד איתו,פה זה התחיל ברור שהחופשה באילת נמשכה איתו ובכל ערב הייתי מגיעה למועדון,היינו בני אותו גיל ושנינו היינו בני 18,גיל הכי יפה לאהבה אבל הדרך ארוכה, חזרתי לתל-אביב נשארנו בקשר מייק חזר לחיפה והיה מופיע במלון דן ברונדו,עכשיו כבר הייתי בקו תל-אביב - חיפה,לאחר תקופת מה מייק קיבל חוזה במלון הילטון תל-אביב ואז התקופה התחממה ביננו,ברור שהייתי צמודה אליו בהופעות שמא איזו מעריצה תגנוב לי אותו, אני לא צריכה לספר לכם איזה יפה תואר היה הבחור ואיזה קול משגע היה לו, באותה תקופה הוא קיבל את הבשורה הרעה על מות אביו הוא עזב הכל ונסע לחיפה ופה כבר התחיל הקרע ביחסים הדכאון שלו התקופה הממושכת שהוא נשאר בחיפה והרצון להיות עם אימו ואחיו נשארנו בקשר טלפוני ואז ימים חלפו דרכינו הלכו לכיוונים שונים מייק קיבל הצעה ממלון דן בתל-אביב אני נישאתי לישראלי החי בגרמניה לשם נסעתי מיד לאחר החתונה,בינתיים מייק נגלה על ידי סילבי וורטאן ואת ההמשך כולם יודעים,את הצלחתו המסחררת בפריז, ההמשך אכתוב מחר כי אני חיה היום במיאמי ויש לנו 7 שעות הבדל ואצלי כבר מאוחר אז המדך יבוא ביי חיה

orlym10

New member
תודה על השיתוף../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo23.gif

חיה בוקר טוב, ראשית הייתי רוצה להודות לך , על כי את חולקת עימנו את זכרונותיך . שנית הייתי רוצה לדעת בבקשה ,אם אפשר יהיה לשאול שאלות (לא פולשניות כי זה כבר לא רלוונטי
) המשך יום קסום

חיה74

New member
מייק בראנד

אורלי שלום תשאלי מה שעל ליבך ואני תקווה שאוכל לענות לך בכנות תודה חיה

חיה74

New member
מייק בראנד

(המשך) מייק צלצל ומאוד התרגש לשמוע את קולי אך קולו קצת נחלש כשהוא שאל אותי מה אני עושה בגרמניה בכלל? עניתי לו שאני נשואה ויש לי תינוקת ואני מאוד אשמח אם הוא יבקר אותנו לארוחת ערב,החמימות לפגוש באדם קרוב אליך בארץ זרה ועוד שאתה לא דובר את שפת הארץ (גרמנית) גרמה למייק להיענות להזמנתי,באותה עת בקרה אצלי אמא של חברה מהארץ בקשתי ממנה שתכין ארות ערב מיוחדת כי יש לנו אורח יקר מאוד (ברור שהכל הי צריך להיות מאושר על ידי בעלי)כי אני הייתי נשואה טריה ולא רציתי בושות לא אשכח היא הכינה צלי של ברווז עם תפוחי אדמה (מאד אשכנזי טפוסי) ומייק נהנה מאוד ישבנו בסלון מייק בעלי ואני,שאלתי את מייק אם ברצונו לשתות משהו,ענה כן בקשתי מבעלי שיביא לנו מהמטבח משהו לשתות ואז תקלתי בסירובו שמר לי לכי תביאי את,(שחלילה לא יעבור איזה מבט בעיניים) מאחר והיה בבעלותיו גם דיסקוטק ומייק הופיע אותו ערב בטלביזיה אצלנו,בעלי הציע שהוא יקח אותו סיבוב לדיסקוטק וברור שאותי השאירו בבית בסוף הערב בעלי הביא את מייק למלון לא בלי שמייק השאיר לנו את מס הטלפון שלו בפריז וביקש שנהייה בקשר,נו אז מי שמר על הקשר? נכון ניחשתם אני שוחחנו הרבה בטלפון צחקנו בכינו והעלינו זכרונות תמיד השיחות שלו היו מלוות בסוג של מלנכוליה,עצבות,חוסר בטחון וגעגועים עזים לאימו ואחיו, גם לאחר נסיון ההתאבדות הראשון עוד דברנו קצת אבל אז מייק היה כבר שונה לחלוטין ובמהלך השיחות איתו הוא הבטיח שיהייה הכל בסדר והוא יתגבר על הכל, הרבה נכתב אז בעיתונים עליו מה לא כתבו מעורבות בסמים, אמרכנים לא כשרים וכו דבר אחד אני מבטיחה לכם אישית מייק מעולם לא נגע בסמים אפילו לא עישן,הבחור היה פשוט צנוע וההצלח מטורפת הייתה גדולה עליו וכנראה שמרוב שהיה רגיש לא עמד בזה, יום אחד חזרתי הביתה והמטפלת של בית הודיעה לי שיש הודעה ממיק לצלצל אליו בחזרה משום מה לא חזרתי אליו מיד כבר לא זכור לי בדיוק מה היתה הסיבה אך הדבר הבא שאני זוכרת הוא שאהי צלצל לי מהארץ ושאל אותי אם קראתי את העיתונים של היום (גם היה לי מנוי של ידיעות אחרוות) אמרתי עדיין לא,ואז הוא סיפר לי את בשורת האיוב, עד היום קשה לי עם העובדה שלא צלצלתי אליו בחזרה,לא שזה היה משנה משהו,אבל רגשי אשמה וחוסר וודאות על מה הוא רצה לשוחח,אוקי חברים יקרים קבלתם את כל סיפור במלואו שתפתי אותכם בחלק מחיי לצערי לא בקרתי הרבה שנים בארץ אך עכשיו עלי לסגור מעגל,אני מתכננת את נסיעתי ברור שאבקר בקברו של מייק ואז מי שירצה להפגש איתי בחפף לב עד אז נשאר בקשר מעל גבי האתר שלום לכולכם ואשמח לענות על שאילותכם שלכם תמיד חיה

סימה42

New member
חיה שלום לך וברוכה הבאה..

קראתי את מה שכתבת על המלאך שלנו מאוד התרגשתי.. הייתי כל כך מרוכזת היתה לי תחושה שאני ממש איתך שם, זה היה נראה אותנטי ממש כאילו עכשיו זה מתרחש.. אני חושבת שכולנו פה נרצה להיפגש איתך ולשמוע מקרוב מאוד עוד ועוד זכרונות ממייק. תודה לך ששיתפת אותנו בדברים כל כך אישיים שעברת בחייך...אני גם חושבת שהיתה לך הזכות להיות איתו.. ושוב, מאוד מקווה שייצא לנו להפגש בקרוב. תודה תודה.

חיה74

New member
סימה שלום

כן סימה הזכרונות מלווים אותי כל החיים,ורגשי האשם שאולי לא הייתי שם מספיק בשבילו,כמן אוזן קשבת וכו, יש עוד הרבה שבאמת קשה לי עם זה אוןליין עם אנשים ויריטואלים שאני לא מכירה,נתתי לכם רק על קצה המזלג אני מאוד מקווה להיות הקיץ בארץ ואז נוכל להפגש אישית תודה מתוקה על ההזדהות זה נוגע לליבי ביי חיה

חיה74

New member
מייק בראנד (המשך)

הקשר התחדש עם מועמדותו של מייק לייצג את לוכסנבורג באירוויזיון בביתי שבגרמניה עקבתי בדריכות אחר הטקס והייתי פשוט בעלפון שמייק זכה במקום הראשון (אמנם תמיד האמנתי שיום יבוא והוא ירקיע שחקים) אבל פתאום זה מייק שלי,מקום ראשון באירוויזיון? לאחר הצלחתו זו הוא הוזמן לתוכנית טלביזיה בעיר שגרתי (המבורג),נו עכשיו התחיל מסע החיפושים אחריו איך אגיע אליו? מי בכלל יאזין לי שאני מכירה אותו מהארץ? ובמיוחד היה לי קשה כי בעלי ז"ל היה קנאי מאוד בכל מה שקשור לזכרוות על מייק כשניאנו הייתי חייבת להשמיד את כל התמונות המשותפות שלנו,נתתי אותם לקרובת משפחה צעירה שהייתה חולה עליו,כיום גם היא לא בין החיים והלואי וידעתי היכן למצוא טת כל התמונות האלו התקשרתי לבתי המלון ברמה בהמבורג ואיתרתי אותו משתכן במלון אטלנטיק (אחד המפוארים) השארתי הודעה עבורו "תמסרו לו שחיה מתל-אביב פה ורוצה לדבר איתך" לא עברו 10 דקות ומייק צלצל,,,,,,,,,,,,,,המשך יבוא (התעייפתי) חיה

karin76

New member
זהו זה, רציתי שתפרסמי תמונות שלך איתו

כדי להוכיח שאת דוברת אמת. אבל את רושמת שנתת את כל התמונות, אז בעצם אין שום זיכרון.

חיה74

New member
מייק בראנד

שלום קארין אם אני דוברת אמת? מה נדמה לך שאני חיה בלאללאנד? אני מספרת פה את סיפור חיי ואת מפקפקת? קצת מעליב אך ליידע אותך שכל החברות שלי מהארץ עדיים חיות (עד 120) והן זוכרות את כל הסיפורים,ואולי יום אחד ימצאו התמונות שכנראה נמצאים באיזה מקום אני מבטיחה לך מתוקה שכל מילה שלי יש לה קבלות,,,,,,, תהני מהמשך הטלנובלה שאת מקבלת בחינם שלום מאמי חיה

karin76

New member
אני מאמינה לך, לא אמרתי שלא

פעם פגשתי מעריץ של מייק בכינוי "מייק ברנט האחד", והוא אמר לי לא להאמין לכל אחת שמספרת סיפור על מייק. אבל אני מאמינה לך ומעוניינת לשמוע את המשך הסיפור שלך. אני מאמינה שבעלך קינא בחבר הקודם שלך, מייק. בדרך כלל הם מקנאים.

tova7

New member
מייק בראנד

היי חיה ממש טלנובלה..לא ידעתי על הסיפור החבוי שלך..וקרארין תאמיני לחיה..אנחנו מכירות הרבה זמן..וואהו חיה שמרת את זה עמוק אצלך אוהבת טובה

tova7

New member
מייק בראנט

עלי לציין עוד דבר באותה תקופה של ימי הזוהר שלהם...חייה היתה פצצה. החיים היפים שעברו

חיה74

New member
מייק בראנד

טובהל שלום תודה על העידוד שלך ועל המחמאות,חברתינו המשותפת מירה מישראל זוכרת את אותה תקופה ועדה לכל מה שעבר עלינו, לןלא פנייתו של צבי בראנד אחיו של מייק שביקש לשתף את כל המעריצים בסיפור שלי לא הייתי מעיזה, לןלט היו ל התמונת היום הייתי מקבלת תכנית אירוח בערוץ 2, מי צריך את כל זה? תקראי את המשך הסיפור ןתביני יותר נכון שלא שמעת עד היום כי בזמן שבעלי הי בחיים לא יכולתי לעשות את זה היום שאני לבד אני יכולה להתפרק,ואגב את האחיות של בעלי לקחתי לופעה שלו באולם אלהמברה ביפו וכל משפחה ידעה על זה שלום מתוקה חיה

חיה'לה מה העניניים ?

כמה זמן עבר....אבל מייק לא הופיע אף פעם באירוויזיון אולי התבלבלת או שמייק בילבל אותך
בכל אופן את זוכרת הופעה של מייק ביחד עם אהובה צדוק?

למעלה