מייק אפ

S o h o

New member
מייק אפ

כשאני שמה מייק אפ ואח"כ מצטלמת, זה נראה כאילו הפנים שלי נורא נורא לבנות, מישהו מכיר דרך לטשטש את הבהירות , כך שבתמונות אני לא אצא עם פרצוף של מתה?

cha ching

New member
קודם כל-

לא לשים כמויות של מייק אפ. מייק אפ זאת שכבה נורא עדינה, בסיסית, רכה, וקלה(!)... או שתשתמשי במייק אפ "שקוף", או במייק אפ שנותן גוון עור שזוף. אבל יכול להיות שאת פשוט מאוד לבנה וגם בלי מייק אפ תצאי לבנה. תנסי לצלם בלי פלאש- זה יעזור

rotemoosh

New member
או שאת יכולה..

לפזר קצת סומק חום ברונזה כזה על הפנים אבל ממש מעט כדי לתת גוון יותר חום תסתכלי על התמונה בכניסה לפורום שם עשו הצללות עם סומק וזה ממש יפה

yottami

New member
מובן שהמייקאפ שלך בהיר מידי עבורך

תתאימי מייקאפ בגוון העור שלך או רבע טון יותר כהה ממנו......והצלילי עם סמקים משזפים.....בהצלחה

lovebear

New member
ליותם

תתפלא אבל יש כאלה בנות כמו ידידה שלי שקונות מייקאפ ומתגלה שהוא לא מתאים להם מבחינת גוון או מבחינת התאמתן לסוג העור והן לא מחליפות או קונות חדש עד שזה נגמר. ידידה שלי קנתה 2 מייקאפים וכשראיתי הזדעזעתי כי הוא נותן לה גוון כתום בכל הפנים והיא לא מוכנה לקנות חדש עד שזה יגמר ולצערי היא ממשיכה להגעיל את האנשים ואותי עם גוון פניה הכתום. ולמרות שמייקאפ בבית הספר איפה שאני לומד זה עולה 40 שח והמייקאפ לפי דעתי מעולה, ניסיתי עליה את המייקאפ והוא בעל כיסוי טוב מאוד.

lovebear

New member
ל: little bony בקשר לשרשור

קודם כל תסבירו איך עושים שרשור ואשמח לעשות זאת

yottami

New member
אני בהחלט מודע לבעיה הזו.....כנס

גם אני נתקל יום יום בבנות שלא הולכות עם מייקאפ בגוון העור שלהן.....מה שאני כן מציע זה להזכיר לבנות שמייקאפ מתאימים לפי גוון בית החזה בלבד....לא לפי צבע גב היד ובאטיח'...אם אתן לא סומכות על הדיילות לכו עם חברה מאפרת מקצועית (יש הרבה מאפרות בשוק היום) והיא תיעץ לכם לגבי גוון המייק אפ...בכל מקרה כאשר אתן בוחרות מייקאפ צאו איתו מחוץ לסופרפאם לאור היום ובדקו את המייקאפ באור שמש.... ודאו שהמייקאפ על בסיס מים נוזלי וקליל ועל גוון צהבהב......ורכשו סומק קליל יחד איתו........בהצלחה.......

lovebear

New member
היי

תנסי להכהות טיפה את המייקאפ עים קצת קוקה או פודרה משזפת או לערבב מעט מייקאפ יותר כהה עים המייקאפ שאת תמיד שמה.

yottami

New member
אני דווקא לא הייתי ממליץ על קוקה. .

משום שקוקה זה אומנם מכהה אך הוא אדמדם ...כן כן קוקה גם אדמדם לכן משתמשים בו להצללות אבל למייקאפ בהיר הוא לא מספיק.....ורוב הבנות לא יודעות ממש להשתמש בו כהלכה....וגם ביום יום בכלל לא מומלץ ללכת עם קוקה על כל הפנים אלא רק על עצמות הלחי....הכי מומלץ זה מייקאפ בגוון עורך......

יש את המייפל של איל מקיאג' הוא מקהה

קצת את הפנים הוא עושה מראה שזוף כזה יפה אני מישתמשת בזה

למעלה