מייקל VS אמינם

רגע הוא לא תבע?

אני דווקא שמעתי שהוא כן תבע.. טוב לא יודעת אממ לא יודעת עד כמה זה יכול לפגוע בו כי אמ' סה"כ עשה קליפ, כשצוחקים על מייקל בעוד מלא מקומות... ובדיחה של נפל לו האף-- כמה זה יכול להשפיע? אלה שנבחרים לחבר המושבעים הדבר האחרון שהם יסתמכו עליו זה קליפ של אמינם.. טוב ככה נראה לי לפחות.

את בכלל מבינה את המילים של השיר../images/Emo35.gif

את מעריצה של אמינם
אם כן אז את אמורה לדעת שאמינם לא צחק רק על האף "הנופל" וכמו שכתבתי בהודעה הקודמת- הקליפ עצמו לא מזיז לי... זה בסך הכל קליפ עם רמה של כיתה א'
(טוב נו יש ילדים בכיתה א' טיפה יותר בוגרים) מה שמעצבן אלו המילים

כן כן אני מבינה את המילים של השיר!

לקחתי רק תדוגמא הזאת שבקליפ האף שלו נופל.. דיברתי בכלליות שהדבר האחרון שישפיע על חבר מושבעים זה שיר.. ובמיוחד לא שיר של אמינם.

bLAck hALo

New member
אני לא אומרת שלא..כי זה כן הריי על

זה הוא וכל אומן אחר בשואו ביזנס מצליח! ע"י הציבור אבל כרגע לדעתי בכל אופן הוא צריך להתעסק יותר בפנים! ולא על מה הציבור חושב כי אחרי הכל הוא זה שחיי את החיים שלו לא משהו אחר.

LadyLuvJess

New member
לא, זה לא.

לכל אדם כבר יש דעה בנוגע להאשמות נגד מייקל ג'קסון. כל אחד החליט כבר אם יש להאמין לו או לא, ואני לא חושבת שאף אדם בוגר בארה"ב ישנה את דעתו ויבוא מנקודה של "כן! ברור שג'קסון פדופיל, הרי אמינם אמר את זה, והראה את הילדים קופצים על מיטה שלו! ברור שג'קסון הוא אומן גרוע, אמינם לא אוהב אותו!!" אנשים, תחשבו קצת רציני, למה שמישהו ישנה את הדעה בנושאים כאלה- בגלל ש"אמינם אמר"!? את לא משנה את דעתך, נכון? אז למה שאחרים ישנו? נניח ואמינם יורד על בריטני. ונניח שאת לא מעריצה שלה (כי אני לא מכירה אותך ולא יודעת אם את כן או לא. לצורך ההשוואה נניח שאת לא.), בגלל שאמינם יירד עליה את תחשבי שהיא מטומטמת, את תחשבי עליה פחות? לא. את תגידי שמה שאמינם עשה היה מצחיק ותו לא. את תמשיכי לחשוב עליה מה שכבר חשבת עליה, רק שתחשבי שאמינם הוא אומן מצחיק. כאן אותו הדבר. למי שזה מצחיק, כמובן.

bLAck hALo

New member
אם חבר המושבעים יהיו מושפעים מהקליפ

אותם צריך לתבוע ולעשות להם סצנות! לא לאמינם.. ומה זה משנה מה הציבור הרחב חושב על זה עכשיו?! יותר חשוב שיצא מהשיט הזה בבית המשפט ואחרי זה ידאג לעיניי החוץ.

למעלה