מייקל כוכב עליון:)

מייקל כוכב עליון:)

"לא התאפקנו והעברנו את מייקל לואיס במבחן הידוען כדי להבין את תופעת הטבע של הצעיר רב-הטייטלים הזה. הבטחה או הגזמה?" כנסו לקישור ותקראו:) בנתיים לא להזיל ריר יותר מידי:)----> וווששייי היה פה חכו לכתבה הבאה:)

גם כוכבים נופלים:( וגם מייקל נפל...

המולטי טאלנט נפל לידי גל נערות :) "המולטי טאלנט הותקף בידי עשרות נערות שורטות, שרצו ממנו רק פיסת גופייה, או איבר זה או אחר" הכל ועוד בכתבה הבאה:) וווששייי היה פה:)

מייקללללללללללל../images/Emo99.gif

איזה חתיך גאדדדדדדדדדדד!! היא בתיכון אחד העם בפ"ת אני בחטיבה באחד העםם קרובב.... אני ילך לראות אותוו חחחחח חברות שלי ראו אותו 800 פעםם אבל לא באתייי פעם הבאה אני ב-א-ה

שאני ימותתתתתתת

בונא הבנאדם מושלם וביכלל באלופה? עוד יותר =] שימו עליו עוד פרטיםם חוץ מיתמונות

אני יגיד לך מהה שאני יודעתת

חחחחחחח ואני לא ידועת כלוםםם *אני יודעתת שהוא גר בתל אביב *אני יודעת שהוא לומד מפתח תקווה בגלל שהעיפו אותו מהבצפר שלו בתל אביב *אני יודעת שיש לו אח בכתה א' או ב' או ג' אוליי שוקראים לו תומי לואיס *אני יודעת שהוא בכתב י"ב *אני יודעת שהוא משחק כדורסלל חברות שלי היו בשתי משחקים שלווו וזהו ניראה ליי חחחחחחחח

Gal Nissan

New member
מאיפה הבאת ת"א?

מייקל גר בפתח תקווה לומד בתיכון אחד העם ראיתי אותו מיליון פעם כי מלא חברים שלי לומדים איתו

הוא כן לומד בפתח תקווה!!!!!!!!!!!!!

אני יודעת שהוא לומדד שםםםם אני מכירה את כל התיכון הזה כמעטטטטטט!!!!! אבל הוא גר בתל אביבבבבבבבב!!!!!! לא לומד גרררררר!! והעיפו אותו מהבצפר שהוא היה בוווווווו אפילו אח שלו הקטן לומד בתל אביבב

Gal Nissan

New member
לא לומד , גר

הוא גר בפ"ת וזה מיליון אחוז הייתי אומרת לך גם איזה רחוב אבל זה לא לעניין

ToryMaster

New member
הוא אמר כמה פעמים שהוא מת"א...

בכתבה כלשהי בגיא פינס אמרו שהוא מפתח תקוה, אבל הוא לא.

Gal Nissan

New member
תקשיבו חברים שלי הם חברים שלו

מה צריך יותר מזה שחה? חברים שלו לא יודעים איפה הוא גר? פ"ת בקיצור הוא אומר ת"א כי הוא המון בת"א בגלל העבודה אבל הוא לא גר בת"א אני גם מכירה תבית שלו בפ"ת

אממממ טובבב אני כבר ישאל אותוו

אני ילך לאחד מהמשחקי כדורסל שלווו... ויש מיליון כאלההה גם חברות שלי רוקדות בהםם בקיצור אני יודעת שיש משחק עוד כמה ימיםם ואני ילךך!! הוא מ-ד-ה-י-ם-!!!

pinki girl1

New member
אני באה איתך!

מתי המשחק?? ובקשר לחתימה לא הבנת נכון... לא חתימה ממנו... שלחי לי מסר אני יגיד לך! חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לא יודעתת חחחחחחח ראית

האלופה חדר ההלבשהה?? הראו משחק כדורסל שלוו הייתי על הריצפהההההה...... וואי הוא משחק ממש טובב אבל באולם מעפןן איפה שכל המשחקייםם גם אני שיחקתי שם ששיחקתי כדורסלל לא משנהה אוףף אבל בסוף אני לא הולכת שכחתי אבל קבעתי עם חברה מהפורום של אגם היא באה אליי מחרר!! לונראא פעם הבאהה למרות שאני לא ידועת מתי זה יוצאאא

pinki girl1

New member
ובפעם הבאה את קוראת לי

ואוייי לך אם לא.. ונראה לי אני אאנוס אותו שם...:)

למעלה