מייקל יכול לנצח!!!!

gabi16

New member
חתיכת פלספן

מי אתה בכלל? מה אתה חושב שאתה יכול ללמד כאן את כולם מי זה מייקל גקסון? למה מה יש בינו ןבינך? מי אתה שתלמד אותנו מי זה מייקל? מה קרה? ראית אותו בבית חולים שהוא נולד כבר? הלכת לבקר?? לקחת אותו לגינה לשחק כדורגל וכדורסל שהוא היה קטן? כולנו פה מעריצם את מייקל לא פחות ואפילו יותר ממך ולכולנו יש את האלבומים שלו ולא משנה אם לך זה היה קודם. (סך הכל אם קנינו את זה אחריך כנראה שגם שילמנו פחות אבל זה לא משנה נכון?...) מה שאני בא להגיד שהפורום הזה מיועד לכולם ואתה לא המורה של אף אחד ואנחנו לא צריכים ללמוד משום דבר ונגד מוזיקה איין מה לעשות אז הוא יחזור לעשות מוזיקה טובה הוא גם יזכה שוב באהבת הקהל ובקשר לשאקירה, באמת שאין כמו לשים את השיר שלה בערב יום שישי באוטו, ברשמי. ואם מישהו לא מכיר איזה שיר שלו או מישהי לא יודעת מה הוא סימן למעלה זה לא אומר שאתה צריך לנזוף בה " רואים שאת לא מבינה"! כאילו.....מי אתה בכלל???????!!!!!!! מי פה אתה חושב שם עלייך משהו? מה אתה חושב שמחזיקים ממך פה בגלל שאתה טוען שאתה ותיק ואתה מכיר את מייקל לפנינו??? אז????? למה אתה חושב שזה מעניין אותנו או מונע מאיתנו את הזכות להווכח איתך?????? שב בשקט קצת אוקיי????? רציני!

AS2000

New member
אבל הוא צודק

המוזיקה של היום השתנתה הנוער הולך יותר לכיוון של בירטני ואן סינק אין מה לעשות ככה זה , ועובדה שהסגנון של המוזיקה הזה הכי מצליח כרגע כל אלבום של בירטני מכר יותר מ-20 מליון עותקים וזה המון . הקטע הוא שלא מדובר רק בכמות אלא גם איכות לפי דעתי לבריטני אין איכות מוזיקה (אבל זאת רק דעתי) מה שלמייקל עדיין יש והוא עדיין לא איבד את זה אז נכון המכירות לא כמו פעם לא משנה המעריצים עדיין אוהבים אותך רק תמשיך לעשות מוזיקה טובה כמו שתמיד היית עושה ולעזאזל עם כל העולם !

Marty McFly

New member
וואו - להרגע!

לא צריך להכנס לעצבים... אבל dgrwkl1, באמת, אפשר להרגע, ולא צריך לרדת על אנשים פה. ואי אפשר להגיד שהנוער של היום מקולקל, כי ככה המבוגרים חושבים על כל נוער... אז זה לא נכון. בהחלט, יש בעיה עם הנוער והמוסיקה. אבל מה לעשות - מייקל צריך להתאים את עצמו לזמנים האלה, בכדי להראות לנו שהוא באמת יכול. הוא לא צריך לשחרר את השיר Cry, עד כמה שהוא יפה, אם הוא יודע שזה לא מה שיביא לו אהדה בעולם המוסיקה. יש לו שירים טובים בהרבה באלבום החדש שלו, וצריך לבחור בקפידה איזה שיר לשחרר לMTV ולרדיו וכד´. מייקל יכול להשאר המלך, אבל גם המלך צריך להתאים את עצמו לזמנים שמשתנים, כדי להוכיח לנו שהוא באמת המלך. והשיר Cry לא עושה את זה נכון... למשל, יש את השיר Man in the mirror, ואם מישהו ראה את הקליפ שלו (שהורדתי אתמול), לא מראים את מייקל בכלל, אלא רואים מנהיגים ורואים ילדים גוועים ברעב וכד´. אבל שוב, כמו שאמרו, השיר הזה שוחרר בזמן שמייקל היה בראש עולם המוסיקה, וזו לא הייתה תקופה שהוא רוצה לחזור מהשמצות ובעיות כלכליות, בריאותיות וכד´ לעולם המוסיקה. אם מייקל רוצה לחזור ולשלוט בעולם המוסיקה, ולהיות מוערץ ע"י כל הגילאים, גם אלו שמעריצים ת´שדיים של בריטני ספירס או משהו כזה (סתם נתתי דוגמא), הוא צריך לחשוב איזה סוג מוסיקה נאהב ע"י בני הנוער של היום, ושוב - להתאים את עצמו! מה שבטוח - גם השיר וגם הקליפ של Cry לא עושים את זה.
דניאל

gabi16

New member
בקשר אלייך as 2000

אתה יודע מה? סבבה. כולם אומרים שמייקל בהפסדים נכון? הוא צריך לעשות כסף עכשיו נכון? אז בוא נשווה מה עשה יותר כסף? הסינגל cry? או הסינגל pop? הסינגל cry? או הסינגל overprotected? הסינגל cry? או הסינגל....אני יודע מה....dance with me? אל תבין אותי לא נכון. קריי שיר יפה באמת. אבל אם כבר אתה לא מופיע בקליפ אז תנסה לעשות משהו מיוחד....שיחדור לקהל, שהקהל יפיק ממנו משהו כמו בהיל דה וורלד. מה זו ההחזקת ידדים הרצופה הזאת? זה גובל בפטתיות....

AS2000

New member
ורק בגלל שהקליפ לא משהו ?

זה מה שגרם לסינגל להיכשל אני בספק !

Marty McFly

New member
אני גם בספק...

אבל אני גם בספק עם הקליפ עזר לסינגל להראות כמשהו מיוחד. את הקליפ "you rock my world" אין לי בעיה לראות 20 מיליון פעם, ואני נהנה כל פעם מחדש, אבל "cry" אני כמעט ולא יכול לראות יותר. אולי הנופים יפים, והמשמעות יפה (אנשים מכל הגזעים מחזיקים ידיים) - אבל זה לא מה שעוזר לסינגל להתפרסם. בייחוד בעולם היום.

AS2000

New member
נכון...

לא לשכוח של -"you rock my world" היה קליפ מושקע מאוד אבל הסינגל לא הצליח להגיע למיקום גבוה כל כך במצעד האמריקני שזה המצעד הכי משמעותי מבחינתו של מייקל .

earth song

New member
די לרדת על הנוער

נחמד לכל מי שמעריץ של מייקל ג´קסון שמונים שנה לרדת על הנוער, די לא נמאס? תאמינו לי שגם בני נוער שלא מעריצים את מייקל ג´קסון יודעים להבדיל בין שירים עם משמעות כמו: heal the world לבין שירים מגוחכים ונטולי משמעות כמו: i am a slave for you, אמנם יש בני נוער רבים שמה שמעניין אותה זה בריטני,גוף וסקס אבל יש כאלה שתאמין או לא בני 15, 16 שמכבדים את מייקל ומעריכים את מה שהוא כותב ושר והגיל לא משנה זה תלוי בבן אדם עצמו בתחומי ההתעניינות שלו.

AS2000

New member
צודק

כאלה בני נוער מעריכים מוזיקה איכותית אין לי מה לרדת על בני נוער אני כולה בן 18 שהרבה מהחברים שלי אומרים לי שאני מוזר שעדיין מקשיב למוזיקה של מייקל בגלל שעבר זמנה אבל לפי דעתי הם טועים !

Marty McFly

New member
נכון...

אני בן 17, וחברים שלי גם צוחקים עלי כל הזמן שאני מקשיב למייקל ג´קסון. הם אפילו יורדים עלי בקללות כמו "הומו", "פייגלע" - כמובן שזה בצחוק, אבל זה מה שאנשים חושבים על מייקל... בכל מקרה, אני מגלה כל יום על עוד ועוד אנשים מהשכבה שלי שכן אוהבים את מייקל, וזה נחמד... וגם אני משפיע על חברים שלי הרבה פעמים... חח וגם זה נחמד... וזהו...

i love MJ

New member
מה הבעיה שלהם...

אני הייתי כמו כל אחד מהילדים ששומעים מייקל ג´קסון, ואומרים ישר איכס, אבל! כשהתחלתי להתעניין במוסיקה שלו פשוט נדלקתי עליו, ובשביל להעריץ את מייקל צריך להיכנס לעומק. וזה מה שאני מסבירה לכל אחד שאומר לי שאני סתומה שאני מעריצה אותו, ואני פשוט מייבשת אותם!!!

Marty McFly

New member
מה לעשות, ככה זה...

הרבה אנשים שאני מכיר שומעים טראנסים סתם להנאתם... אוקי, אני מבין לשמוע טראנסים במסיבה ולרקוד עם חברים, אבל לשמוע סתם ככה? זה חסר נשמה, חסר רגש... אז מייקל צריך לעשות יותר שירים כמו 2000 whatts... לא רק, אבל גם... ולפרסם אותם - ולא את השיר הכי פחות איכותי בדיסק... אני מאוד אוהב ת´דיסק הזה, אפילו אם יש אנשים שלא כל כך - אבל חייבים סדר עדיפויות...

earth song

New member
נכון...

גם עלי ירדו בלי סוף ששמעו שאני מאזינה למוסיקה של מייקל ג´קסון, אבל זה לא בעייה שלי שיש אנשים בעולם שהם יותר מדי שטחיים ומעדיפים שירים ו´זמרים´ כמו בריטני ואן סינק בלי משמעות ושירים שסתם ישמעו טוב ברדיו עם קליפים קופצניים ונוצצים.

dgrwkl1

New member
נו...אז על זה בדיוק אני מדבר.....

לא אמרתי שכל כל כל כל כל כל כל הנוער הוא "רדוד"!! ואוהב את השדיים של בריטני או את הגוף של החברים מווסטלייף. יש גם בני נוער (יכול להיות שהם רבים) שהם לא סובלים את זה. אז על זה בדיוק אני מדבר. אבל כפי שכבר הסברתי...בשביל להיות מספר אחד במכירות בכל העולם..צריך להיות נערץ על רוב בני הנוער.נקודה. והאחוז הקטן של בני הנוער שכל נושא הלהקות והשקירות למינהם לא עושה לו את זה...הוא טיפה בים!! ולא הם...יכולים לגרום למייקל לעלות לדרגה כזו של להיות מספר אחד לפני בריטני...כי עדיין אחוז בני הנוער ששומע את הבקסטריט הוא פי 100 יותר מאשר כאלה שסולדים מזה. לכן,מייקל ימשיך להיות זמר מספר אחד אבל לא יכול להתחרות בכל מלוקקי הפופ האלה כל עוד הוא לא יהיה מספר אחד אצל רוב בני הנוער.שאם לאמר את האמת: הם אלה שקובעים כמה אלבומים יימכרו ..ואם הזמר יצליח או לא. אין מה לעשות. ולגביי זה ששאל אם מייקל ג´קסון באמת בכה בשיר בהופעה אז התשובה היא: בפירוש בפירוש לא!! יש לי עוד 5 הופעות שלו לפחות מלפני כמה שנים שגם שם הוא ביצע את המחרוזת הזו (ניו יורק,אנגליה,גרמניה,בוקרשט,יפן)...וגם שם הוא "כאילו" בוכה ועושה הפסקה כזו בכל 5 ההופעות האלה. אז זה חלק מההופעה. הוא לא עד כדי כך רגיש .

Marty McFly

New member
תגיד, איך קוראים לך?

סתם, כדי לדעת... ושמע, אני אוהב ת´גוף של בריטני, שאקירה וכריסטינה, אבל זה לא מונע ממני לשמוע את מייקל ג´קסון. אני שומע את הכל, אבל בעיקר את מייקל ג´קסון, כי אני שומע אותי מאז שאני קטן מאוד. אבל בכל זאת - מייקל צריך למצוא דרך להגיע לכולם, שגם המעריצים של בריטני ישמעו ת´שירים שלו, וגם של באקסטריט בויז, וגם של להקות מטאל כבד... שהמוסיקה תגיע אליהם לפחות, כי את הקליפ cry הראו אולי מאית (1 חלקי 100) ממספר הפעמים שהראו את you rock my world. גם קליפ לא מעניין, וגם שיר די מרדים, מצטער להגיד. אולי לנו לא, אבל לאנשים שלא מעריצים את מייקל הוא כן. רוב החברים שלי לא שמעו בכלל שיצא למייקל קליפ אחרי you rock my world... מבין?

earth song

New member
האמת...

פעם הייתי שומעת אל השיר cry הרבה יותר פעמים, אבל אחרי שראיתי את הקליפ שיצא שגם כמו שדניאל אמר בכלל לא ידעתי שיצא קליפ עד שאמרו לי כבר הפסקתי לשמוע את השיר כי זה די מבאס, מחכים ומצפים לקליפ טוב ופתאום מקבלים את ההפך, אני נורא התבאסתי..

gabi16

New member
דניאל מה המצב הכל טוב? תקשיב....

אף אחד לא יפקפק בזה שאתה מעריץ את מייקל גקסון גם אם תגיד עליו משהו שהוא עשה וזה לא מצאחן בעיניך. למשל אני מעריץ של מייקל גקסון ואפילו אותי השיר cry מרדים. איין מה לעשות. מה להתכחש למציאות? שזה שיר שיעזור לך להירדם יותר מסיפורים של יוסף המספר? אז זה ככה. עכשיו תחשוב רגע. יש כאלה שמעריצם את בריטני, את אן סינק את רדיוהד ואת אני לא יודע מה. אם זאת הם אוהבים גם שירים שלא שייכים לאותם זמרים או להקות שאותם הם מעריצים. בוא ניקח אותך ואותי כדוגמה. אני ואתה מעריצים של המלך אבל אני בהחלט יגביר את הווליום אם אני ישמע את בריטני או שאקירה. לעומת זאת, מי שלא מעריץ את מייקל גקסון לא בדיוק התייחס לשיר cry....בתכלס, הם יגידו שזה שיר דיי משעמם ואני כמעריץ לא יכול להתווכח איתם(אני גם יגיד להם שהם צודקים)....

למעלה