מייפל סטורי

נופרוש97

New member
מייפל סטורי

אני משחקת מייפל סטורי אבל לפני שלושה חודשים בערך הפסקתי לשחק ולפני יומיים חזרתי. אני רואה שיוצאים מכל המפלצות שאני הורגת כרטיסיות כאלה עם התמונה של המפלצת ושאני לוקחת את זה זה עושה לי מעל הראש ספר כזה. מישהו יכול להסביר לי מה זה הכרטיסיות האלה ?

miss_t

New member
זה ספר המפלצות שלך

לחצי על E שיציג לך את הציוד שלך יש שם ספר אם תפתחי אותו תוכלי לראות כרטיסים שכבר אספת מכל כרטיס שאספת את יכולה לקבל מידע על המפלצת- כמו מה היא מפילה וכמה HP יש לה יש גם SET של עיר- וכאשר את אוספת את כל הכרטיסים מעיר אחת תוכלי לקבל תוספת של העיר כנסי לספר שלך איך שהסברתי ותראי אם יש עוד משהו שתרצי עזרה- אנסה לעזור

נופרוש97

New member
תודה רבה

תודה רבה עזרת לי מאוד :) ויש עוד משהו.. ראיתי כל מיני שחקנים שיש להם את החיות האלה מהכרטיסים... כאילו המפלצת מסתובבת איתם ... אז איך עושים את זה?

btekx

New member
שמפיל מהמפלצת קלף דומה לקלף של ספר מפלצת

מרים כאלו, ולוחצים על קלף בתיק שלך, וזה מופיע בספר מפלצת (שורה 3 בצד שמאל הספר). לוחצים על קלף מפלצת בספר מפלצת שאספת יצאת מפלצת משלך! ממליץ לך לחפש מפלצות נובים מרמה 1-10 מפיל קלפי מפלצות-זימוני בקלי קלות ותלמדי איך להפעיל זה... הערה, ככל שמפלצות ברמה גבוהה יותר נדיר להפיל קלף מפלצות-זימון את קלפי מפלצות זימון של בוסים, אלו סופר נדיר...

killer97

New member
חלק מהקלפים של המפלצות עושים סקיל מיוחד

כשמפעילים אותם למשל: הרוח רפאים
הקטנה ברכבת של קרנינג עושה את הדמות שחורה וה poison mashroom ממשרום קסטל עושה את הדמות אדומה

למעלה