מייפל ובאגים...

הטיZרית

New member
מייפל ובאגים...

אחרי הפאטצ' האחרון היו (או עדיין יש) מלא באגים אני פשוט התייאשתי והלכתי לישון... חלק נכבד מהפיקיואים לא עבד... APQ בכלל היה הזוי... היחידי שהועבר לתוך הפיקיו עצמו היה הלידר..... צ'אנל 1 נפל כמה פעמים... באג ברשימת חברים... ובהעברה של הבחירה למי לכתוב (וויספר , גילד , בודי וכו'...) בשלב מסויים אפילו נתקעתי בסאונה של סליפי ווד ורק בצ'אנל 17 הצלחתי לצאת משם.... קיצר... נואשתי... יש למישהו מושג אם כבר סידרו את הכל? ד"א.. אולי הייתי עייפה מידי... אבל אם לא.. יכול להיות שהם פירסמו באתר שסופ"ש הבא היה יום שלם של X2 XEP???

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|יש עוד כמה באגים:

LMPQ נכנס רק הלידר במקוםפארטי שלמה. אלניה- כשבאים מכיוון הנסיס, במקום לצאת ליד הפורטל בעיר, מוצאים את עצמכם בכניסה לחנות השיקויים, ואם נכנסים לחות השיקויים יוצרים ליג הילדה עם השיער הסגול ששחכתי את השם שלה מעל הפורטל שלמטה, הזוי משהו..:) לא מצליחים לעשות צ'טים עם אף אחד מהבאדי ליסט. מה עוש מה עוד.. הממ.. בינתיים זהו..0.O""

הטיZרית

New member
לאגים בלתי נסבלים!!

אני מחרימה את המשחק עד שיתוקן.... עד שהגעתי ל 60% נ הרגתי שוב ושוב...... 40% עכשיו -_-

deisy

New member
בכל הפקיויים זה ככה נדמה לי...

הבאדי ליסט בכלל נדפקה... אי אפשר להוסיף/להוריד/לעשות וויספר/לטרק... כלום.

miss_t

New member
שמתי לב לכל הבאגים שציינת

ממש מעצבן אבל נקסון העלו הודעה היום באתר שלהם שהם מודעים לבאגים והם יתקנו אותם בקרוב

sapir aloud555

New member
משום מה

לא נתקלתי בכלום מזה. (חוץ מהלאגים העצומים), ושחקתי אתמול. הזוי משהו, מקווה שיסתדר.

../images/Emo207.gifמה זה הלאגים האלו?!!?../images/Emo7.gif

עוד שסוף סוף יש לי זמן לשחק, לאגים עצומים, מה נסגר?! בשישבת זה עוד היה נסבל (ת'אמת לא כלכך נסבל, אבל יחסית להיום זה כלום.) ניסיתי עכשיו לעשות MCPQ ופשוט לא יכולתי לזוז, לא יכולתי להשתמש בסקילים ולא לעשות היל... פאקינג הייתי אני (רמה 49) וסין לבל 30 נגד 2 נובים רמה 30 (סין אני חושבת, וקלריק) ואשכרה הם עקפו אותנו, אחרי שהבנתי שאין מצב שאני מצליחה להרוג שם משהו, ושיותר גרוע, אני הולכת להספיק לנובים (
) פשוט יצאתי, זה היה בלתי נסבל. יכולתי לעבור כבר מזמן את ה50.. אני תקועה סתם ברמה הזאת, באמת שסתם. כלכך הרבה לאגים, והחוק החדש הזה של הקליקים שחשבתי שאני אחכה עד שיפסיקו אותו ואז לשחק, אבל נשברתי.. וגם הפאצ' ההוא הארוך... הם לא נותנים לשחק...
(גם זה מעצבן שבגלל זה החפצי קאש שלי מתבזבזים....)

D amaged R oses

New member
../images/Emo45.gif נתקלתי בכלכך הרבה!!!!

אני כבר לא זוכרת את רובם. אבל כניסה לפורטלים.. מעיר לעיר ז"א, יש לי בעיה.. אני צריכה לזוז ימינה-שמאלה על הכניסה לקפוץ קצת עד שזה מחליט להכנס. היום ניסיתי להחליף בגדים, חצי שעה לחיצות.. גם לאגים. המווווווווני לאגים. ולא יודעת מה נסגר עם צ'אנל 1, פעם ראשונה שלא הצלחתי להכנס.

הטיZרית

New member
כרגע בסקניה... צ'אנלים...

3-4-9-16-8-13 היחידים שפועלים..(צ'אנל אחד שכל פעם קורס) וגם בהם יש טונה של לאגים.. אפילו את הנובית שלי לא מצליחה לאמן... זהו מייפל מוחרם עד תיקון..

הקשת5

New member
../images/Emo10.gifאני מבין

גם לי זה קרה ב PQ קרנבל ועוד הורידו לי פיים אבל עדיין יש לאגים ורק הלידר נכנס ל PQ

למעלה