מייפל גלובל?

Amit Avigour

New member
מייפל גלובל?

נמאס לי. זה כבר לא גלובל, זה אמריקה. נקסון לא מצהירים את זה, אבל הם מעדיפים שרק שחקנים אמריקאים יישחקו. אין איוונטים של חגים מארצות אחרות(וחנוכה- זה ליהודים באמריקה. חנוכה זה החג היחידי שרובם חוגגים). אנחנו לא יכולים לקנות קאש. אני לא יודע איך להסביר את זה, אבל אני מרגיש שלא ממש אכפת להם מאיתנו. הכל אצלם קשור לאמריקה.
 

miss_t

New member
מייפל אירופה?

אני מזדהה איתך במקצת. נכון, אין הרבה חגים יהודים, ובכלל החסימה עם הnx cash בהחלט מתסכלת. אולי זה משהו שנעשה במכוון? לא נדע לעולם, אבל זו ההרגשה שניתנת לנו, בין אם זה ע"י כך שתגובה למייל מישראל או בקשות שונות לנקסון לא נענות ועוד הרבה דוגמאות אחרות. אני חושבת שקיים מייפל אירופה ומה שנקסון רוצים זה שנעבור לשם, אבל זה בעייתי אחרי שבונים דמות ומשקיעים בה הרבה.... מה אפשר כבר לעשות לפי דעתך?
 
ללכת

למשרדים שלהם באמריקה ולתת מכות לטיגר ולכל השמנים שיושבים שמה ושונאים אותנו
 

miss_t

New member
../images/Emo201.gif

לא התכוונתי להשמע עד כדי כך רעה, בכל מקרה, זה לא פתרון יעיל במיוחד(והבנתי שהוא נאמר בחצי-הומור) אבל אני חושבת שאפשר למצוא פתרון אחר.
 

MR Lordi

New member
צודק!

רציתי לעזוב למייפל סי אבל לא הצלחתי להירשם
וגם- מתי יהיה כבר פאץ'?! כמה זמן אני צריך לחכות????
 
למעלה