מייל שאהבתי

גאיה ק

New member
מייל שאהבתי

סטודנטים באוניברסיטה קבלו עבודה..לכתוב סיפור. ההוראות היו להשתמש בכמה שפחות מילים,אך הסיפור חייב להכיל את האלמנטים הבאים:דת~מיניות~תעלומה. הספור שזכה בציון הגבוה ביותר היה: אלוהים אדירים/אני בהריון/אבל ממי?

יפה ../images/Emo22.gif הזכרת לי בדיחה ישנה:

בתה הרווקה של הפולניה אומרת לאמה: אמא, אני חושבת שאני בהריון. מה אעשה? עונה האם: תרגעי, אולי זה לא ממך?

שירקאן1

New member
אוקי התחלנו עם בדיחות...

לאחד יהי יום הולדת אשתו החליטה לקנות מתנה צפרדע "שמוצצת" הבעל חזר מהעבודה והיא מגישה לו קופסה עטופה הוא פותח את הקופסה ורואה צפרדע שואל את אשתו מה זה אז היא אומרת לו כנס לחדר שינה ותיראה הוא נכנס לחדר עוברות 6 שעות והבן אדם לא יוצא. אשתו רואה שהוא לא יוצא ומליטה לבדוק מה קורה, היא נכנסת לחדר ורואה אתבעלה והצפרדע קוראים ספר מתכונים אז היא שולת אותו מה זה? הוא עונה להנאתם הצפרדע לומדת לבשל את עפה מהבית.

ממשיכים?

האניה טבעה והניצול היחיד שחה והגיע לאי בודד הסתובב כה וכה ופגש ברועה צאן שהסכים לארח אותו באוהלו. אחרי שבועיים שאל הניצול: תגיד מה אתה עושה בנוגע לנשים? אהה , לא בעיה, ענה הרועה, תופסים אחת הכבשים ואודרוב.. איחס מגעיל, אמר הניצול. אחרי שבועיים נוספים לא התאפק וניגש לאחת הכבשים וביצע בה את זממו. קול צחוק נשמע מאחוריו. הסתובב וראה את הרועה. מה אתה צוחק? הרי אתה עושה את אותו הדבר. כן, השיב הרועה, אבל למה עם הכי מכוערת ???"
+
=
(מנהלת, אני זקוקה לאייקון של כבשה, יש עליך משהו כזה?
)

ben 911

New member
../images/Emo6.gif משהו ברוח דומה

איש מילואים הגיע לבסיס נידח בדרום והופתע לראות נאקה רובצת במרכז הבסיס. כששאל את מפקד הבסיס מה עושה כאן הנאקה? קיבל תשובה: כש-"קשה" לנו אנו "עולים" עליה כדי שיהיה יותר "קל". האיש נמלא גועל אבל שתק והלך לעיסוקיו. אחרי כשבוע לא יכל להתאפק יותר...משך את הנאקה לאוהל הקרוב וביצע בה את זממו. מפקד הבסיס התעורר בבהלה לשמע צרחותיה של הנאקה..."מה אתה עושה?" שאל. אמרת לי שכש"קשה" אפשר ל"עלות" על הנאקה. כן השיב המפקד...התכוונתי שאנו "עולים" עליה כדי להגיע לישוב הסמוך להביא דואר.

בעקבות סיפורך גאיה, עלה לי רעיון

לקיים מידי פעם כאן, בפורום, אתגרי מילים, מכל סוג שהוא. כמו המשימה שסיפרת עליה. מישהו מוכן להרים ת'כפפה?

גאיה ק

New member
קצרצרים?

"איך יודעים שדוד המלך היה חובב קטינות ?" "הוא התחתן עם בת שבע"

גאיה ק

New member
זקן

"איזה חלק בגוף, הקיים רק אצל גברים, מתחיל באות ז', מסתיים ב-ן', ויש בשמו 3 אותיות?" אתם תיכף חושבים על..."זקן" אבל זה לא

magy

New member
יש לי שתי בדיחות

אבל לא מצחיקות. יפיייייייייייפות.. תאומים חדשים של אחייניתי..... הכי יפים בעולם........בן ובת... מזוית אחרת...רואים כמה הם יפים... לא תפסתי אותם כמו שצריך.....

Yaara77

New member
זהירות חומר ממכר

כל מי שהסניפה תינוקות יודעת שאח"כ צריך עוד ועוד.... אגב מהי השיטה הכי רגישה לדעת שהטוסיק של התינוק נקי למשעי ? ... נשיקה חיוכים יערה

יערה.....היום אין סיבה

שהטוסיק של תינוק לא יהיה נקי וריחני
.בהשווה לגידול ילדים בזמננו. יש לך נכדים?

Yaara77

New member
בדרך...

אני אמורה להמתין באורך רוח ולא לנדנד כן - אין מה להשוות חיתולים חד-פעמיים ומגבונים לחים לחיתולי בד מורתחים אבל כבר לפני 32 שנה היו החד פעמיים, וקנינו מעט (חיינו משכר סטודנטים) כדי לעבור את הלילה בלי בכי ולמצוא בבוקר טוסיק בלתי-אדום. ביום - עבדנו עם הכי זול...

ליערה וגאיה..שיהיה בשעה טובה../images/Emo9.gif

זאת התרגשות חבל'ז.איזה אהבה טהורה מעניקים הנכדים ומחממים את הלב. לא מצליחה לשלוח את התמונה של הנסיכים שלי.

גאיה ק

New member
א-אמן.תודה מרי

הנסיכים לא יככבו גם בפורום? תמשיכי להנות מהם!

../images/Emo51.gif גאיה

לא מצליחה לשלוח תמונה .אולי צריך להקטין ואין לי מושג בזה

למעלה