מייל לערן בנושא האו"ם...

MiTZi Shpitzi

New member
מייל לערן בנושא האו"ם...

נמאס לי מהמצב המגוחך הזה שהאו"ם שולט במשחק ! כתבתי מייל לערן עם 2 הצעות לפיתרון הבעיה הזו. מי שבעד שיחזק
. ערן שלום רב, בוודאי נתקלת לאחרונה בהמון תלונות של שחקנים בנוגע לכיף שאבד במשחק מנהיגי עולם. מעבר לכל התלונות שבשגרה ישנה תלונה אחת שעולה על כולן לדעתי וזוהי הכוח המצחיק שהענקת לאו"ם. הבעיה היא שישנן מלא מדינות כפולות בכוחות נמוכים, שלא טורחים לטפל בהן או לשחק איתן והן פשוט נפתחו במטרה לשלוח הצעות באו"ם. חשבתי על דרך פשוטה יחסית שתשיב את הכיף למשחק ותגביל טיפונת את הכוח העצום של האו"ם. הפתרון הוא פשוט למדי ויכול לבוא בשתי דרכים: א. לפתוח אפשרות למדינה שפתחו עליה הצעה לתקוף את המדינה שהציעה עליה אותה ללא קשר להגבלות כוח. ב. להגביל אפשרות להציע הצעות רק על מדינות שבאותו טווח הכוח (כמו בפתיחת חלונות מלחמה). לדעתי אחד מהשניים (עם עדיפות לאפשרות ב') יחזיר את הכיף והמשחקיות של מנהיגי עולם ויחד איתו יחזיר המון שחקנים שפרשו בגלל אותה הבעיה. אשמח לתגובה חיובית בנושא. תודה רבה, יוני.

Sabat0

New member
זה כמו שתכתוב "תוציא את האו"ם מהמשחק"

אם ב' יכנס לתוקף, אין יותר או"ם בכלל במשחק. מי יציע הצעות על עשיריה ועל מאיות? כולם שם מורחקים מהשוק כי לא לימדו אותם לתקוף.

MiTZi Shpitzi

New member
יציעו גם יציעו...

אבל יחשבו טוב טוב לפני שהם יעשו את זה. זה בדיוק כל הקטע. להגביל את הכוח הבלתי נשלט של האום שקיים כרגע במשחק. וכמו שאמרו פה, נניח שיהיה אפשרי להציע על עשיריה מכל הכוחות (בדיוק כמו בתקיפות).

lidor500

New member
אבל אתה תוקף את הבעיה מהכיוון הלא נכון!

זה כמו שאמרת- הבעיה היא המדינות הכפולות שעושות את ההצעות, ולא ההצעות עצמן! הבעיה היא שלכולם פה יש מדינות כפולות, וזה לא משנה אם חלק מכחישים וחלק יוצאים מהארון- לכולם פה יש ללא יוצא מן הכלל, ואף אחד לא ירצה שיצא איזה חוק נגד הכפולות... ועוד בעיה היא שערן כל הזמן מדבר נגד הכפולות ואומר שהוא מוציא מערכות חדשות נגדיהן... אבל זה סתם בלבולי שכל! על כל מדינה חדשה שנפתחת במשחק הזה הוא מקבל ימבה של כסף!

MiTZi Shpitzi

New member
ערן יצא מלך ! ../images/Emo47.gif

אחרי פינג-פונג מיילים הוא חזר עם התגובה הבאה: שלום גו'ני, 1. אני בעד הצעות לנושא של האו"ם ואולי חוקים שמועצת הביטחון תוכל לחוקק על מנת להגביל דברים במשחק. (תעלה לי רעיונות) 2. לגבי מדינות שמושמדות יש כבר תהליך שמוחק אותם ואת כל מה שקשור אליהם גם בלי קשר לכניסה למדינה. (התהליך רץ כל 24 שעות) בברכה, ערן חבר'ה, הכדור עכשיו במגרש שלנו. תעלו רעיונות והצעות (בגבול ההגיון כמובן) ואני אשלח אותם אליו. *אגב, שימו לב לסעיף 2 שלו שאומר שאם משמידים מדינה שהציעה באו"ם, בעדכון לפנות בוקר היא תעלם...כל הכבוד...

fabregas0

New member
הצעה

הצבעות על העשיריה יכלו להעשות רק מ3000+ או מהאלפיה. והצבעות על מדינות שלא בעשיריה יוכלו להצביע עליהם רק אנשים שהם פחות 50% בכוח מהם או 50% יותר. ככה לא יהיו אינסוף הצבעות על כל אחד ולא נוכל להגיב. מי יש לו מדינות בכוח מיליראד.. זה בעייה אני פותח כפולה תוך 3 ימים אני יכול להציע על מישהו במידה ויש כוח באו"ם בלי יכולת שלו להגיב. מעפן לגמרי.

demon2005

New member
טהבתי את

זה שכתבתה שיוכלו להציע הצעות רק אנשים שקרובים לכוח שלך... כמו בהתקפות... זה רעיון מעולה...

למעלה