מייל המאה

Banana Boy

New member
מייל המאה

זהו. עברה בדיוק שנה מאז שסיימתי את הלימודים בהנדסת חשמל ואלקטרוניקה באוניברסיטת תל אביב. אין זמן טוב מזה לעשות סיכום ולראות לאן התקדמתי בשנה הזו. קורות חיים : נכנסתי לתיבת הדואר היוצא שלי, והצלחתי לספור בה יותר ממאה מיילים עם קורות חיים ששלחתי לחברות שונות ולמודעות דרושים שונות. בנוסף, חילקתי המון עותקים למשפחה ומכרים, שיפיצו גם הם. הצעות עבודה : 0 (ובמילים:אפס) חזרו אלי עם הזמנה להגיע לראיון עבודה. תעסוקה זמנית : עבודה בבנק. חלקכם בטח יגידו שאולי הבעיה בקורות החיים שלי, אבל האם זה הגיוני שבמשך שנה שלמה אני לא מוזמן אפילו לראיון אחד?? מן הסתם, יש לי עוד המון (המון) מה לכתוב, אבל הכוונה פה לא להתבכיין , רק לסכם את השנה, ואולי לקבל עצות מעשיות לשנה הבאה...

avihil

New member
תנסה לעשות כך

לקחת קורסים באוני' ת"א לתואר שני. ולחפש עבודה בתור סטודנט. יש מקומות שמחפשים סטודנטים בלבד.

איך סטודנט מוצא עבודה בתכנות ?

במודעות בעיתונים בדרך כלל אין דרישה למשרות חלקיות... דרך חברות השמה ?

נשמע מאוד לא סביר למה שלא תעלה לפה את קורות החיים שלך (ללא פרטים מזהים), ונוכל אולי לעזור או להביע דעה? אני מכיר אנשים שמתקשים למצוא עבודה, אבל במשך שנה לא להגיע אפילו לראיון אחד? נשמע לי קצת מוגזם.

kookamanga

New member
חברים

אין לך חברים מהלימודים שמצאו עבודה שיכולים לעזור לך ?

כנראה הבעיה

באמת בקורות החיים שלך מזכיר לי שאני בחיפה וחבר בקריות מחלקים פליירים לי יש תגובות יפות ועבודה מזה הוא כמעט ללא תגובה-הבעיה היתה בניסוח הפלייר תעלה כאן את קורות החיים ויש כאן הרבה חברה טובים שישמחו לעזור לאדם במצוקה בהצלחה

joechib

New member
זה נורא מוזר

לא שמעת השבוע את הדיקן שלך אומר שבוגרי אוניבריסטת ת"א ניצבים בחזית הטכנולוגיה במדינה ומבוקשים ע"י הגופים הנחשבים ביותר בארץ ובעולם? אולי כדאי באמת שתנסה את מועדון שילובים, אני מבין שבחצי השנה הראשונה החברות בו חינם. בהצלחה

אניטה007

New member
אם הבעיה בקורות החיים

הגיוני שלא תוזמן לאף ראיון. יש לי חברה טובה שהיו לה קו"ח שנכתבו בצורה מזעזעת ועד שלא עזרתי לה לשפץ אותם, היא בכלל לא קיבלה זימונים לראיונות. מציעה לך כמו אחד המגיבים לפניי, לפרסם את קורות החיים בפורום ללא הפרטים המזהים, על מנת שנוכל לעזור לך ולראות האם הבעיה אכן בניסוח/מבנה הקו"ח.

ilan1998

New member
שים את קורות החיים שלך פה

אני מבטיח לך שאני משנה לך אותם ולפחות תגיע ל10 ראינות. ודרך אגב 100 קורות חיים בשנה ידידי היקר זה מעט מאוד - יש 365 ימים בשנה ז"א שאתה שולח יום אחד קורות חיים למקום אחד ואז יומיים נח...? כשתגיע לשלוח כול יום 5 6 קורות חיים לפחות תתחיל להגיע למקומות שונים ונחמדים. תעלה את קורות החיים שלך ללא פרטים מזהים אנחנו מבטיחים לעזור יום קסום אילן

למעלה