מיטה + שידה

peperony

New member
../images/Emo2.gif הגדלתי את התמונה כדי לראות שזו

אכן בובה על השידה, וגיליתי לזוועתי שזו התינוקת, בבקשה תזהרי בהמשך...זה פשוט נורא מסוכן!!!! החדר חמוד.

אסף4יי

New member
עיצוב נחמד ומעניין לחדר

ואני מבין שלך ולאלה יש אותו מעצב לדירה.

גרזנית

New member
אני כבר נוטשת את השידה

מאז שהדס מתהפכת וזוחלת פשוט סכנת נפשות לחתל אותה על השידה, עברנו למיטה ולריצפה. את הבגדים כבר מזמן העברתי לארון, כך הם יותר מסודרים מה שמשאיר את השידה די מיותרת מזל שרק לקחתי בהשאלה שידה ולא קניתי.

לגבי נוחות השידה והצורך בה

לנו יש שידה שאבא שלי בתור נגר חובב, בנה לנו לבד אז היא גדולה יותר מרוב השידות הסטנדרטיות ומשמשת עד היום להחתלה (שנה וחצי). הבגדים כבר מזמן לא שם אלא בארון, ובמגירות התחתונות יש צעצועים ולגפן מאוד קל לגשת אליהם. במגירות העליונות יש עדיין חיתולים, משחות, גרביים וכד. שזה מאוד נוח.

ליcות

New member
לגבי שידה - אם כבר קונים שתהיה רחבה

אני מאוד אוהב את השידה שלנו, היא משמשת אותי המון - לא רק בהחתלות אלא גם אחרי אמבטיה, נוח לי לעשות לקטנה שם מסאג'.. ובכלל, הכל בהישג יד (חיתולים, משחות, מגבונים, בגדים..). אני ממליצה לקנות שידה רחבה, התינוקות גדלים מהר ובשידה קטנה הרבה פחות נוח. אצלנו למרות הגודל שלה אני מחתלת באלכסון, אז אין סיכוי שהיא היתה נכנסת בקטנה.

מישלינה

New member
אין כמו שידה! ורצוי רחבה.

אנחנו עדיין, בגיל שנה+8, מחתלים עליה ומלבישים בבוקר ובערב אחרי האמבטיה. נוח מאוד ולא כואב הגב. למרות השידה, השתמשנו מדי פעם גם במקומות אחרים להתלה (שטיח, מיטה), אבל אין כמו על השידה! (היתה תקופה שבני היה מתהפך והיה קשה לחתלו על השידה-ובכל מקום אחר-אבל היא עברה. וכיום הוא שוכב בנינוחות בזמן ההחתלה) דבר נוסף שלא ציינו כאן הוא משטח החתלה ששמים על השידה. תקני מפלסטיק (ניתן לניקוי) בגודל שתואם את משטח השידה. עליו שמתי חיתול פלנל שהוא כביס. אין צורך לרכוש מזרן לשידה מעוצב-כי בעיה לכבס כאשר מתלכלך בהחתלה. יש שימליצו לא לקנות כחום ולשים מגבת גדולה. אני בעד מזרן פלסטיק.

לנו אין שידה

אנחנו קנינו מיטה ומשטח החתלה אותו הנחנו על המיטה . והבגדים בתוך ארון

leegil

New member
לא סובלת שידות, ממש לא נוח ומסוכן

מחתלים על המיטה שלנו על הריצפה(שטיח מקיר לקיר) או על הספה, ולא צריך להתכופף, אני פשוט יושבת על המיטה מולו ומחתלת אותו או בישיבה מזרחית או בישיבה רגילה, לא שובר את הגב ויותר בטיחותי, נראה לי מפחיד כל השידות האלה, אנחנו ישר קנינו ארון מדליק וקטן לחדר שלו..

mevav1

New member
אני בעד שידה ולו בגלל הנוחות להחתלה

בחודשים הראשונים לפחות. אני קניתי לבתי את השידה שמאוד אלגנטית ויכולה לשמש אף אותה בבגרותה כי כאמור,היא יפה ומעוצבת. כיום אני באמת לא שמה בגדים בשידה כי היא חולקת ארון עם אחותה אבל אשים בלי נדר בגדי חורף ואני מאחסנת שם גם מצעים ומשחקים ומעליה אני שמה דברים חשובים בסלסלות מראטן. ואני לא רואה סיבה שהתינוק יפול חלילה אם אני שומרת עליו היטב ולא זזה. אגב,על השידה אהובתי החלה להתהפך ולגעת בדברים בגיל חודש כך שהיא הייתה עוד יותר שימושית. גם עיסויים היא קיבלה עליה ונשיקות שיותר נוח לנשקה..ובקיצור,אין על זה.

המשטח שלנו על הרצפה

ליד המזרן שהוא גם על הרצפה... כנראה שיש לנו פחד גבהים וצורך להתחבר לאדמה

ממולדה

New member
שנה ושמונה? ../images/Emo41.gif

אנחנו כבר מגיל שנה, מאז שהחל לעמוד, מחתלים בעמידה ומלבישים בעמידה תוך כדי משחק (או בישיבה, אם זה חולצה). רק לפני השינה, כשהוא ממילא עובר ישר מהאמבטיה למיטה, אני מחתלת על המיטה בשכיבה. לא מבינה למה להשכיב לטקס שלם בתנוחת שכיבה, מספר פעמים ביום, ילד שכבר רץ ומתרוצץ. זו תנוחה שמתאימה לתינוק חסר אונים בן יומו.

אנחנו חיתלנו על השידה עד הגמילה,

בגיל שנתיים ורבע. הכי נוח לכולם. עד היום (היא בת שלוש) היא לפעמים מבקשת "להתפשט איפה שהתינוקות", ואנחנו מסכימים ואין לנו שום בעיה עם זה. התנוחה מתאימה לכל מי שהיא מתאימה לו, ולאו דווקא לתינוק חסר אונים
.

ממולדה

New member
למי שמתאימה לו, כן

אבל לא לילד שצריך לשכנע אותו, ולעשות לו מניפולציות בשביל שישכב בשקט, ולחכות ש"תעבור לו התקופה" וכולי.

לא ממליצה על רהיטי טל !

השירות גרוע !!!!!!!!!!!!!! מעקה המיטה שלנו מתגלץ אם נשענים עליו. התקשרתי לשירות לפני חודשיים, אבל עד היום הם לא הגיעו. פעמיים בלבד (חודש וחצי אחרי שפניתי אליהם בפעם הראשונה !!!) התקשרו ושאלו אם יוכלו לבוא למחרת בין 12-14. אמרתי שאני עובדת רחוק מהבית, רק חזרתי לעבודה מחופשה ארוכה, ובעבודה עם פגישות וחייבת להתארגן לדבר כזה מראש והתראה של יום מראש לא מתאימה. מאז עברו שבועיים ולא שמעתי מהם. אגב - כשהם התקשרו השאלה הראשונה שלהם הייתה "תיקנו לך כבר את המיטה?"..... ביקשתי לדבר עם מנהל שירות לקוחות (סמנכ"ל בחברה) אבל הוא אף פעם לא נמצא, מבטיחים שהוא יתקשר אבל לשוא. בקיצור - שירות גרוע !!!!!!!!!!!!!!!!

לא ממליצה לך לקנות שידה../images/Emo70.gif

הפסקתי להשתמש בשידה לאחר 3 חודשים כשהבן שלי התחיל להתפך זה מיותר עדיף לקנות ארון קטן שאפשר לשים שמיכות בגדים מגבות ועוד...

למעלה