מיטה + שידה

einit

New member
מיטה + שידה

ביתי בת 3 חודשים ועכשיו החלטנו לקנות מיטה ושידה, האם יש לכן המלצות על מה חשוב לשים לב בזמן הקניה - חוץ מתו תקן/איכות ... או בכלל טיפים מהשידה/המיטה שלכם (יש כ"כ הרבה סוגים)?

hanchuk

New member
2 המלצות חמות

1. אני לא יודעת מה הגובה שלכם אבל אנחנו שנינו גבוהים והיה חשוב לנו לקנות שידה בגובה מתאים. לכן היינו צריכים לקנות את השידה הכי גדולה. שווה כל שקל כי לא צריך להתכופף בכלל. 2. ממליצה בחום לנסוע לחנות המפעל של רהיטי טל בבני עייש (ליד צומת כנות) המחירים שם זולים יותר וניתן לקנות מתצוגה שזה בכלל יוצא שווה.

einit

New member
איזה קטע

ילדתי יומיים אחרייך ... תודה על ההמלצה !

טיפ על שידה

השידה מעולם לא שימשה אותנו כמקום לשים בו את התינוק ולהחליף טיטולים, זה לא היה נוח לא לנו ולא לילדים וגם היה פחד שהם יפלו. טיטלנו תמיד על המיטה/ספה/ריצפה. היא שימשה אותנו לאחסנת בגדים. ושמנו עליה את הטלויזיה. היום אני יודעת שלא הייתי קונה שידה אלא ארונית או ארון פוקציונאלים. אז תחשבי האם את באמת זקוקה לה.

אותי מאוד משמשת השידה כואב לי הגב

להתכופף למיטה או במיטה שלה או על הספה נוח לי מאוד בשידה והיא משמשת גם לאחסון כל הבגדים שלה.

happy00

New member
דווקא לא צריך להתכופף

איפוא שאני לא משכיבה אותם לצורך ההחתלה (ספה, מיטה, רצפה) אני יושבת מולם. דווקא נוח ובטיחותי.

חנות המפעל של טל רהיטים - ביג בייבי

חנות המפעל של טל רהיטים - ביג בייבי צירפתי לך את אתר האינטרנט שלהם שמעתי שהם אחלה

or 333

New member
אנחנו הורים חדשים אז אני מודה

פשוט הגזמנו אבל אנחנו לא מצטערים אז ככה את השידה והמיטה בלי מזרון ובלי שום תוספת קנינו במוצצים וזה של חב' מישכל מאד יקר רק השידה והמיטה עלו לנו מעל 3,000 ש"ח אני חייבת להגיד לך שרואים את ההבדל זה ברמה ואיכות מעולה השידה ענקית ומעוצבת מדהים ויש אפשרות להוסיף בהמשך מעל השידה ארון תואם, ובמיטה יש אפשרות גם בהמשך להפוך למיטת ילדים

רומישלי

New member
איך המיטה הופכת למיטת ילדים שאני

קניתי במוצצים לא אמרו לי כלום על זה אני קניתי את המיטה כי הכי אהבתי את העיצוב שלה אבל אני השמח לדעת איך הופכים אותה בעתיד למיטת ילדים

or 333

New member
גם לי לא אמרו כלום במוצצים אבל

ראיתי אצל גיסתי מיטת תינוק של שילב היום הבת שלה בת שלוש וחצי אז היא הפכה את המיטה למיטת ילדים ואהבתי את הרעיון ואז התקשרתי למוצצים ושאלתי אותם אם במיטה הזו יש גם אפשרות להפוך למיטת ילדים והם אמרו שכן מה שקורה זה שמנתקים את החלק הקדמי של המיטה ורוכשים ממוצצים חלק קדמי אחר שמתאים לילדים והמיטה פשוט משתנה זה ממש פרקטי ומחזיק המון שנים חוץ מיזה קניתי גם אנטי בייט שזה גומי שקוף שמתלבש מכל צד על המעקה וזה בשביל השיניים כשהם גדלים וכבר מתחילים לעמוד אז הם גם מתחילים לנשוך אז במקום שינשכו את העץ יש גומי שמולבש עליו

ayush

New member
נראה לי ששכחת משהו על השידה...

העיקר שהחדר מעוצב.

שירלי ד

New member
יווו...גם אני קיבלתי שוק לרגע...

בחיים לא להשאיר ככה על השידה זה מאוד מסוכן מה גם שמתרגלים לקטע של "רק לשניה...הוא עדיין לא זז.." עובר יום ועוד יום הילד גודל...ופתאום הוא מפתיע בהתהפכות!! שלא נדע einit אני לא מעבירה עליך ביקורת אלה כתבתי את זה בשביל כולם בכללי

or 333

New member
בנות יקרות

אני מבינה את הדאגה הגדולה אבל באותו זמן היא היתה מנומנמת אז הרשתי לעצמי מה גם שהיא היתה מאד קטנה רק נולדה ועדיין לא זזה מצד לצד צלמתי אותה ממש מהר אני יודעת שתגידו שכל שניה חשובה ואני גם חושבת ככה היום שהיא בת חצי שנה אין סיכוי שאני משאירה אותה לרגע

or 333

New member
לayush העיקר שהחדר מעוצב??????

לפחות משהי בפורום רשמה את מה שהיא חושבת בצורה נכונה ופחות עוקצנית לרשום לי העיקר שהחדר מעוצב זה נשמע שלא אכפת לי מהתינוקת שלי ושכל עולמי הוא חדרה אז חביבתי התינוקת שלי היא כל עולמי וחיי!!!!!! היה נחמד יותר לתת ביקורת בונה

למעלה