אז ככה...../images/Emo140.gif
מאחר ונידבת אותי לעזור לך, אין לי יותר מדי ברירות. בכל אופן, קראתי גם את ההודעה שלך מלמטה. ויש לי מילה אחת לומר: בולשיט. חמ"ן הוא מעניין, אבל גם לחה"א (חיל האויר) יש את היציאות שלו. יכולים להיות תפקידים מאוד משעממים בחמ"ן וגם בחה"א. ולגבי התנאים של חה"א, קחי בחשבון שתוכלי להנות מהתנאים האלה רק אם תשרתי רחוק מהבית. אם תהיי ג´ובניקית של חה"א בקריה, אז תחיי באותה רמה שחיה חברתך הג´ובניקית מחמ"ן שמשרתת בקריה. לגבי תפקידים.. תלוי מה מתאים לך... נתחיל עם תפקידי בנות מוצהרים, שיש גם בנים שמשרתים בהם, אך לא הרבה: ת"ש וחוו"יה. אני כבר לא מעודכן אם יש מיון קדם צבאי לגבי התפקידים הללו, אך אם יש לך אפשרות להגיע לאחד מהם, לכי על זה, תפקידים מאוד מספקים, מאוד מעניינים ובמקרה של חינוך, גם מאוד מהנים לפעמים. אם את לא בקטע של טיולים ועזרה לזולת, אז תשקלי תפקידים עם מהות מבצעית; כגון סמב"צית או פקמ"צית (אותו אופי תפקיד רק בחילות שונים), חוקרת מודיעין, או כמובן... מש"קית בטחון שדה (הסטייה האישית שלי...), לתפקידים האלה ניתן בעיקר להגיע בחה"א, בחיל הים ובחמ"ן. אם היית מיועדת להיות מכ"ית ואת חזק חזק בקטע של סמכות, תתייעצי פה עם הקהל הרב של השוטרים הצבאיים החביבים, אשר ישמחו לספר לך על מהות תפקידם. וזהו, אם מעוניינת בפירוט על עוד תפקידים בחה"א, אני חושב שאני יכול להעלות בפנייך עוד כמה אופציות שעלולות לעניין אותך... בכל שאלה נוספת, את מוזמנת לפנות אלי. רק תזדרזי כי הרגילה שלי נגמרת ביום שבת בערב