שמלת תחרה1
Well-known member
מכינים לבד בבית?
קונים?
ואם קונים, איזה מיונז אהוב עליכם?
קונים?
ואם קונים, איזה מיונז אהוב עליכם?
בדרך כלל קונה. פעם בהמון זמן מכין לבד. לא מסתדר עם השימור של זה.מכינים לבד בבית?
קונים?
ואם קונים, איזה מיונז אהוב עליכם?
רעיון טוב, להחזיק 2 חברות כדי לא להתבלבל.בדרך כלל קונה. פעם בהמון זמן מכין לבד. לא מסתדר עם השימור של זה.
משתמש בתלמה לבשרי ואיזה הולנדי אחד שברח לי השם שלו לחלבי.
אכן. מקל מאוד על ההפרדה הנדרשת.רעיון טוב, להחזיק 2 חברות כדי לא להתבלבל.
אם לוקחים מיונז בעזרת כף פרווה, חד פעמי, ומעבירים לתערובות המבוקשת. לא יעיל יותר, מאשר להחזיק 2 קופסאות במקרר?אכן. מקל מאוד על ההפרדה הנדרשת.
אם זה לתערובת אולי. אולם אם אוכלים את המיונז על מאכלים מוכנים בזמן הסעודה, במהירות ובקלות כף הפרווה נוגעת במאכלים -עם או בלי ששמים לב- ופוגעת בפרוויות של המיונז.אם לוקחים מיונז בעזרת כף פרווה, חד פעמי, ומעבירים לתערובות המבוקשת. לא יעיל יותר, מאשר להחזיק 2 קופסאות במקרר?
אם זה לתערובת אולי. אולם אם אוכלים את המיונז על מאכלים מוכנים בזמן הסעודה, במהירות ובקלות כף הפרווה נוגעת במאכלים -עם או בלי ששמים לב- ופוגעת בפרוויות של המיונז.
אם לוקחים מיונז בעזרת כף פרווה, הפרווה נכנסת למיונז. את אוהבת מיונז ממולא בפרווה?אם לוקחים מיונז בעזרת כף פרווה, חד פעמי, ומעבירים לתערובות המבוקשת. לא יעיל יותר, מאשר להחזיק 2 קופסאות במקרר?
קונה 5% אחוזמכינים לבד בבית?
קונים?
ואם קונים, איזה מיונז אהוב עליכם?
איכסמכינים לבד בבית?
קונים?
ואם קונים, איזה מיונז אהוב עליכם?
על אוכל אומר גועל?!איכס
לא סובל את הריח ולא את הטעם, גורם לי לתחושת הקאה .
וגם לא מסכים לשטוף כלי שנגע בגועל הזה
משלושה דברים שאני שומר מרחק של 10 קילומטרעל אוכל אומר גועל?!
קצה מפוסט לפוסט אתה מאכזב.
כילד לא אהבתי מיונז. בעיקר בגלל הריח שלו. עכשיו אני משתמש מידי פעם. אבל פעם קודמת השתמשתי יותר מידי שזה כבר התחיל להגעיל אותי, אז הפסקתי להשתמש.איכס
לא סובל את הריח ולא את הטעם, גורם לי לתחושת הקאה .
וגם לא מסכים לשטוף כלי שנגע בגועל הזה
מכינה בעצמי.מכינים לבד בבית?
קונים?
ואם קונים, איזה מיונז אהוב עליכם?
איך את מצליחה לשמר את המיונז הביתי? כמו כן איך את מצליחה (בהנחה שאת מצליחה ) להביאו לצבע כמו זה שנקנה בחנויות? אלו שני הדברים שאני נכשל בהם כל פעם שאני מנסה.מכינה בעצמי.
בכל המיונזים הקנויים יש סוכר. למרבה הפלא במיונזים הקלים יש עוד יותר סוכר. יש לי איש מתוק, שלא יכול להשתמש בהם, לכן מכינה בבית ללא גרגר סוכר.
אז נכון שהמיונז הזה הוא שמן + כולסטרול, אבל בגלל שהוא כל כך עשיר אפשר לשים כמויות קטנות שעדיין נותנות את הטעם המבוקש.
מכינה כמויות קטנות. אנחנו לא משתמשים בזה הרבה. כבר שבועיים אין בבית מיונז, לא היה נחוץ לנו. מכינה סמוך לשימוש העיקרי: למשל מחר אקלה חצילים לסלט, ואכין מנה מיונז שחלק גדול ממנו יכנס לסלט. השאר ייאכל בימים הבאים.איך את מצליחה לשמר את המיונז הביתי? כמו כן איך את מצליחה (בהנחה שאת מצליחה ) להביאו לצבע כמו זה שנקנה בחנויות? אלו שני הדברים שאני נכשל בהם כל פעם שאני מנסה.
כמות קטנה זה כנראה הפתרון, אבל אם אני כבר משקיע ומכין, אני מנסה בד"כ לעשות זאת בכמות שתספיק לזמן מה. אולם אז אני מסתבך עם חוסר אפשרות לשמור את זה (מניח שבקנוי יש חומרים משמרים) ליותר מיום או יומיים.מכינה כמויות קטנות. אנחנו לא משתמשים בזה הרבה. כבר שבועיים אין בבית מיונז, לא היה נחוץ לנו. מכינה סמוך לשימוש העיקרי: למשל מחר אקלה חצילים לסלט, ואכין מנה מיונז שחלק גדול ממנו יכנס לסלט. השאר ייאכל בימים הבאים.
צבע? יוצא מין off white. גם בגלל החלמון וגם בגלל כפית החרדל שאני מכניסה. לא השוויתי מול קנוי.
אוהבת מאוד מיונז, אף פעם לא הכנתי... קונה בדרך כלל של תלמהמכינים לבד בבית?
קונים?
ואם קונים, איזה מיונז אהוב עליכם?
אין על המיונז של תלמהאוהבת מאוד מיונז, אף פעם לא הכנתי... קונה בדרך כלל של תלמה
קונה, בעיקר של תלמה.מכינים לבד בבית?
קונים?
ואם קונים, איזה מיונז אהוב עליכם?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.